عکس نوجوانی حضرت محمد از کجا آمده؟

PCR

New member

شما پاسخی نداری !!

لطفا به جای وارد کردن این بقول خودتون شک ... به اون مسئله قبلی پاسخ بدید ... اگه میبینید بحث فایده ایی نداره چرا مطرح میکنید ؟ ما با سند حرف زدیم ... شما ام با سند بحث کن

در ضمن آخه برادر من این که نرید دنبال تفسیر چه صیغه ایی هست !!؟
یعنی حرف شما رو باور کنیم ؟ اون مفسر برای ما دلیل آورده ... شما دلیل با سند بیار ... ما فکر میکنیم .. شاید نظرمون هم عوض شد .
اما این مدلی بحث به جایی نمیرسه . بحث باید با سند باشه

به جای بیان
تفکرات شخصی بهتره دنبال یه بحث مفید باشیم ...
هههههههه من پاسخ چیو ندارم؟یه ایه بود شما مثلا یه لینک دادین که جوابشه منم خوندم گفتم که این اصن چیزی نگفته..بعد من یه آیه دیگه از قران اوردم...سند؟
بعد من یه سوال پرسیدم که منتظر جوابشم...گفتم اگه خدا میخواست بگه پیامبر ما گناهانتو بخشیدیم دقیقا چی باید میگفت که ما متوجه بشیم خدا گناهان پیامبر رو بخشیده؟

PCR

New member
من حرف خاصی نزدم تنها سوال داشتم مطرح کردم
وسوالم کاملا واضح وروشن ومعلومه که جواب میخوام
ولی من مطالب شما رو خوندم توش نه ربطی یافتم نه چیزی
خب شاید علم شما خیلی بالاست نمیدونم شاید واقعا ربط داره ولی اگه پایین اون متن هاتون کمی توضیحم میداید
خب شاید منی که حالا سوادم از شما کمتره هم متوجه میشدم من منظور دار با شما حرف نزدم
واقعا با علاقه اون مطالب رو خوندم جالب بودن ولی شما هدفتون رو بیان نکرده بودید خیلی گنگ ومبهمه
دقیقا..اقا جالبه معمولا تو اینجور تایپیکا اخر که جواب قانع کننده ای نیس...شرو میشه همینجور فقط ایه قران میذارن ..معلوم نی ینی چی؟

farzad.lab

مدیر بخش
اره همینطوره..با سفسطه هر حرفی رو میشه جور دیگه جلوه داد..دقیقا مث دوران حکومت کلیسا ها که میگفتن هر چیزی که کلیسا درباره کتاب مقدس میگه درسته و شما اگه میخواین معنای کتاب مقدرس رو بدونین باید بیان پیش ما کشیش ها.تا جایی که حتی یکی از افراد غیر کشیش که کتاب مقدس رو توضیح داده بود رو آتیش زدن.و الان هم داستان همینه...فقط باید اون چیزی رو قبول کرد که سفسطه شده و ما خودمون قوه فکر نداریم..وقتی که میگن تفسیر..این به این معنی هست که خدا حتی قادر نبوده خودش منظور خودشو برسونه و یه نفر باید بیاد و بگه که خدا چی میخواسته بگه...این ینی یه ضعف...و از اون طرف تفسیر های زیادی از قران هست.اینجوری قراره که ما هدایت بشیم؟این که بدتر شد..اینجور بخوای برخورد کنی ادم نمیدونه فلان تفسیر از قران درسته یا اون یکی یا اون یکی یا....بخاطر همین هم فرقه های مختلف بوجود اومده و هر فرقه میگه تفسیری که ما داریم درسته...

با بعضی قسمت های حرفات موافقم ...
اما میدونی تو نمیتونی ادما رو به 2 تا دسته مفسر و غیر مفسر تقسیم کنی ...
درسته که ما باید خودمون تفکر کنیم . اما مسئله اینجاست که باد همه حرف ها رو شنید و با هم مقایسشون کرد . اما این که همه رو جمع ببندیم و بگیم تفسیر اشتباهه به نظرم این جور نیست .

خب شما که میگی تفسیر ها همه با سفسطه هست ... شما نوع بدون سفسطه رو برای ما مثال بزن ما هم بدونیم

farzad.lab

مدیر بخش
هههههههه من پاسخ چیو ندارم؟یه ایه بود شما مثلا یه لینک دادین که جوابشه منم خوندم گفتم که این اصن چیزی نگفته..بعد من یه آیه دیگه از قران اوردم...سند؟
بعد من یه سوال پرسیدم که منتظر جوابشم...گفتم اگه خدا میخواست بگه پیامبر ما گناهانتو بخشیدیم دقیقا چی باید میگفت که ما متوجه بشیم خدا گناهان پیامبر رو بخشیده؟

آخه اگه قرار باشه منم بیام تفکرات شخصیمو بزارم که نمیشه ...
باید یه دلیل منطقی بیاری .
من منطقی جز آیه قران برای این بحث سراغ ندارم !!!!

- - - Updated - - -

دقیقا..اقا جالبه معمولا تو اینجور تایپیکا اخر که جواب قانع کننده ای نیس...شرو میشه همینجور فقط ایه قران میذارن ..معلوم نی ینی چی؟

به این میگن سفسطه :smiliess (3):

Taraa

Well-known member
برا اینکه یادم نره نوشتمش اینجا :)

مُغالِطِه، سَفسَطه یا مَغلَطِه (به پارسی سره: دژفرنود)‏ (به انگلیسی: fallacy)‏ استدلالی است که از نظر علم منطق به یکی از دلایل زیر نادرست باشد.

• نخست آنکه دست‌کم یکی از مقدمات گزاره نادرست باشد؛
  • دوم آنکه مقدمات گزاره، متضمن نتیجه‌ی گزاره نباشد.
مغالطه جزئی از برهان است که به طور قابل اثباتی در منطق آن ایراد وجود دارد و بنابراین کل برهان را نامعتبر می‌سازد.
مغالطه ممکن است برای وارونه کردن حقیقت(ها) به کار رود. مغالطه‌گر کسی است که از روی استدلال نادرست به یک نتیجهٔ درست یا نادرست رسیده‌است و ممکن است آن نتیجه را برای نتیجه‌گیری‌های دیگری هم به کار گیرد.

varia

Well-known member
دوستان منکه متوجه نشدم شما دارید در مورد چی بحث میکنید! همه چی قاطی شده و جواب اون دوستمون هم بی پاسخ موند!

لطفا احساساتتونو کنترل کنید و با دید روشن بحث کنید(اگه میخواید بحث کنید) جالبه که برخی از دوستان در این تایپیک نظراتشون با نظراتشون در دیگر تایپیکها فرق داره که البته تغییر کردن ضعف نیست ولی امیدوارم دلیل روشن شدن و باز شدن مسائل براشون در این تایپیک هم بدرد بخوره.

sara25

New member
سلام دوستان، من نمیدونم این عکس از کجا اومده ولی طبق آیات قرآن به حقانیت پیامبر اعتقادقلبی دارم و اینکه معصوم بودن..
اینجا که اومدم یه لحظه یاد اون آقاهه که اسمش غلامعلی نوری نیرو بود افتادم:tonguesmiley::ph34r-smiley: چه تاپیکای پربحثی میزداااااااااااا:wacsmiley:

sakar

New member
اره همینطوره..با سفسطه هر حرفی رو میشه جور دیگه جلوه داد..دقیقا مث دوران حکومت کلیسا ها که میگفتن هر چیزی که کلیسا درباره کتاب مقدس میگه درسته و شما اگه میخواین معنای کتاب مقدرس رو بدونین باید بیان پیش ما کشیش ها.تا جایی که حتی یکی از افراد غیر کشیش که کتاب مقدس رو توضیح داده بود رو آتیش زدن.و الان هم داستان همینه...فقط باید اون چیزی رو قبول کرد که سفسطه شده و ما خودمون قوه فکر نداریم..وقتی که میگن تفسیر..این به این معنی هست که خدا حتی قادر نبوده خودش منظور خودشو برسونه و یه نفر باید بیاد و بگه که خدا چی میخواسته بگه...این ینی یه ضعف...و از اون طرف تفسیر های زیادی از قران هست.اینجوری قراره که ما هدایت بشیم؟این که بدتر شد..اینجور بخوای برخورد کنی ادم نمیدونه فلان تفسیر از قران درسته یا اون یکی یا اون یکی یا....بخاطر همین هم فرقه های مختلف بوجود اومده و هر فرقه میگه تفسیری که ما داریم درسته...[/QUOT]

از زمانیکه قران اومده طرفداراتن و مخالفان زیادی داشته
گروه طرفداران برای توضیح حقانیت اومدن بررسیهایی انجام دادن و نتیجه ی کارشون شده تفاسیر مختلفی که در حال حاضر وجود داره

و گروه مخالفان و منتقدان هم باز به نوبه ی خودشون اومدن و بررسیهایی انجام دادن و نتیجه ی کاراشون رو در اختیار بقیه قرار دادن

و اما در این تایپیک هم مث اینکه 2 گروه موافق و منتقد قران وجود داره که هر 2 گروه از نتیجه ی زحمات گذشتگانشون دارن استفاده میکنند

جناب پی سی ار اگر دوستان موافق قران دارن از تفاسیر استفاده میکنن ، کارشون اشتباهه پس کار شما هم اشتباهه که دارید از انتقادات دیگران برای نشون دادن مخالفتتون استفاده میکنید

بهتره شما هم به فکر خودتون رجوع کنید نه به فکر دیگران و بعد همچین انتظاریو از دوستاتون داشته باشین

iranian girl

New member
آقا من یه جورایی کلا با کلمه تفسیر مشکل دارم.. با تفسیر هر حرفی میشه هزاران معنا از اون برداشت کرد.. مثلا تو همین اتفاقات جدید و توافق ژنو جام جم تیتر زده بود که لاوورف وزیر خارجه روسیه گفته نباید توافق ژنو رو تفسیر کرد.. کلا تفسیر جا واسه مغالطه و سفسطه و معنا کردن چیزی اون جور که خودت میخای باز میکنه.. ممکنه همش هم از روی غرض نباشه ولی باعث ایجاد برداشتهای مختلف میشه.. خدایا چرا آخه قرآنو اینجوری مبهم بیان کردی.... به نظرتون چه جوری میشه حق رو از ناحق تشخیص داد..؟؟؟

#MiLaD#

New member
یعنی ببخشیدا ولی بعضی ها خودشون هم نمیفهمنن چی دارن میگن !!
فقط یه مورد در پاسخ به کامنت های شیما پ باید بگم که کوروش همون ذوالقرنین هست که در قرآن آمده !!
اینو از خودم نمیگم از چندین حاج آقا که کارشون تفسیر قرآنه پرسیدم
لطفآ در مورد چیزایی که نمیدونیم نظر ندیم
اینجوری کوروش را فردی پرگناه و..... متهم نمیکردید

PCR

New member
آقا من یه جورایی کلا با کلمه تفسیر مشکل دارم.. با تفسیر هر حرفی میشه هزاران معنا از اون برداشت کرد.. مثلا تو همین اتفاقات جدید و توافق ژنو جام جم تیتر زده بود که لاوورف وزیر خارجه روسیه گفته نباید توافق ژنو رو تفسیر کرد.. کلا تفسیر جا واسه مغالطه و سفسطه و معنا کردن چیزی اون جور که خودت میخای باز میکنه.. ممکنه همش هم از روی غرض نباشه ولی باعث ایجاد برداشتهای مختلف میشه.. خدایا چرا آخه قرآنو اینجوری مبهم بیان کردی.... به نظرتون چه جوری میشه حق رو از ناحق تشخیص داد..؟؟؟
بله دقیقا...با این دید اگه بخوایم نگا کنیم که مثلا وقتی قران گفته خیارشور منظورش در واقع خیار شور نبوده و منظور اصلی گلابی بوده،همه جور برداشتی میشه از یه جملش کرد..بله ،با استفاده از مغلطه میشه معنی واضح جملات رو تغییر داد و از اون برداشتی کرد که خودمون میخوایم..

PCR

New member
یعنی ببخشیدا ولی بعضی ها خودشون هم نمیفهمنن چی دارن میگن !!
فقط یه مورد در پاسخ به کامنت های شیما پ باید بگم که کوروش همون ذوالقرنین هست که در قرآن آمده !!
اینو از خودم نمیگم از چندین حاج آقا که کارشون تفسیر قرآنه پرسیدم
لطفآ در مورد چیزایی که نمیدونیم نظر ندیم
اینجوری کوروش را فردی پرگناه و..... متهم نمیکردید
بزرگی کوروش فقط نیازمند تایید قران بود که اونم مث اینکه تایید شده...این بحث تو یه تاپیک دیگه هست و اونم ناتمام..http://olumpezeshki.ir/thread5679.html
توجه..از اونجا که بحث لینک بالا، قابلیت ماس مالی شدن..نه ببخشید...قابلیت تفسیر براش پیدا نشده ممکن است با خطر شوک زدگی مواجه شوید...

آخرین ویرایش:

farzad.lab

مدیر بخش
بحث خیلی کلیشه ایی شده و شما به هر کدوم از نظرا که حال کردی جواب میدی من که دیگه ادامه نمیدم

موفق باشید :smilies-azardl (181
:motat:

PCR

New member
اره همینطوره..با سفسطه هر حرفی رو میشه جور دیگه جلوه داد..دقیقا مث دوران حکومت کلیسا ها که میگفتن هر چیزی که کلیسا درباره کتاب مقدس میگه درسته و شما اگه میخواین معنای کتاب مقدرس رو بدونین باید بیان پیش ما کشیش ها.تا جایی که حتی یکی از افراد غیر کشیش که کتاب مقدس رو توضیح داده بود رو آتیش زدن.و الان هم داستان همینه...فقط باید اون چیزی رو قبول کرد که سفسطه شده و ما خودمون قوه فکر نداریم..وقتی که میگن تفسیر..این به این معنی هست که خدا حتی قادر نبوده خودش منظور خودشو برسونه و یه نفر باید بیاد و بگه که خدا چی میخواسته بگه...این ینی یه ضعف...و از اون طرف تفسیر های زیادی از قران هست.اینجوری قراره که ما هدایت بشیم؟این که بدتر شد..اینجور بخوای برخورد کنی ادم نمیدونه فلان تفسیر از قران درسته یا اون یکی یا اون یکی یا....بخاطر همین هم فرقه های مختلف بوجود اومده و هر فرقه میگه تفسیری که ما داریم درسته...[/QUOT]

از زمانیکه قران اومده طرفداراتن و مخالفان زیادی داشته
گروه طرفداران برای توضیح حقانیت اومدن بررسیهایی انجام دادن و نتیجه ی کارشون شده تفاسیر مختلفی که در حال حاضر وجود داره

و گروه مخالفان و منتقدان هم باز به نوبه ی خودشون اومدن و بررسیهایی انجام دادن و نتیجه ی کاراشون رو در اختیار بقیه قرار دادن

و اما در این تایپیک هم مث اینکه 2 گروه موافق و منتقد قران وجود داره که هر 2 گروه از نتیجه ی زحمات گذشتگانشون دارن استفاده میکنند

جناب پی سی ار اگر دوستان موافق قران دارن از تفاسیر استفاده میکنن ، کارشون اشتباهه پس کار شما هم اشتباهه که دارید از انتقادات دیگران برای نشون دادن مخالفتتون استفاده میکنید

بهتره شما هم به فکر خودتون رجوع کنید نه به فکر دیگران و بعد همچین انتظاریو از دوستاتون داشته باشین
در مورد اول اینکه گزینه لایک تنها به معنی موافقت با نظر نویسنده نیس.نترسید،لایک بزنید من بهتون اطمینان میدم سنگ نمیشید.از این گزینه میشه به عنوان اطلاع دادن به نویسنده استفاده کرد.خب من از کجا بدونم شما جواب دادین؟..
منظور من این نیس که تفاسیر رو نخونیم.ولی صرف اینکه یه تفسیر برای یه موضو وجود داره دلیل نمیشه که بگیم اون موضو درست ...باید به تفسیر نگاه کرد ..و اکثر تفسیر ها با استفاده از مغلطه سعی در تغییر دادن مفهوم جمله داشتن..منظور من اینه که اگه بخوایم بگیم هر حرفی یه معنی دیگه میده میشه با مغلطه هر حرفی رو ازش برداشت دیگه کرد..مثلا فرضا یه جا گفته شده باشه زمین در شش روز ساخته شده..ما بگیم منظور از روز دوره هست..حالا ما این تفکر که در زمان قدیم فکر میکردن که آسمان و زمین در شش روز افریده شده رو بیخیال شیم و بگیم نه اینجا منظور دروه بوده..یا مثلا هفت اسمان یا........با این دید میشه تمام حرفهای کتاب مقدس بودا و..... رو درست جلوه داد...مثلا تو کتاب مسیحی ها میگن پدر پسر روح القدس...حالا بهشون بگی اونا هم میگن نه ،منظور واقعی این نبوده که خدا پسر داشته باشه این مشخصه که اینطور نیس...یا جاهایی از کتاب مقدس که گفته شده خورشید به دور زمین میچرخه..تا قبل از کشف این موضو کهزمین بدور خورشید میچرخه همه کشیش ها به همین حرف کتبا مقدس استناد میکردن و میگفتن کهخورشید به دور زمین میچرخه..تا جایی که میخواستن گالیله رو بکشن ولی الان به یه مسیحی بگی این قسمت کتاب شما اشتباه هست،اونم میگه نه منظور واقعی چیز دیگه هست.با این دید که هر حرفی یه منظور دیگه غیر از اونچیزی که نشون میده داره،همه چیز رو میشه توجیه کرد.

آخرین ویرایش:

iranian girl

New member
واقعیت اینه که اکثر قریب به اتفاق مردم به خاطر تقدس و حرمتی که از کودکی تو ذهنشون راجع به دین و مسایل مربوط به اون شکل میگیره به خودشون اجازه انتقاد یا فکر کردن بدون جانب گیری در مورد آموزه های دینی نمیدن وهر کسی هم که مخالف حرف بزنه در مقابلش جبهه گیری میکنن اگه این مسایل نبود شاید اینقدر تعدد ادیان در دنیا نداشتیم..علمای دین هم واسطه مستقیم خدا نیستن و امکان اینکه همه آموزه های پیامبر رو خوب درک کرده باشن نیست ولی خیلی کم پیش اومده که در جواب سوالی بگن _نمیدانیم_ و همیشه جوابی داشتن که بعضی هاش حالت توجیه داره

varia

Well-known member
دوستان نیازی نیست که ماها عقایدمون رو به دیگران غالب کنیم.
هرکسی بر اساس تفسیر عقلیش به دنبال اهداف و پیش برد زندگیش باشه.
در مواقع ضروری هم از اونهایی که صلاح میدونه مشورت بگیره.
در مورد تفاسیر قران هم همشون برای ما قابل احترام هستند و ماها باید قبول کنیم که تفاسیر از طرف انسانها صورت گرفته پس جای سوال،شبهه و احیانا اشتباه توشون هست ولو اینکه ما هیچ متخصصی در هیچ زمینه ای نمیتونیم پیدا کنیم که همه نظرات و فرضیاتش درست از آب در بیاد( از انیشتین تا همین پرفوسور سمیعی و ...)
ولی لطفا سنجیده حرف بزنیم و به عقاید هم توهین نکنیم.
در مورد سوال یکی از دوستان که پرسیده بودند اسم ائمه در قران آمده یا نه هم که کاملا مشخصه نیومده چون اگه میومد دیگه این مذهبها و گرایشها در دینمون ایجاد نمیشد.

sakar

New member

در مورد اول اینکه گزینه لایک تنها به معنی موافقت با نظر نویسنده نیس.نترسید،لایک بزنید من بهتون اطمینان میدم سنگ نمیشید.از این گزینه میشه به عنوان اطلاع دادن به نویسنده استفاده کرد.خب من از کجا بدونم شما جواب دادین؟..
منظور من این نیس که تفاسیر رو نخونیم.ولی صرف اینکه یه تفسیر برای یه موضو وجود داره دلیل نمیشه که بگیم اون موضو درست ...باید به تفسیر نگاه کرد ..و اکثر تفسیر ها با استفاده از مغلطه سعی در تغییر دادن مفهوم جمله داشتن..منظور من اینه که اگه بخوایم بگیم هر حرفی یه معنی دیگه میده میشه با مغلطه هر حرفی رو ازش برداشت دیگه کرد..مثلا فرضا یه جا گفته شده باشه زمین در شش روز ساخته شده..ما بگیم منظور از روز دوره هست..حالا ما این تفکر که در زمان قدیم فکر میکردن که آسمان و زمین در شش روز افریده شده رو بیخیال شیم و بگیم نه اینجا منظور دروه بوده..یا مثلا هفت اسمان یا........با این دید میشه تمام حرفهای کتاب مقدس بودا و..... رو درست جلوه داد...مثلا تو کتاب مسیحی ها میگن پدر پسر روح القدس...حالا بهشون بگی اونا هم میگن نه ،منظور واقعی این نبوده که خدا پسر داشته باشه این مشخصه که اینطور نیس...یا جاهایی از کتاب مقدس که گفته شده خورشید به دور زمین میچرخه..تا قبل از کشف این موضو کهزمین بدور خورشید میچرخه همه کشیش ها به همین حرف کتبا مقدس استناد میکردن و میگفتن کهخورشید به دور زمین میچرخه..تا جایی که میخواستن گالیله رو بکشن ولی الان به یه مسیحی بگی این قسمت کتاب شما اشتباه هست،اونم میگه نه منظور واقعی چیز دیگه هست.با این دید که هر حرفی یه منظور دیگه غیر از اونچیزی که نشون میده داره،همه چیز رو میشه توجیه کرد.

حرف شما درسته اما چیزی که من میگم اینه که شما هم که دارین از انتقادات دیگران استفاده میکنید
اینکه شما میگید یه جا گفته شش روز و ........ رو که خودتون با خوندن قران نتیجه گیری نکردین بلکه از سولات و چالشهای دیگران استفاده میکنید
پس چه فرقی میکنه که یکی از پیروان مطلب بذاره یا یکی از طرفداران
هیچ فرقی ندارن و در هر 2 حالت از فکر دیگران استفاده کردین
شما بجاای اینکارا خود قران رو بخونید البته بدون جانبداری و خوندن افکار دیگران
شما که دارید با دید دیگران قران رو میخونید هیچوقت به ج نمیرسید
بهتره قران رو مث کتابی که هیچوقت نخوندین و بلدش نیستین بخونید نه اینکه کلی مطلب موافق و مخالف خوندین و به مغزتون دستور دادید که در مقابل جملات موضع بگیره و بهشم اجازه ی فکر کردن نمیدین
لزومی نداره که به قران و دستوراتش ایمان یا باور داشته باشید
شما اگه هدفتون اینه که به خودتون ثابت کنید که قران یه حقیقته و کلام خداست یا نیست پس در مقابلش نباید موضع بگیرید
و اما اگه هدفتون اینه که اوناییو که قرانو قبول دارن بهشون نشون بدین که در اشتباهن که در این مورد من خودم از طرف خودم بهتون ج میدم

من قرانو قبول دارم و میگم که کلام خداست که توسط پیامبری به اسم محمد اومده که واقعا هم عاشقشم
فرض میکنیم من و شما میمیریم
و قیامتی در کار نیست هیچکدوممون ضرری نکردیم
و اما اگه قیامتی در کار باشه 2 حالت وجود داره یا اعتقادات من درست بوده یا مال شما
که اگه مال شما درست بوده باشه باز هم هیچکدوممون ضرر نمیکنیم چون من نه به کسی توهین کردم و تا اونجایی که تونستم قلب کسیو نشکستم و یه کتاب رو منتسب به خدام دونستم و بهش هم ایمان داشتم
اما اگه عقیده ی من درست باشه باز هم من ضرر نمیکنم اما شمایی که به اعتقادات دیگران توهین کردین باید جواب پس بدین و در واقع ضرر کردین

iranian girl

New member
حرف شما درسته اما چیزی که من میگم اینه که شما هم که دارین از انتقادات دیگران استفاده میکنید
اینکه شما میگید یه جا گفته شش روز و ........ رو که خودتون با خوندن قران نتیجه گیری نکردین بلکه از سولات و چالشهای دیگران استفاده میکنید
پس چه فرقی میکنه که یکی از پیروان مطلب بذاره یا یکی از طرفداران
هیچ فرقی ندارن و در هر 2 حالت از فکر دیگران استفاده کردین
شما بجاای اینکارا خود قران رو بخونید البته بدون جانبداری و خوندن افکار دیگران
شما که دارید با دید دیگران قران رو میخونید هیچوقت به ج نمیرسید
بهتره قران رو مث کتابی که هیچوقت نخوندین و بلدش نیستین بخونید نه اینکه کلی مطلب موافق و مخالف خوندین و به مغزتون دستور دادید که در مقابل جملات موضع بگیره و بهشم اجازه ی فکر کردن نمیدین
لزومی نداره که به قران و دستوراتش ایمان یا باور داشته باشید
شما اگه هدفتون اینه که به خودتون ثابت کنید که قران یه حقیقته و کلام خداست یا نیست پس در مقابلش نباید موضع بگیرید
و اما اگه هدفتون اینه که اوناییو که قرانو قبول دارن بهشون نشون بدین که در اشتباهن که در این مورد من خودم از طرف خودم بهتون ج میدم

من قرانو قبول دارم و میگم که کلام خداست که توسط پیامبری به اسم محمد اومده که واقعا هم عاشقشم
فرض میکنیم من و شما میمیریم
و قیامتی در کار نیست هیچکدوممون ضرری نکردیم
و اما اگه قیامتی در کار باشه 2 حالت وجود داره یا اعتقادات من درست بوده یا مال شما
که اگه مال شما درست بوده باشه باز هم هیچکدوممون ضرر نمیکنیم چون من نه به کسی توهین کردم و تا اونجایی که تونستم قلب کسیو نشکستم و یه کتاب رو منتسب به خدام دونستم و بهش هم ایمان داشتم
اما اگه عقیده ی من درست باشه باز هم من ضرر نمیکنم اما شمایی که به اعتقادات دیگران توهین کردین باید جواب پس بدین و در واقع ضرر کردین
منم اینکه قرآنو بدون جانب داری مثل کسی که تازه باهاش آشنا شده بخونیم قبول دارم... مثلا یه اروپایی اگه واقعا بخاد با اسلام آشنا شه میره سراغ خود قرآن و حق طلبانه میخونش یعنی متن صریح قرآن رو میخونه نه تفسیر آدما رو اگه به نظرش صحیح بیاد مطالعاتشو گسترش میده

بالا