نتایج اومد ....بحث در مورد نتیجه ی آزمون ارشد مامایی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

royaaaaa

New member
سلام مگه بعدقبولی گرایشو انتخاب نمیکنین؟؟؟؟آموزش زایمان و بهداشت مادر و کودک مگه گرایش مامایی ان؟وای گیج شدم
بعد قبولی میرین ثبتنام بعد چیکار میکنین؟
:ahi5slcgm04mi8jqqkl:j58r36j3gcr4suxymup

ariyana

New member
چه ربطی به رتبه داره عزیزم؟

رها جان یه خورده به رتبه ربط داره آخه هر گرایش ظرفیت خاصی داره و اگه بعد از انتخاب بچه ها یکی از گرایش ها پر نشه با افرادی اونو پر میکنن که رتبه پایین تری دارن یعنی بعضی ها به خاطر رتبشون مجبور میشن برن گرایشی که دوس ندارن تا ظرفیتش پر بشه واسه همین یهو ممکنه رتبه مهم بشه!!!

zhakemi88

New member
سلام دوستان عزیزم
مبارک باشه قبولیتون
هیچکدوم از دوستاتون مشاوره قبول شده که منو کمک کنه خواهش میکنم کمکم کنید

ariyana

New member
کدوم گرایش رتبه بهتری میخواد؟
بستگی داره تو هر کدوم گرایش طرفدار بیشتری داشته باشه عزیزم:smiliess (3):
برای ما آموزش متقاضی بیشتر از ظرفیت داشت واسه همین هرکس رتبش بهتر بود موند و 5 نفر اخر رو گذاشتن واسه پزشکی قانونی

darya63

New member
برای ما آموزش متقاضی بیشتر از ظرفیت داشت واسه همین هرکس رتبش بهتر بود موند و 5 نفر اخر رو گذاشتن واسه پزشکی قانونی

چه بد...نامردیه:smiliess (12):
اخه چرااااااااااااااااااااااااا؟

دانشگاهتون فقط دو گرایش داشت؟

سلام مگه بعدقبولی گرایشو انتخاب نمیکنین؟؟؟؟آموزش زایمان و بهداشت مادر و کودک مگه گرایش مامایی ان؟وای گیج شدم
بعد قبولی میرین ثبتنام بعد چیکار میکنین؟
:ahi5slcgm04mi8jqqkl:j58r36j3gcr4suxymup

رویا جون بعد ثبت نام همینجوری گرایش رو انتخاب میکنیم...قبلنا فقط دو تا گرایش داشت مامایی که آموزش و بهداشت بودن...ولی الان 3 تا گرایش دیگه هم اضافه شده پزشکی قانونی و جامعه نگر و مدیریت...
چون متقاضی آموزش و بهداشت بیشتره با توجه به رتبه ها خود دانشگاه بچه ها رئو تقسیم میکنه توی گرایش های مختلف

سلام دوستان عزیزم
مبارک باشه قبولیتون
هیچکدوم از دوستاتون مشاوره قبول شده که منو کمک کنه خواهش میکنم کمکم کنید

من تا حالا هنوز نشنیدم از دوستام کسی مشاوره قبول شده باشه...اطلاعات من درباره مشاوره ایناس عزیزم..منبعش هم دفترچه راهنمای سنجش 92 هست...
درباره ارشد مشاوره مامایی من سال قبل خودم میخواستم همونو امتحان بدم ولی بعدش فهمیدم اصفهان نداره...اساتیدمون میگفتن بازار کارش فوق العاده عالیه وامتحانش هم از خود مامایی راحت تره...چون حتی سوالای زنان و بارداریش هم پایه روانشناختی داره...
منابعش با مامایی یکسانه فقط درس داخلی جراحی حذف شده و به جاش روانپزشکی در مامایی و اختلالات جنسیه که 8 فصل از کتاب روانشناسی کاپلان و 2-3 فصا از نواک منبعشه...
دانشگاه هایی هم که امسال داشتن اینا بودن...ارومیه..اراک..اهواز...ز اهدان...شاهرود...کرمان..مازند ران...همدان

آریانا جونم از آموزش راضی هستی؟من خیلی این گرایشو دوست دارم..خدا کنه رتبم خوب شده باشه...آخه من اصلا تخمین و اینا بلد نیستم که ببینم تقریبا چند شده..دیدم چند تا از بچه ها رتبه هاشونو تخمینی میگفتن..:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sagefame

New member
کسی میدونه ایران چه گرایش هایی رو داره؟؟:21:

سلام من تربیت مدرس هستم من رفتم تو سایت دانشگاه قسمت اطلاعیه ها مراحل ثبت نام مجازی وتوضیح داده وتا12فرصت داره :riz481: ضمنا درسایت دانشگاه گرایشها رو می تونید پیدا کنید

آخرین ویرایش:
شهید بهشتی که ثبت نامشئن 24 ام هست . نوشته کاراموزیها از 23 ام شروع میشه . ما هم که سه روز کاراموزی نوزادان داریم.واقعا باید از شنبه تا 4 شنبه سر بریم؟

دو تا از دوستای من کی شون شاهرود و یکیشونم اهواز قبول شدن مشاوره.
..
.
.

بچه های سال بالا ...ویداجون و اریانا جون ...در رابطه با انتحاب گرایش کمکمون کنید !

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا