مطالعه ي گروهي لزگي( تمامي رشته ها)ورژن جدید( 93) بیا تو ضرر نمیکنی

آیا شما برای زبان کارشناسی ارشد از کتاب لزگی استفاده می

• مجموع رای دهندگان
    0

Bahar.M

New member
طبق ادعای خود اقای امیر لزگی نیازی به خوندن 504 و لغات تافل نیست وقتی که کتاب لزگی رو بخونید
:21:

:(50): یعنی فقط فقط لزگی رو بخونم؟؟
ولی واقعا دستت درد نکنه mf عزیز خیلی... کارت عالیه به ذوق و شوق اومدم واسه خوندن زبان:thanks:
راستی مهارت 7رو واسه جاوا پیدا نکردم! البته هنوز نشد خوب بگردم. اگه لینکشو بذارید مرسی:(40):

mf2009

New member
:(50): یعنی فقط فقط لزگی رو بخونم؟؟
ولی واقعا دستت درد نکنه mf عزیز خیلی... کارت عالیه به ذوق و شوق اومدم واسه خوندن زبان:thanks:
راستی مهارت 7رو واسه جاوا پیدا نکردم! البته هنوز نشد خوب بگردم. اگه لینکشو بذارید مرسی:(40):

شما حالا اینو خوب بخون اگه وقت داشتی تا کنکور لغات تافل رو هم بخون . ههههه مهارت 7 رو هنوز درست نکردم :tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

فاطی66

New member
:riz513:ازمن عقب تر نیستی عزیزم من هنوز شروع نکردم تازه مهارتاروهم دانلود کردم امابازنشدن

mf2009

New member
:21:باشه.اما چطوری؟؟؟؟
شما اول اینو دانلود کن :http://dl.androidkade.com/2012/july/softwar/learning/AnkiDroid_Flashcards_v1.1.3_www.androidkade.com_.apk
بعد انتقالش بده به گوشی و نصبش کن بعد وارد برنامه شو و بیا بیرون بعد اینو دانلود کن :Download اندروید لزگی مهارت 1.zip
و از حالت فشرده درش بیار و بریزش تو پوشه AnkiDroid گوشیت بعد برنامه رو باز کن other dic رو بزن

فاطی66

New member
باشه پس من دارم شروع میکنم امیدوارم موفق بشم .اینجا هوا سردسرد نیست خیلی عالیه الان:riz304::riz304::riz304:

فاطی66

New member
:sad:مهارتی که واسم دادی دانلود نمیشه

:sad:Cannot open filed....oono install kardam amma zamani k maharato download mikonam ino mizane.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mf2009

New member
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamidehjoon

New member
سلام mf خوبی
بچه ها چه جوری میخونن که الان همه مهارت سه وچهاروپنج اندمن هنوزمهارت یک هستم اخه اینهمه لغت چه جوری رفته توحافظه بلندمدتشون؟؟
یعنی من خیلی وسواسیم یا کندمیخونم؟روزی دوساعت زبان میخونم البته همزمان 504 هم میخونم

mf2009

New member
سلام mf خوبی
بچه ها چه جوری میخونن که الان همه مهارت سه وچهاروپنج اندمن هنوزمهارت یک هستم اخه اینهمه لغت چه جوری رفته توحافظه بلندمدتشون؟؟
یعنی من خیلی وسواسیم یا کندمیخونم؟روزی دوساعت زبان میخونم البته همزمان 504 هم میخونم
سلام هر کس یه متد خواندنی داره یکی تند تند میخونه اخرش دوره میکنه یکی هم مثل شما سعی میکنه یک بار اصولی بخونه

بالا