نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

disjermino

New member
بابا این سهمیه خیلیم مهم نیستااااااااا مگه چند نفر هستن که سهمیه شهید و جانباز داشته باشن بعد ماما هم باشن تو کنکور ارشدم شرکت کرده باشن خیلی جدی نیست شاید کمتر از10نفر

دقیقا صحبت منم همینه........ 32 نفر خیلی زیاده. برای با اطمینان گفتن....

vb2

New member
بچه ها من نگفتم همه ی این 32 نفر قبولن .پستارو بخونید گفتم اگه نمره نیاورده باشه میره این سهمیه واسه ماها که آزادیم اونا باید 80%نمره نفر آخر رو آورده باشن حتما اگه نیاوردن دیگه سهمیه بشون تعلق نمیگیره که

vb2

New member
خوبیه امسال اینه سهمیه های اضافی رو حذف کردن مثل کارمندی و جانباز زیر 50% و ............... آره بابا اونا انقدر هم زیاد نیستن .20% تعلق دادن ولی همش که پر نمیشه

سحا

New member
من از یه چیز ناراحتم از وقتی بعضی ها مثل سنا رو می بینم نمی تونم هر حرفی بزنم اون و بچه هایی مثل اون ناراحت و عصبین اونوقت شما با اطلاغات اشتباه دانسته یا نا دانسته.....فکر میکنم راست هست که امید رو از کسی نگیریم شاید آخرین چیزی باشه که اون طرف داره من رتبم واسه جایی که می خوام عالیه اما روحیه امسال سنا و...برام واقعا مهم اگه بهت بر خورد عذر می خوام واقعا :smiliess (7):اما خیلی داشتی تند می رفتی

vb2

New member
من تند میرفتم سحا؟؟من کل نوشتم 7 کلمه هم نیست.من حرفی نزدم که بخوام کسی رو نا امید گفتم خدا میدونه بی منظور نوشتم چون حساب اینو داشتم هر سال 20% سهمیه هست فکر کردم همه میدونن حرف تو واقعا شوکه کننده بود.حرفمم ندانسته نبود از سازمان پرسیدم خودتو بذار جای من .همچین حرفی واست قابل تحمله.ما همکاریم و این حرف رو اولین بار بود کسی به من میزد

آخرین ویرایش:

vb2

New member
ما اینجا هستیم که با هم تبادل نظر کنیم نه توهیبن به هم خیلی آروم میگفتبی نظرت اشتباهه منم استدلال میکردم و جوابمو میگفتم نه اینه بخوای بگی ذهن داغون

disjermino

New member
بچه ها من نگفتم همه ی این 32 نفر قبولن .پستارو بخونید گفتم اگه نمره نیاورده باشه میره این سهمیه واسه ماها که آزادیم اونا باید 80%نمره نفر آخر رو آورده باشن حتما اگه نیاوردن دیگه سهمیه بشون تعلق نمیگیره که

ویدا جون اگه اشتباه نکنم جمله ی بحث برانگیز شما این بود ......که حدودا 32 نفر از 167 نفر می ره واسه سهمیه........که مشکل اینجا بود که شما این 32 نفر رو از 167 نفر منظور کردید و باعث بوجود اومدن این همه شک و شبهه شد:eek:fftopic::21:

آخرین ویرایش:

sana

New member
ببخشيد سحا جون منظورتو از اين پست كه 2بارم اسم منو آوردي اصلا متوجه نميشم يعني اينقدر اوضاع من خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من از یه چیز ناراحتم از وقتی بعضی ها مثل سنا رو می بینم نمی تونم هر حرفی بزنم اون و بچه هایی مثل اون ناراحت و عصبین اونوقت شما با اطلاغات اشتباه دانسته یا نا دانسته.....فکر میکنم راست هست که امید رو از کسی نگیریم شاید آخرین چیزی باشه که اون طرف داره من رتبم واسه جایی که می خوام عالیه اما روحیه امسال سنا و...برام واقعا مهم اگه بهت بر خورد عذر می خوام واقعا :smiliess (7):اما خیلی داشتی تند می رفتی

آخرین ویرایش:

mamai86

New member

نباید هم هر حرفی رو بتونین بزنین
باید نظراتتون در چارچوب احترام به همدیگه بیان بشه سحا
هیش کی هم حق نداره از روی چند تا کامنت و نظر، قضاوت کنه که کسی عصبیه یا نه...به نظر من هم کاربر ویدا اصلا تند نرفتن

vb2

New member
بچه ها من شرمندم دیگه تمومش کنید خواهشا این چه بحثیه ایجاد شده

vb2

New member
ویدا جون اگه اشتباه نکنم جمله ی بحث برانگیز شما این بود ......که حدودا 32 نفر از 167 نفر می ره واسه سهمیه........که مشکل اینجا بود که شما این 32 نفر رو از 167 نفر منظور کردید و باعث بوجود اومدن این همه شک و شبهه شد.

باشه من اشتباه کردم دیس ژرمینو جان تموم شه بحث بهتره

سحا

New member
نه سنا جون منظورم اصلا شما نبودی همه ی بچه ها بودن من انقدر درگیری دارم که فقط گاهی کامنت بچه ها رو چک می کنم چون هم کلاس زبان می رم هم تدریس پیانو می کنم اوقات فراغت هم به گلخونم می رسم اما متوجه اشتباه بعضی بچه ها شدم که بی پروا مشغول تخریب ذهن آسیب پذیر بچه ها هستند فکر نمی کنم ویدا یا بقیه از عمد اینکارو می کردند اما یکبارم نوشتم وقتی این همه دوست رو می بینم که زحمت کشیدند حتی نمی تونم تو خلوتم فقط برای خودن دعا کنم چون هممون زحمت کشیدیم :smiliess (1):

vb2

New member
مثل اینکه سحا جان شما نمیشه تو حرفات تیکه نندازی فهمیدم که دست خودت نیست

vb2

New member
من چند باره عذر خواهی کردم با اینکه حرفم بی منظور بود شما هی ادامه میدی؟بی پروا ذهن آسیب پذیر بچه هارو خراب کردن کار یه آدم بیماره .خواهشا تمومش کن.و به فکر خودت باش .و از کسی دفاع نکن من فکر میکنم شما از بحث خوشتون میاد که هی ادامه میدید .

آخرین ویرایش:

nayere- D

New member
سلام به ماماهای گل...

سلام به دوستای گلم
من تازه با این سایت آشنا شدم.به همه عزیزان خسته نباشید میگم.امیدوارم همه موفق باشید.:thanks::thanks:

nadiap

New member
سلاممم
بابا دستتتت خوشششش
من اینجا می یام روحیه بگیرمم هر روز می یام پستای شما را میخونمم اماا دیگه خیلی شورشش کردیدد
رفقااا بی خیالی طی کنید
خداییی تو این هاگیر واگیر استرس چه دل خوشی دارید برای بحث کردن
ویدا جان عزیز من شما بیخیال شو .
کمی حرف های امیدواری بزنیددد دلمون خوش بشههه
خدایی من که دیگه ریشه مفاتیح الجنان را در اوردم از بس دعا کردم. خدایی شما هم برای من دعا کتید. من که در فکر یک معجزمممم

vb2

New member
به خدا نادیا جان من هی میگم بحث تموم شه دوستا مایلن ادامه دار شه.من بحث رو دوس ندارم بی احترامی هم همینطور .و دیگه هم ادامه نمیدم.ایشالله موفق باشی نمرت چنده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا