صندلی داغ با حضور mf2009

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mf2009

New member
296.gif

اخرین خبر خوشی که شنیدین چی بود بچه ها؟ کی بود؟کجا بود؟
داشتین چیکار میکردین؟

اگه بخوای یه جمله به تمام اعضای اینجا بگی، چی میگی بهشون؟

اگه یکی جلو همه آبروتو ببره چی کار میکنی ؟؟
آخرین خبر خوشی که شندیم برد استقلال بود همین چند ساعت پیش
2- میگم ممنون بابت حضورتون توی این جمع و ارزش نهادن یه من
3-قطعا عصبانی میشم اول سعی میکنم اون جمع رو ترک کنم و بعد نسبت به عمل اون فرد تصمیم گیری خواهم کرد

mf2009

New member
سری چهارم سوالات:
اگه همین حالا یه مهمون سرزده و عزیز بیاد که باهاشون رودرواسی دارید چکارمیکنی؟؟
اگه مهمون برات بیاد که میدونی آدم حسودیه و مدام داره خونتون و دکوراسیون رو بررسی میکنه واکنشت بهش چیه؟
اگه بری مهمونی و صاحبخونه تحویلت نگیره چکار میکنی؟؟بلا داییت
دیدت نسبت به دید و بازدیدای عیدنوروز چیه؟؟
کار خاصی نیمشه کرد دیگه اومده در رو باز میکنیم میگیم برفرماید ولی بهتره قبلش یه خبری بدن
2-کلا به نظرم کنجکاوی حس بدی نیست بذار کارش رو بکنه مگه با نگاه اون چیزی از خونه من کم میشه ؟ از یه نگاه دیگه هم میشه به این قضیه نگاه کرد که چقدر من زندگیم خوبه که این داره حسرتش رو میخوره پس چرا ناراحت باشم
3-اگه دیدم تحویل نمیگیری زود قضاوت نمیکنم شاید مشکلی داره اگه ببینم اضافیه ام رفع زحمت میکنم تا صاحب خونه توی تنگنا قرار نگیره
4-فرصتیه تا یادی از اقوام کنیم به نظر من چیز خوبیه

mf2009

New member
6.gif

یک عکس که خیلی بهش علاقمندی رو اینجا بذار؟

اگه از دختری خوشت بیاد اولین کاری که انجام میدی برای جذب کردنش چیه؟

نظرتون رو راجع به جملات زیر همراه با ذکر دلیل بنویسید:

مرد نباید گریه کند......

اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی.....

فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست....

شیطان همیشه در کمین است...

راز زندگی ما انسان ها تفکر به چیزی است که به او میاندیشیم......

animated-heart-graphic.gif

سعی میکنم یه جوری سر صحبت رو باهاش باز کنم و بعد بقیه قضیا خودش پیش میاد
2- مرد نباید گریه کند مخالف این یه حیله کثیفیه تا مردان غم های خود را فروخورن و از درون نابود بشن
اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی..... مخالف اگر به کسی که دوستش داری نگویی که دوست دارم تنها خواهی ماند
فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست.... موافق خیلی از مواقع ما از چیزی نا امیدم ولی خدا موفقیت رو گذاشته برای دقیقه نود مثل گلی که مسی به ما زد
شیطان همیشه در کمین است... موافق و شیطان قسم خورده است که تمام انسان ها رو گمراه خواهد کرد جز بندهای خالص خدا
راز زندگی ما انسان ها تفکر به چیزی است که به او میاندیشیم...... راسستیش متوجه جمله نشدم خیلی سطحش بالا بود :25r30wi:

شفق بانو

New member
اقا محمد /جای مهسابانو خیلی خالیه /همیشه این سوالا رو میپرسید /حالا من میپرسم »:black_eyed:
لطف کنید نظرتون رو در مورد »
1) اواتار مهسابانو
2) امضای مهسابانو
3) تصورتون از مهسابانو (تیپ و خصوصیات اخلاقی)

mf2009

New member
13.یکی از لقبایی که دوستاتون به شما میدن؟به چه دلیل؟
14.تا حالا شده تو مجلس ترحیم خنده تون بگیره و نتونید جلو خودتون رو بگیرید؟
15.دنیا رو چه رنگی میبینید؟
16.تو زندگی دل خوش مهمه یا پول فراوون؟
17.به کدوم یکی از آدمای زندگیتون واقعا افتخار میکنید؟(به جز خودتون لطفا)
خر خون احتمالا چون شاگرد دوم کلاسم
2-وای نگو آره شده یه خوبیه که هست معولا اگر حرفه ای باشی میتونی جوری بخندی که مردم فکر کنن داری گریه میکنی ولی در کل کار خوبی نیست این کار
3-سبز
4-هیچ کدوم توی زندگی رضایت از خود مهمه
5-هر کسی یه خوبی های داره که باید ما برای این خوبی های که دارن بهشون افتخار کنیم

شفق بانو

New member
واااااای شفق مرسی دوست مهربوووون........واقعنی خیلی دوست دارم. اینام معلومه خیلی خوشمزن:4d564ad6::thanks:

خواهش میکنم آوا جان
نوش جان اجی :28:

رفع اسپم »
اقا محمد نظرتون در مورد امضای تمام مدیران ( اینم سوال داغ مهسابانو :)) /تخفیف میدم /تعدادی از مدیران خخ

mf2009

New member
سری پنجم سوالات:
اگه یه روز بفهمی قیامتی وجود نداره چه حسی پیدا میکنی؟
چه تغییری توی رفتارات ایجادمیکنی؟
اگه خانوادت مسلمان نبودن دوست داشتی چه دینی داشته باشی؟
میدونی کدوم دین بیشترین طرفدار رو توی دنیا داره؟
1- حس خاصی ندارم چون من ضرری نکردم ولی حالا اگه من فکر میکردم قیامتی نیست و خودم رو آماده نمیکردم و اون وقت قیامتی بودم چه حسی پیدا میکردم ؟
2-اگر انسانی بخاد برای بهشت و جهنم خودش رو خوب کنه همون بهتر که در آـش جهنم بسوزه چنین شخصی لایق بهشت نیست
3-خانوادم حتی اگر گاو پرست هم بودن برام مهم نبود چون اونها دین خودشون رو دارن منم باید با تحقیق دین خودم رو انتخاب کنم
4-به طور قطع اسلام چون خداوند وعده داده دینش رو توی جهان فراگیر خواهد کرد

AWWA

New member
چرا آواتار قبلیتون آتیش داشت این یکی آب و بارون؟ بعدیه ممکنه خاک یا باد داشته باشه؟:smilies:
به نظرتون چقد میشه از روی آواتار به شخصیت طرف مقابل پی برد؟
چرا اول حرفاتون گفتین تو کارای پدرتون دخالت نمیکنین؟ این از سر احترام هست یا سردی روابط؟
خدا مادرتونو بیامرزه.....خدا خودش جای خالی ایشونو براتون پر میکنه.

mf2009

New member
دادا اول از همه به خودم تبریک میگم چون بازی افتتاحیه لیگ رو از فولاد بردیم:motat: یاشاسین تراختوررررررر
دوما به ممد تبریک میگم چون استقلال برد:motat:
. البته من دوست ندارم استقلال و پرسپولیس ببرن. ولی حالا دیگه برد خخخخ.

و حالا سوال. دادا دقیقا بوگوییاااا
دادا به من بگو اگه دختر مورد علاقت(شدیداا) قبلا بی اف داشته(استغفرالله!! تسبیح من کو) و تو الف) قبل ازدواج بفهمی و ب) بعد ازدواج بفهمی واکنشت چیه؟

فرض کن نوع ارتباطشم یکما فقط یکم خفن بوده.

ممنون نوتر عزیز
در حالت اول اگر قبل از ازدواج بفهمم اگر برای من ثابت بشه که فرد مشکل اخلاقی داره از نظر اسلام و اخلاق حرامه که من باهاش ازدواج کنم البته اگر پشیمون نشده باشه و به کارش ادامه بده ولی اگه پشیمون باشه و توبه کرده باشه مشکلی نداره ( در مورد مورد خفنی که گفتی ذکر کردم ) در بعد از ازدواج هم دیگه کاریه که شده ارزش نداره که به خاطر یه قضیه کوچیک آدم آرامش خودش رو از بین ببره بلاخره انسان جایز خطاس

AWWA

New member
اقا محمد /جای مهسابانو خیلی خالیه /همیشه این سوالا رو میپرسید /حالا من میپرسم »:black_eyed:
لطف کنید نظرتون رو در مورد »
1) اواتار مهسابانو
2) امضای مهسابانو
3) تصورتون از مهسابانو (تیپ و خصوصیات اخلاقی)

آره واقعا جاش خالیه.....هیشکی مثل خودش نمیتونه اجرا کنه. با اون شکلکای بانمکشم سوالاش بیشتر میچسبن

برای رفع اسپم هیچ سوالی به ذهنم نیومد:))

sara77

New member
مهمترين تجربه ي زندگيت؟؟؟

كار زشتي كردي كه هميشه مخفيش كني؟؟؟

در مورد خودت چي رو دوس نداري؟؟؟

وقتي تنها ميشي مسخره بازي در مياري؟؟؟يه چن تا رو بوگو

- - - Updated - - -

1-عشق قبل ازدواجودوس داری یابعدازدواج؟
2-چه سنی به نظرت برای ازدواج دختروپسرمناسب ترینه؟
3-دوس داری به کدوم شهرایران سفرکنی؟
4-دوس داری بری خارج زندگی کنی؟کدوم کشور؟
5-رشته موردعلاقت چیه؟حاضری رشته توعوض کنی؟باچه رشته ای؟

N@RVIN

Well-known member
سلام آقا محمد رضا خسته نباشیــــــــــــــــــــد:riz304:

1.حالا جدای از اینکه همه ی ایران سرای شماست اصالتا اهل کجایین؟

2. بهترین دوست زندگیتون ینی دوستی که همراه لحظه های سختتونه کیه؟؟

خو من فعلا برم بقیه جوابارو بخونم :)

mf2009

New member
آقا محمد مخاطب خاص من به احتمال زیاد مردادیه(تو صندلی داغمم گفتم چندین بار تو خواب دیدمش)...حرفایی که میزنین عین خصوصیات اونه. عصبانیت و این ویژگی که تو طالع بینیشون خوندم منو یه خرده میترسونه......ولی واقعا خوبیاشون به ایرادات احتمالیشون میچربه نه؟؟؟!!!! تایید کنین ته دلم قرص باشه:dadad4:
واقعا چیز عجیبیه شما توی خواب مخاطب خاص پیدا میکنید تکنولوژی چه پیشرفتی کرده :motat:
اینم بگم که این قضیه طالع بینی اگه از نظر دینی بخای بنگری حرامه و اگر کسی اینو قبول داشته باشه که ماه تولد یک فرد توی خصوصیات فرد تاثیر داره از دایره اسلام خارجه ( از مراجع بپرسید ) ولی از تاثیر امواج کیهانی هم نمیشه گذشت به نظر من به جای اینکه دنبال طالع بینی باشید دنبال بررسی دقیقی خصویت مخاطب خاصتون باشید البته اگه توی خواب نباشن

mf2009

New member

در ادامه این جواباتون منم یه سوال دارم

میدونین فلسفه مراسم سینه زنی و اجتماع برای عذاداری امام حسین چیه؟

چرا بعد 1000 سال هنوزم پر شور برگزار میشه؟

چرا از بین اماما فقط برای امام حسین این مراسم اجرا میشه. حتی برای خود پیامبرم نیست
عزیز دلم خواهشا وارد مباحث مذهبی نشید چون هر چی من بگم و شما بگی آخر کسی نموتونه عقیدش رو به کرسی بشونه و باعث کدورت خاطر میشه معذرت اگر جواب این سوال رو ندادم اگر خاستید در پیغام خصوصی توضیح میدم ولی جای این سوال اینجا نیست :auizz3ffy9vla57584x

sara77

New member
شما مردادی هستین

بدترین خصلت یه مرد مردادی چیه؟
بهترین خصلتشون چیه؟
ووووووووووووووویی مردادی بود ممد
ویییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
ببین مهمترین سوالم اینه که چرا مردادیا اینجورین؟توروخدا بگو چرا اینجورین؟؟؟
خصلت خاصشون غروره زیاده

sara77

New member
02.jpgچن بار تو این شرایط قرار گرفتی ممد؟؟
ای تو روحت اگه دروغ بگی ینی پیچوندی دارم واست به 5 درصد سودم اضاف میشه

mf2009

New member
18.چرا مردای ایرونی کروات نمی بندن؟شما چطور؟
19.از چه بیماری ای بیشتر از همه وحشت دارید؟
20.تا حالا به این فکر کردید که شما درست وسط زمین هستید؟با این فکر چه احساسی به شما دست میده؟
21.در یک روز بارونی در حالیکه تنها هستید و خسته و خیس از سر کار برمیگردین،نظرتون راجع به این جمله:"امروز هوا 2 نفره س!!!"،برخوردتون رو با گوینده شرح دهید؟
22.دیوانه بودن در فرهنگ لغت شما به چه معناست؟

1- لباس پوشیدن مردم اصولا تابع فرهنگ اون هاست که در طی سالیان شکل گرفته و این فرهنگ از پرد و مادرشان به آن ها به ارث رسیده پس چای تعجبی نداره چون پدربزرگ های ما هم کروات نمیزدند
2-از ایدز چون هر چیزی یه درمانی داره ولی این نه ولی یه خوبیه هم داره اینه که میدونی که قرار بمیری
3-وسط زمین ؟ یعنی وسط گدازه ها ؟ خوب قطعا خواعم سوخت
4-امروز هوا دو نفرس جمله عجیبیه برخورد خاصی باهاش ندارم میذارم با خودش خوش باشه :25r30wi:
5- دیوانه کسیه که تمام امکانات موفقیت رو داره بازم میگه من چرا بدبختم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا