عکس نوجوانی حضرت محمد از کجا آمده؟

sakar

New member
پروفسور هانری کربن فیلسوف معاصر فرانسوی می‌گوید: «اگر اندیشهٔ محمد خرافی بود و اگر وحی او وحی الهی نبود، هرگز جرأت نمی‌کرد بشر را به علم دعوت کند. هیچ یک از افراد بشر و هیچ شیوهٔ تفکری به اندازهٔ محمد و قرآن، انسان را به دانش دعوت نکرده‌اند، تا آنجا که در قرآن، نهصد و پنجاه بار از علم، فکر و عقل سخن به میان آمده‌است»

ا
بوالعلا معری مترسل بزرگ عرب منشئات خود را برتر از قرآن دانسته‌است
اما در رساله الغفران خود می‌گوید: «کتابی که محمد آورده با اعجاز خود همه را مغلوب ساخته‌است»

لزلی هزلتون، نویسنده معروف آمریکایی-انگلیسی که بعضی از آثار او در لیست پرفروشترین‌ها قرار دارند علل عدم درک مستشرقین از زیبایی قرآن را به انتظار نادرست آنها از این کتاب مربوط می‌داند . او معتقد است قرآن بیشتر از اینکه یک کتاب خواندنی -مانند کتابهای پر فروش دنیا- باشد، یک کتاب شنیدنی است.

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
بنظر من کورورش پادشاه بوده و از نظر من فقط خداوند پادشاه هست و بقیه مردم مخلوقاتش هستند.
مگر کوروش انسان نبود؟
اگر قدرتمند بود
اگر ثروتمند بود
اگر باسواد بود
اگر عادل بود
این هارو کی به کوروش داده؟مردم ندادن؟ایا مردم رهبران را نمیسازند؟
حضرت محمد(ص)رسوال خدا بوده اون یکی مخلوقی ناتوان بوده

baran1001

New member
اولا هنو همه ی علما به این نتیجه نرسیدن که این اونه
دوما شما برو یه نگاهی به تاریخ بنداز میبینی که فقط یه نمونه از کارهای بد ایشون که قتل عام هموطنانش هس چه آثاری داشته!!!!!!!!! اونم واسه خاطر 4 تا یهودی

در هر حال حرف من اینه!!! من قصدم از اون پست این نبود که بیام کوروش رو بکشم پایین یا................. چون من در اون جایگاه نیستم و میدونم هیچکدوم ار بچه های اینجا چون مطالعه ای ندارن در این جایگاه نیستن که بیان از این بحث ها کنن و همیشه به هیچ جا نمیرسن توو بحث
کوروش کارهای خوب کرده دمش گرم کار بد هم کرده.مثه نیوتن که برق اختراع کرد به بشریت حال داد ولی مسلما گناهکار هم هس!!!!!!!!!!!!!!!
حرف من اینه چه ربطی داره پیامبر با کوروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا به هم ربطی ندارن!!!!!
چرا باید مقایسه بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونایی که کلمه ی ذوالقرنین رو جدیدا انداختن توو دهن و هی میگن چطوره که کل قران رو زیر سوال میبرن ولی بهاین به تیکه که میرسن قران درس میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجیبه
من با کسی در این ضمینه ها بحث نمیکنم یعنی نه وقتشو دارم نه اینکارو درست میدونم
در هر حال هر کی هرجور دوس داره برداشت کنه

من فکر میکردم ادیسون برقو اختراع کرده :wacsmiley::whistle:

baran1001

New member

دوستان عزیز اول مثل همیشه یه نفس عمیق بکشین و خودتون رو آماده کنین چون این تفکر مسمومی رو که الان میخوام بهتون منتقل کنم شاید باعث شوک شدن شما باشه..بنابراین نویسنده این مطلب هیچگونه مسئولیتی در قبال شوک حاصله به شما را بر عهده نمیگیرد.
اشاره به گناهان پیامبر اسلام در قران زیاد هست..یکی رو که الان به ذهنم میاد رو مینویسم:
آیه 19 سوره محمد:
پس بدان كه هيچ خدايى جز اللَّه نيست. از گناه خود و از گناه مردان و زنان مؤمن آمرزش بخواه. خدا مى‏داند كه روز به كجا مى‏رويد و شب به كجا مى‏آراميد

این شوک وارده معمولا طی یک دوره ی نیم ساعته با کلماتی مثل:اینها تفسیر داره...اصن منظور این نبوده و.... به صورت اتوماتیک از بین میره.

فَاعْلَمْ أَنَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَاسْتَغْفِرْ لِذَنبِکَ وَلِلْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مُتَقَلَّبَکُمْ وَمَثْوَاکُمْ
پس بدان که معبودی جز خدا نیست و برای گناه خودت و برای مردان و زنان مؤمن طلب آمرزش کن و خداوند حرکت و استقرار شما را می داند و از همه احوال شما آگاه است.
تفسیر قسمتی از آیه مذکور: فاعلم أنّه لا إلـه إلاّ اللّه و استغفر لذنبک.......... از ارتباط «لا إلـه إلاّ اللّه» با «استغفر»، استفاده می شود که مقام الوهیت خدا و عبودیت انسان، مستلزم آن است که حتی شخصی همچون پیامبر(ص) ـ که از گناهان، مصون می باشد ـ با طلب آمرزش از خداوند در برابر او کرنش کند.

اینم منبع: تفسیر آیات قرآن کریم- سوره محمد(ص)- آیه19 – کتاب تفسیرراهنما – تالیف آیت الله هاشمی رفسنجانی | پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی

آخرین ویرایش:

farzad.lab

مدیر بخش
بحثا خیلی جالبه ...

امـــــــــــا مشکل اینجاست که الان مثلا خود من زیاد مطالعه ایی روی دینم ندارم ... شاید خیلی ها هم مثل من باشن ...

خودم خیلی احساس نیاز میکنم به این بحث ها .
اما باید جوری بحث بشه که در عین سازنده بودن ... به اعتقادات هم توهین نکنیم ... یکمی هم مهربون باشیم با هم . زود هم فکر نکنیم تا یکی مخالف ما حرف زد از طرف شیاطین مامور به این کار شده و یا توطئه ایی در کار هست .
:riz304:

PCR

New member

فَاعْلَمْ أَنَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَاسْتَغْفِرْ لِذَنبِکَ وَلِلْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مُتَقَلَّبَکُمْ وَمَثْوَاکُمْ
پس بدان که معبودی جز خدا نیست و برای گناه خودت و برای مردان و زنان مؤمن طلب آمرزش کن و خداوند حرکت و استقرار شما را می داند و از همه احوال شما آگاه است.
تفسیر قسمتی از آیه مذکور: فاعلم أنّه لا إلـه إلاّ اللّه و استغفر لذنبک.......... از ارتباط «لا إلـه إلاّ اللّه» با «استغفر»، استفاده می شود که مقام الوهیت خدا و عبودیت انسان، مستلزم آن است که حتی شخصی همچون پیامبر(ص) ـ که از گناهان، مصون می باشد ـ با طلب آمرزش از خداوند در برابر او کرنش کند.

اینم منبع: تفسیر آیات قرآن کریم- سوره محمد(ص)- آیه19 – کتاب تفسیرراهنما – تالیف آیت الله هاشمی رفسنجانی | پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی

آها..اون قسمت "طلب امرزش برای گناهان خودت" رو هم فاکتور میگیریم که اصن کسی شک نکنه..خوبه...البته بدیعیه شما الان تو فاز دوم گذروندن شوک ،ینی فاز اینا تفسیر داره هستین ..تو این فاز اینجور نادیده گرفتنا طبیعیه..روندشه ،زیاد نگران نباشین طبیعیه...

farzad.lab

مدیر بخش
آها..اون قسمت "طلب امرزش برای گناهان خودت" رو هم فاکتور میگیریم که اصن کسی شک نکنه..خوبه...البته بدیعیه شما الان تو فاز دوم گذروندن شوک ،ینی فاز اینا تفسیر داره هستین ..تو این فاز اینجور نادیده گرفتنا طبیعیه..روندشه ،زیاد نگران نباشین طبیعیه...

دوست عزیز نیازی به این فاز بندی ها نیست !
baran منبع رو ذکر کرده ...
فاکنور هم گرفته نشده ...

پس بدان که معبودی جز خدا نیست و برای گناه خودت و برای مردان و زنان مؤمن طلب آمرزش کن و خداوند حرکت و استقرار شما را می داند

و از همه احوال شما آگاه است

تفسیر :
فاعلم أنّه لا إلـه إلاّ اللّه

1) با توجه به این که خطاب «فاعلم» به پیامبر(ص) است و آن حضرت خود در رأس یکتاپرستان قرار دارد; تعبیر «فاعلم» در حقیقت تأیید راه پیامبر(ص) و تشویق ایشان به استوار ماندن در راه توحیدی خود و نیندیشیدن به حرکت های کفرآمیز مخالفان است.

2)
توجه به حاکمیت بی مانند خداوند بر نظام کیفر و پاداش و جریان هدایت و حیات، زمینه اتکای هر چه بیشتر بر او

3) فاء در «فاعلم» بیان نتیجه ای است که در آیات پیشین بیان گردید. محور اساسی آن، در پاداش الهی به مؤمنان و مجازات و هلاکت کافران و پدید آوردن قیامت و رستاخیز خلاصه می شود. این همه اگر مورد توجه قرار گیرد، بر علم و اطمینان فرد و اتکای وی بر خداوند افزوده می شود.

4)
لزوم اعتقاد آگاهانه و عالمانه، به توحید و یگانگی خداوند

5) تنها خداوند، شایسته پرستش است.

و استغفر لذنبک

دستور استغفار از گناه به پیامبر(ص)

مقام بندگی و عبودیت، مقتضی کرنش و طلب آمرزش و اظهار نیاز به درگاه خداوند

فاعلم أنّه لا إلـه إلاّ اللّه و استغفر لذنبک

از ارتباط «لا إلـه إلاّ اللّه» با «استغفر»، استفاده می شود که مقام الوهیت خدا و عبودیت انسان، مستلزم آن است که حتی شخصی همچون پیامبر(ص) ـ که از گناهان، مصون می باشد ـ با طلب آمرزش از خداوند در برابر او کرنش کند.

پیامبر(ص) مأمور درخواست کمک از خداوند، برای زدایش سختی ها و پیامدهای سنگین رسالت *

و استغفر لذنبک
برداشت بالا بنابر این نکته است که واژه «استغفر» در معنای طلب ایجاد مصونیت و «ذنب» در معنای پیامدها، به کار رفته باشد; یعنی، رسالت پیامبر(ص) سختی هایی را برای خود آن حضرت و مؤمنان واقعی (از قبیل هجرت، جهاد و...) به دنبال داشته و حضرت برای کاهش این دشواری ها، باید از خداوند استمداد کند.

8- دستور خداوند به پیامبر(ص)، در آمرزش خواهی برای تمامی مردان و زنان با ایمان

...............................................................................................

لطفا بدون فاز بندی !

اگر می فرمایید که این تفسیر رو قبول ندارید ... دلیل خودتون رو بفرمایید

آخرین ویرایش:

baran1001

New member

شما اصلا پست منو خوندین که همینطوری رو هوا جواب میدین؟؟؟؟؟؟

ضمنا بهتره تشریف ببرین تفسیر کامل آیه رو بخونین
من فقط قسمتی از تفسیر رو اینجا آوردم آدرس سایتم گذاشتم واسه شما که خودتون برین کامل بخونین
هیچ لزومی نداره اینطوری رفتار کنین
اون کسی که تو شوکه شمایی جناب
حداقل من واسه اعتقاداتم اونقدی ارزش قائلم که با حرفای کسی که اصلا نمیشناسمش نرم تو شوک

farzad.lab

مدیر بخش
بله نیازی به ناراحت شدن نداره ...

این هم یک پاسخ دیگر :

برای پاسخ به سوال مطرح شده ابتدا باید به معنی دو کلمه « ذنب» و « غفران» توجه شود.کلمه ذنب در اصطلاح بیشتر به معنی گناه و معصیت به کار می رود« الذنب: الإثم و المعصية» (كتاب العين، ج‏8، ص: 190) غفران نیز به معنی عفو بخشش گناه و خطا ذکر شده است.( لسان العرب، ج‏5، ص: 25).

منظور از" مغفرت" در اینجا معناى معروفش كه عبارت است از ترك عذاب در مقابل مخالفت نامبرده نيست، چون كلمه" ذنب" در لغت آن طور كه از موارد استعمال آن استفاده مى‏شود عبارت است از عملى كه آثار و تبعات بدى دارد، حال هر چه باشد. و مغفرت هم در لغت عبارت است از پرده افكندن بر روى هر چيز، ولى بايد اين را هم بدانيم كه اين دو معنا كه براى دو لفظ" ذنب" و" مغفرت" ذكر كرديم (و گفتيم كه متبادر از لفظ" ذنب" مخالفت امر مولوى است كه عقاب در پى بياورد، و متبادر از كلمه" مغفرت" ترك عقاب بر آن مخالفت است) معنايى است كه نظر عرف مردمان متشرع به آن دو لفظ داده، و گرنه معناى لغوى ذنب همان بود كه گفتيم عبارت است از هر عملى كه آثار شوم داشته باشد، و معناى لغوى مغفرت هم پوشاندن هر چيز است.

حال كه معناى لغوى و عرفى اين دو كلمه روشن شد، مى‏گوييم قيام رسول خدا به دعوت مردم، و نهضتش عليه كفر و وثنيت، از قبل از هجرت و ادامه‏اش تا بعد از آن، وجنگهايى كه بعد از هجرت با كفار مشرك به راه انداخت، عملى بود داراى آثار شوم، و مصداقى بود براى كلمه" ذنب" و خلاصه عملى بود حادثه آفرين و مساله ساز، و معلوم است كه كفار قريش ما دام كه شوكت و نيروى خود را محفوظ داشتند هرگز او را مشمول مغفرت خود قرار نمى‏دادند، يعنى از ايجاد دردسر براى آن جناب كوتاهى نمى‏كردند، و هرگز زوال مليت و انهدام سنت و طريقه خود را، و نيز خون‏هايى كه از بزرگان ايشان ريخته شده، از ياد نمى‏بردند، و تا از راه انتقام و محو اسم و رسم پيامبر كينه‏هاى درونى خود را تسكين نمى‏دادند، دست بردار نبودند.

اما خداى سبحان با فتح مكه و يا فتح حديبيه كه آن نيز منتهى به فتح مكه شد، شوكت و نيروى قريش را از آنان گرفت، و در نتيجه گناهانى كه رسول خدا (ص) در نظر مشركين داشت پوشانيد، و آن جناب را از شر قريش ايمنى داد.

پس مراد از كلمه" ذنب"- و خدا داناتر است- تبعات بد، و آثار خطرناكى است كه دعوت آن جناب از ناحيه كفار و مشركين به بار مى‏آورد، و اين آثار از نظر لغت ذنب است، ذنبى است كه در نظر كفار وى را در برابر آن مستحق عقوبت مى‏ساخت.( ترجمه الميزان، ج‏18، ص: 381-382).

farzad.lab

مدیر بخش
بله منظور قران هم همین بوده و همونطور که گفته شد پیامبر هم مثل سایر انسانها گناه میکرده.راستی کجای قران گفته شده که پیامبر در ابلاغ رسالت معصوم بوده؟شما اگر ماجرای سوره نجم رو میدونستید شاید نمیگفتین که پیامبر در ابلاغ رسالت معصوم بوده.

پاسخ :

آيه 26 ـ 28 سوره جن :
"
"علم الغيب فلا يظهر على غيبه أحداً * إلاّ من ارتضى من رسول فإنّه يسلك من بين يديه ومن خلفه رصداً * ليعلم أن قد أبلغوا رسلـت ربّهم و أحاط بما لديهم و أحصى كلّ شىء عدداً "

داناى نهان است و كسى را بر غيب خود آگاه نمى كند; جز پيامبرى را كه از او خشنود باشد كه [در اين صورت] براى او از پيش رو و از پشت سرش نگهبانانى خواهد گماشت، تا معلوم بدارد كه پيام هاى پروردگار خود را رسانيده اند; و [خدا] بدان چه نزد ايشان است، احاطه دارد و هر چيزى را به عدد شماره كرده است.

** براساس اين آيه، خداوند علم غيب را در اختيار فرستادگانى كه مورد رضاى او هستند قرار مى دهد; هم چنين مأمورانى را از پس و پيش، مراقب پيامبران خود قرار مى دهد، تا آنها اوامر الهى را درست ابلاغ كنند، ازاين رو لازم مى آيد كه پيامبران، هم در دريافت وحى و هم در ارائه آن به مردم معصوم باشند. در اين مورد، به آياتى ديگر نيز استناد شده است كه برخى از آنها عبارتند از: اعلى، آيه 6 و 7; نمل، آيه 6; نجم، آيه 3 و 4; طور، آيه 48.[SUP][7][/SUP]

آخرین ویرایش:

farzad.lab

مدیر بخش
(سوره نجم/آيات1-11)

1
. «وَالنَّجمِ اِذا هَوي. ما ضَلَّ صاحِبُکُم و ما غَوي. ما يَنطِقُ عَنِ الهَوي. اِن هُوَ اِلّا وَحيٌ يُوحي. عَلَّمَهُ شَديدُ القُوي... فَاَوحي اِلي عبدِهِ ما اَوحي. ما کَذَبَ الفُوادُ ما رَاَي»

يعني: «سوگند به ستاره هنگامي که افول مي کند.که هرگز دوست شما [پيامبر اسلام] ،منحرف نشده و مقصد را گم نکرده است و هرگز از روي هواي نفس سخن نمي گويدنچه مي گويد چيزي جز وحي که بر او نازل شده نيست.آن کس که قدرت عظيمي دارد[جبرئل امين] او را تعليم داده است. در اينجا خداوند آنچه را وحي کردني بود، به بنده اش وحي نمود. قلب(پاک او) در آنچه ديد هرگز دروغ نگفت

این هم مقداری از اسناد ...

منتظر پاسخ هستیم

آخرین ویرایش:

pari20

New member
pcr........لطفا تو حوزه هایی که نیاز به سالها دانش داره وارد نشو.....اگه اینجه حتی یه نفر بلغزه گناهش با توئه....
اگه کسی بخواد با یه نظر وحرف بلغزه همون بهتر که بلغزه
اصلا همچی آدمی دنبال بهونه بوده واسه لغزش
pcr ازت ممنونم که باعث میشی به خیلی مسائل بهتر و دقیق ترنگاه کنیم
:rose:

- - - Updated - - -

pcr........لطفا تو حوزه هایی که نیاز به سالها دانش داره وارد نشو.....اگه اینجه حتی یه نفر بلغزه گناهش با توئه....
اگه کسی بخواد با یه نظر وحرف بلغزه همون بهتر که بلغزه
اصلا همچی آدمی دنبال بهونه بوده واسه لغزش
pcr ازت ممنونم که باعث میشی به خیلی مسائل بهتر و دقیق ترنگاه کنیم
:rose:

pari20

New member
اولا هنو همه ی علما به این نتیجه نرسیدن که این اونه
دوما شما برو یه نگاهی به تاریخ بنداز میبینی که فقط یه نمونه از کارهای بد ایشون که قتل عام هموطنانش هس چه آثاری داشته!!!!!!!!! اونم واسه خاطر 4 تا یهودی

در هر حال حرف من اینه!!! من قصدم از اون پست این نبود که بیام کوروش رو بکشم پایین یا................. چون من در اون جایگاه نیستم و میدونم هیچکدوم ار بچه های اینجا چون مطالعه ای ندارن در این جایگاه نیستن که بیان از این بحث ها کنن و همیشه به هیچ جا نمیرسن توو بحث
کوروش کارهای خوب کرده دمش گرم کار بد هم کرده.مثه نیوتن که برق اختراع کرد به بشریت حال داد ولی مسلما گناهکار هم هس!!!!!!!!!!!!!!!
حرف من اینه چه ربطی داره پیامبر با کوروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا به هم ربطی ندارن!!!!!
چرا باید مقایسه بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونایی که کلمه ی ذوالقرنین رو جدیدا انداختن توو دهن و هی میگن چطوره که کل قران رو زیر سوال میبرن ولی بهاین به تیکه که میرسن قران درس میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجیبه
من با کسی در این ضمینه ها بحث نمیکنم یعنی نه وقتشو دارم نه اینکارو درست میدونم
در هر حال هر کی هرجور دوس داره برداشت کنه

مثه نیوتن که برق اختراع کرد:5:
چطور من تا امروز غافل بودم خدای من !!!!!!!
پس جاذبه زمین رو ادیسون کشف کرده
:idea_majidonline:
مرسی از اونی که گفت

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

mf2009

New member
جناب pcr اولا بهتون تبریک میگم که دارید به دید باز به مسایل دینیتون نگاه میکنید .دوما من با این عقیده شما که پیامبر داری لغزش های بوده موافقم ولی فقط در امور روزمره زندگی نه مثلا در رساندن کلام الهی به مردم چون در قران چندین جا به این موضوع اشاره کرده که دوستان در صفحات قبلی ذکر کردن .سوما پیامبر مرتکب گناه کبیره نشده زیرا خداوند میفرمایید پلیدی و بدی رو از شما و اهل بیتت پاک میگردانم (ایه تطهیر )پس وقتی خداوند میفرمایید کسی پاک است شما چگونه میگویید معصوم نیست و ناپاک است مگر اینکه شما قران را قبول نداشته باشید . چهارما خداوند میفرمایید تو پیامبر تو از روی هوا و هوس صحبت نمیکنی همین طور که میدانی هوا و هوس ضمینه ساز گناه اند پس کسی که خدا میفرمایید تو از روی هوا و هوس صحبت نمیکنی پس یعنی انسان معصومی است که از روی هوا و هوس صحبت نمیکند .......
بازم اگه سوالی برات بود میتونی نرم افزار paltalk رو بریزی بیایی تو روم های دینیش اونجا کارشناسان جوابت رو میدن

pari20

New member
بحث فهمیدن و نفهمیدن نیست ... مسئله رجوع به متخصصه...

خدا قرآن رو فرستاد یه پیامبر و 12 تا امامم باهاش فرستاد یعنی یه قرآن و 250 سال عصمت

طبق حدیث ثقلین:
«اني تارک فيکم الثقلين ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا بعدي – احدهما اعظم من الاخر کتاب الله حبلٌ ممدود من السماء الي الارض، و عترتي اهل بيتي، و لن يفترقا حتي يردوا علي الحوض فانظروا کيف تخلفوني فيهما.»

من در بين شما دو چيز گرانقدر را مي گذارم که تا وقتي به آن دو تمسک جوييد، بعد از من گمراه نمي شويد يکي از آن دو از ديگري بزرگتر است : کتاب خدا که طناب کشيده شده از آسمان به زمين است و عترت من خاندان من و از يکديگر جدا نمي شوند تا در کنار حوض بر من وارد شوند. پس بنگريد که در نبود من (به جاي من) چگونه با آنان رفتار مي کنيد.

پس برای فهم قرآن اولا باید زبان عربی رو بشناسیم و ثانیا گفته های ائمه رو مطالعه کنیم

هرکدوم از ما برای درمان بیماری سراغ پزشک میریم چرا؟چون اون علم مربوطه رو داره .. و در هر جامعه ای هم لازمه هرکس عهده دار مسئولیتی بشه تا لازم نباشه همه مردم همه کاره باشند... اگر همه ماهم برای فهم قرآن بخایم بریم عربی یاد بگیریم و سیره و تاریخ و رجال بخونیم دیگه وقتی برای کارای دیگه نداریم ... اینجاست که باید سراغ متخصص یعنی مفسر بریم
راستی یه سوال واقعا خداوند در قرآن فرموده که من همراه پیامبر محمد(ص) 12امام هم میفرستم!!!
من اطلاعاتم کمه هر کدوم میدونید لطف کنید آدرسشو تو قرآن بدید میخوام ببینم که خودش فرستاده تو قرآن بیان شده
یا بنده هاش میگن ممنون از لطفتون

شفق بانو

New member
سلام دوستان

بحث جالبیه ،اما ای کاش اقای pcr قشنگتر بیان میکردن تا شبهه ای ایجاد نشه و مقام والای پیامبراکرم (ص)را زیر سوال نمیبردند .

ذنب بمعنی دنباله اثر چیزی را گویند - چه خوب چه بد : آدرس: (لسان العرب ج1ص38/مجمع البحرین ج2ص59/کتاب العین ج 8 ص19) نه گناه .
نتیجه:
1- پیامبر به اعتقاد ما معصوم است قطعادرغیر این صورت نمیشه به قرآن اعتماد نمود
2- استنادpcr بر معصوم نبودن پیامبر فقط کلمه ذنب بودکه بمعنی گناه گرفتن.
اما دیدید ذنب بمعنی دنباله کردن اثر چیزی را گویند چه بد و چه خوب نه گناه
3-عصمت 3 مرحله دارد : 1- عصمت از گناه برای عموم مردم 2- عصمت از خطا برای خواص
3- عصمت ازعدم توجه ظاهری به خدا : مانند زمانی که پیامبر دارن با مردم صحبت میکنن یا غذا میخوردند یا... دو مورد اول دراسلام جائز نیست. اما سومی هیچ اشکالی ندارد. ولذا پیامبر این را هم برای خود گناه میدانستند . که همین غذا و صحبت با دیگران و...اورا برای لحظاتی آنها را مشغول میکرد. لذا بین خود پیامبران عم درعصمت فرق بود: تلک الرسل فضلن بعضهم علی بعض...( سوره بقره آیه 253) ما بعضی از پیامبران را بر بعض دیگر فضیلت دادیم.
4-جانشین او هم باید معصوم باشد. (چون که صد آید نود هم پیش ماست) . بدلیل همون اعتماد به سخنان .

آخرین ویرایش:
بالا