نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد ژنتیک انسانی خرداد 93

Genetic1400

New member
انتشار تسهیل شده برای آب و آگار هم هموپلی ساکارید هستش اینوزیتول منفیترینه
بچه ها سوالایی که بهشون شک دارید لیست کنید که همه باهم اعتراض بزنیم تا جواب بگیریم

microb89

New member
کنترل همانند سازی g2
پروتین های رشته ای بزرگ و پیچیده اند دیگه این کجاش غلطه؟؟؟

مهربون

New member
بچه ها هر سال پاسخ نامه پر از غلط،امسال که دیگه ..... لطفا تا اومدن کلید اولیه صبر کنید،اینقدر هم به خودتون استرس وارد نکنید!

آخرین ویرایش:

مهربون

New member
بچه ها نظرتون در مورد سوال اول سلولی چیه؟خط لودیش ترجمه عباس بهادر گفته:
روی یک کروموزوم در دو گونه متفاوت
در هیچ منبعی سین تنی بین گونه های مشابه مطرح نیست،حتی در دیکشنری های بیو لوژی سین تنی بین گونه های مختلف بیان شده....
به نظر من هیچ کدوم از گزینه ها درست نیست!!!
متاسفانه منم g2 زدم،ولی کنترل. به وسیله ATR و Chk1 در s صورت میگیره.

آخرین ویرایش:

Genetic1400

New member
در هیچ منبعی سین تنی بین گونه های مشابه مطرح نیست،حتی در دیکشنری های بیو لوژی سین تنی بین گونه های مختلف بیان شده....

من این سوالو نزدم
اما g2 زدم پروتئین هم بزرگ و پیچیده زدم

RBC!

New member
سلام بر دوستان گلم
من امتحان ارشد ایمونو دادم اما در درس سلولی مولکولی چند سوال مشکوک داشتم
یکیش همین انتقال آب هست، بنظر من گزینه 1 یا انتشار درسته، هم داخل زیست مهدوی و هم داخل بیوشیبمی پاسالار خوندم
اما جهت اعتراض نیاز به منبعی همچون لودیش داریم، البته اگر کلید سنجش شبیه کلید خ-ل-ی-ل-ی این رو اشتباه پاسخ داده باشه
بچه هایی که لودیش خوندن میدونن جواب دقیق این چی میشه یا در کدوم قسمت کتاب هست؟

آب به کمک کانال آکواپورین از غشا عبور میکنه و کانال ها جزو انتشار تسهیل شده هستند و من سوال به این تابلوئی رو نزدم!!! چون سر جلسه مغزم هنگ کرد. تا سوار ماشین شدم یادم اومد :|

Fatima77

New member
بچه ها به نظرتون اون سوال بیوشیمی درمورد هایپرکلسترولمیا ناشی از کمبود مس، جوابش دوپامین هیدروکسیلاز نمیشه؟
به نظرم این آنزیمه که به مس وابستس!

microb89

New member

اخه کنترل چرخه سلول با همانند سازیش فکر نکنم ی معنی بده،میشه بگی کجا گفته توی s هست?

microb89

New member
آب به کمک کانال آکواپورین از غشا عبور میکنه و کانال ها جزو انتشار تسهیل شده هستند و من سوال به این تابلوئی رو نزدم!!! چون سر جلسه مغزم هنگ کرد. تا سوار ماشین شدم یادم اومد :|
اینه اب با تسهیل شده میاد حرفی نیست ولی توی صورت سوال باید میگفت بیشتر با چه مکانیسمی،چون با انتشار هم اب میاد ولی کمتر!!

microb89

New member
من الان توی نت سرچ کردم g2 chek point
گفته ک توی g2همانند سازی DNA بررسی میشه ک اگه مشکل داشته باشه نره میتوز

hadixy

New member
سلام بچه ها من درصدام اینه ....زن 72 سلولی80 بیو72 زبان 63
به نظرتون قبول میشم ؟ سوالا واقعا آسون بود و جا داشت بیشتر از اینا بزنم ولی نشد که بشه ...
در ضمن آگار هتروپلی ساکارید هست چون دقیقا تو لنینجر اومده .
دقیقا درسته و منبع شماهم معتبر

Genetic1400

New member
اینه اب با تسهیل شده میاد حرفی نیست ولی توی صورت سوال باید میگفت بیشتر با چه مکانیسمی،چون با انتشار هم اب میاد ولی کمتر!!

اگر تست های سال های گذشته سلولی و مولکولی رو نگاه کنید این سوال تکراریه و اونجاهم تسهیل شده پاسخ سواله

Fatima77

New member
دقیقا درسته و منبع شماهم معتبر

من از بچه های بیوشیمی که استرایر خوندن پرسیدم.توی واژه نامه دولین هم دیدم
قند در 2 صورت هترو میشه:
1.از واحدهای مونوساکاریدی متفاوتی تشکیل شده باشه
2.در ساختارش گروه سولفات یا استات داشته باشه
نتیجه:هموپلی ساکارید
بهتره تا اعلام کلید صبر کنیم.

lokopok

New member
به نظرم پاسخنامه خیلی هم غلط نداره....بیشتر سوالاتی که دوستان اعتراض دارن هیچ مشکلی نداره به نظر من ...ولی فقط باید منابع معرفی شده خودشونا خوند .....کتابایی مث مهدوی و رضا محمدی و این چکیده ها مزخرفه ...رفرنس اصلی وقت گیرهست ولی دیگه
مطمینه..در ضمن من تو ازمونای شرکت میکردم و همش از بین600نفر70ام مشدم به خاطر همین با این درصدا هم امیدی ندارم ت

بالا