طنز mexin ^__^

parnian24

New member
شما یادتون نمیاد
خودمم یادم نمیاد
مال خیلی وقت پیشه !
بعله:25r30wi:

midss

New member
جناب مکسین مطلبتون جالب بود مرسی اما اخه این همه حس متناققض دارن اقایون؟ اخی طفلکی ها حتما خیلی سختی میکشن این سردرگمی وتناقض ریشه ی بسیاری از مشکلات بشره

mexin

Well-known member
جناب مکسین مطلبتون جالب بود مرسی اما اخه این همه حس متناققض دارن اقایون؟ اخی طفلکی ها حتما خیلی سختی میکشن این سردرگمی وتناقض ریشه ی بسیاری از مشکلات بشره

دوستان عزیز و گرامی و .......... اینا رو که گذاشتم طنز هست! اگه جدی بود میذاشتم قسمت بحث آزاد دیگه!!:5:

mexin

Well-known member
یه سوال از خانم ها دارم….!(طنز)

ﺍﮔﺮ ﺩﯾﺪﯼ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺑﺮﺩﺭﺧﺘﯽ ﺗﮑﯿﻪ ﮐﺮﺩﻩ
ﺳﺮﯾﻊ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪﺵ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﻬﻮ ﮔﻼﺑﯿﯽ ﭼﯿﺰﯼ
ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﺗﻮﺳﺮﺵ ﭼﺎﺭﺗﺎﻓﺮﻣﻮﻝ ﺑﻪ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺑﺪﺑﺨﺖ ﻣﯿﺸﯿﻢ

بعضی وقتا میخوام شب شام سبک بخورم
ولى یه ندایى از اعماق وجودم خودش زنگ میزنه پیتزا سفارش میده !

به این مونالیزا بگید اگه چیزی هست بگه ماهم بخندیم:|

یه سوال از خانم ها دارم….
زشته بخدا…
از سوسک میترسی؟
آخه شما تو شکم سوسک جا میشی؟
نه جامیشی؟
نه خب بگو میخام بدونم!!!!

الان پشه اومد بهم گفت:
سلام، نیشت بزنم؟
گفتم نه عزیزم مرسی…
گفت خواهش میکنم و رفت
پشه ها چه با ادب شدن!

خواهرزادم اوله تکلیفشون اینه از ۱ تا ۹۰ بنویسن، حالا این خواهرزاده ما یه عدد مینویسه درازمیکشه یه غلت میزنه یه عدد دیگه یه کارتون می بینه یکی دیگه گرسنه میشه. میگم دایی اینجوری تا صبم تموم نمیشه میگه
خسته ام میفهمی… خسته!

یه سوال فنی…به بچه ی جوجه تیغی چی میگن؟
جوجه جوجه تیغی؟توله جوجه تیغی؟جوجه تیغاله(گوساله،بزغاله…) !

خداییش خیلی حال میده ها
فامیلیت صالح باشه
بعد اسم بچه ات رو بزاری ساحل
ملت دچار خود درگیری میشن !

من و بابام رفته بودیم مهمونی، حوصله م سر رفت بهش مسج دادم”بابا پاشو بریم”.
وسط صحبتش بود گوشیشو برداشت همه هم منتظر بودن که صحبتشو ادامه بده ،
بلند گفت :عه تویی؟ باشه باباجان الان میریم!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

mexin

Well-known member
* کیه؟ کیه؟ کیه؟ کیه؟ ..(طنز)

به مامانم می گم می خوام خودمو از پنجره پرت کنم پایین. می گه نه... توری پاره می شه پشه میاد تو! * با فک و فامیل نشستیم اسم فامیل بازی کردیم، دائیم برای میوه با «ی» نوشته یه کیلو خیار!

* این فیلما که مادر پدرا قبل از رفتن تو اتاق بچه شون در می زنن اجازه می گیرن، اینا همش کلک سینماییه، جلوه های ویژه ست!

*یعنی حجم فکری که قبل خواب تو کله من میاد اگه وسط روز می یومد الان چندتا اختراع تو کارنامه م داشتم!

* روبهی به زاغی گفت: بیاااااا
زاغ گفت: پنیرو می خوای؟
روباه گفت: نه
زاغ گفت: پس چی؟
روباه گفت: بیا دوری کنیم از هم!

*شما یادتون نمیاد، برای درس علوم لوبیا لای دستمال سبز می کردیم، می بردیم سر چنان پز می دادیم انگار درخت نارگیل سبز کردیم!

* دخترا وقتی ازدواج می کنن یه دغدغه به دغدغه هاشون اضافه می شه اونم اینه: حالا شوهرم چی بپوشه؟!

* یکی از مزیت های 206 اینه که نمی تونی بفهمی طرف مایه داره یا معمولی...

* یکی از فانتزیام اینه که یه قوطی نارنجی بخرم و توش اسمارتیز بریزم تو جمع غریبه ها ادای آدم مریض ها رو درآرم یکی ازم پرسید چی شده؟ بگم چیزی نیست، همون سردردهای همیشگی، بعدم چندتاشو بخورم بگم آآآآآآه... لامصب اند کلاسه!

* دوستای عزیزی که می رین باشگاه، تو رو خدا رو همه قسمت های بدنتون متناسب کار کنین ... بعضیا بالاتنشون اندازه گودزیلاست پاها عین ملخ مزرعه!

* هر کس فیس بوک را نشناسد، نیمی از عمر خود را به فنا داده است؛ و هر کس بشناسد، تمام آن را!

* اعتماد به نفس بعضی ها رو اگه عمو قناد داشت، الان مجری برنامه امریکن آیدل شده بود!

* چقدر خوبه وقتی که داری جوجه کباب درست می کنی خودش بچرخه و بگه: اینجام ... اینجام ... اینجام نپخته! این دانشمندا چیکار می کنن پس؟ الکی فقط دارن حقوق می گیرن!

* اینکه بعد از خواستگاری یه نشون می خرن می برن واسه عروس، یه چیزی تو مایه های همون بیعانه ست! یعنی این دخترتون رو واسه ما نیگر دارین میایم می بریمش!

* کیه؟ کیه؟ کیه؟ کیه؟ ............... کیه؟ کیه؟
واکنش اعضای خانواده وقتی شما تلفن رو جواب می دی. (نمی ذارن نفست بالا بیاد)

* قرص کامل پشه کش تو اتاقم دود کردم، به طوری که اجسام از فاصله 5/23 میلیمتری قابل رویت نیستن، بازم پشه میاد زیر گوشم صدای هیلیکوفتر درمیاره! یاد جان سخت 4 افتادم!

* روی صحبتم با او بچه 15 ساله ست که تو فیسبوک استاتوس زده: «زندگی، چرا انقد منو خسته می کنی»
چی شده عمو؟ باز مامانت فرستادتت نون بگیری؟

* بعضی دخترا دوست دارن بیشتر آرایش کنن، ولی متاسفانه صورتشون تموم میشه!

* این کتک هایی که دهه شصتی ها و پنجاهی ها تو مدرسه خوردن، اعضای القاعده تو زندان گوانتانامو نخوردن!

* ساکت ترین و سر به راه ترین آدما همونایی هستند که وقتی بچه بودن به خودمون می گفتیم «این بزرگ شه چی می شه»...

* نسلی هستیم که از بین تمام گره های زندگیمون فقط تونستیم گره هندزفری رو باز کنیم که اونم باز گره خورد...

* شمایی که دانشگاه قبول شدید جون مادرتون روز اول با کت و شلوار نیاید دانشگاه!

* پولدار شدن رابطه مستقیمی با پدر داره:

- یا پدرت در اومده باشه
- یا باید پدر بقیه رو درآورده باشی
- یا باید پدرت پولدار باشه
- یا باید پدر زنت / شوهرت پولدار باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shiva3322

asal 92

New member
* این کتک هایی که دهه شصتی ها و پنجاهی ها تو مدرسه خوردن، اعضای القاعده تو زندان گوانتانامو نخوردن!

لازم به ذکر است که ما خانوما نخوردیم آقایون نوش جون کردن ....
Banane26.gif

تازه مامان من مدیر مدرسه بود ومعلما فقط نازمو میکشیدن خخخخخخخخ......

asal 92

New member
یکی از فانتزیام اینه که یه قوطی نارنجی بخرم و توش اسمارتیز بریزم تو جمع غریبه ها ادای آدم مریض ها رو درآرم یکی ازم پرسید چی شده؟ بگم چیزی نیست، همون سردردهای همیشگی، بعدم چندتاشو بخورم بگم آآآآآآه... لامصب اند کلاسه!

عالییییییییییی..............هههههههههههه.....(الان این قهقه ست ها)

bacillus.bs

New member
* ساکت ترین و سر به راه ترین آدما همونایی هستند که وقتی بچه بودن به خودمون می گفتیم «این بزرگ شه چی می شه»...
اين حرف واقعا درسته
منم در طفوليت خيلي شر بودم ولي الان خيلي اروم و سر به زيرم
عسل جون منم مامانم معلم مدرسه بود كلا صفايي مي كردم توي دبستان
توي دفتر رفت و امدي داشتم براي خودم خخخخخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

اين حرف واقعا درسته
منم در طفوليت خيلي شر بودم ولي الان خيلي اروم و سر به زيرم
عسل جون منم مامانم معلم مدرسه بود كلا صفايي مي كردم توي دبستان
توي دفتر رفت و امدي داشتم براي خودم خخخخخخخخخخخخخخ

leylii

New member
خوب حتما می دونن کی پشت خطه که می پرسن کیه ....بععععلههههه:25r30wi:

بالا