پاتوق بچه های بیوشیمی

shilan

New member
تو آزمایشگاهها ،مدارس و ادارات ولی کاری پیدا نشد دقیقا دو سال دارم دنبال کار میگردم ولی پیدا نمیشه همه اشون یا پارتی میخواد یا به شرایط من نمیخوره:smiliess (2):
اسنعدادام همه هدر رفت:sad:قدیما خیلی شاد وشنگول بودم البته مشکلاتم زیاد داشتم ولی هیچی به اندازه بیکاری ناراحتم نمیکنه حالا خیلی غمگین وافسرده و بد اخلاق شدم
هیییییییییییییییییی:sad:
ولي در عجبم چطور تا حالا كار نيافتي؟!
تو با اين همه استداد !!!چطور آخه؟!!!!!!!!!!!
ماشااله هر تاپيكي ميري راهي براي كسب درامد پيدا ميكني!!

shilan

New member
تو آزمایشگاهها ،مدارس و ادارات ولی کاری پیدا نشد دقیقا دو سال دارم دنبال کار میگردم ولی پیدا نمیشه همه اشون یا پارتی میخواد یا به شرایط من نمیخوره:smiliess (2):
اسنعدادام همه هدر رفت:sad:قدیما خیلی شاد وشنگول بودم البته مشکلاتم زیاد داشتم ولی هیچی به اندازه بیکاری ناراحتم نمیکنه حالا خیلی غمگین وافسرده و بد اخلاق شدم

BBT

New member

سعیده تو مگه چند سالته
ولی کامل درکت میکنم منم حال تو رو دارم البته بدترش

konjkave

New member

خودمم نمیدونم یه کارایی برام جور شد ولی درست دقیقه نود کنسل شد.لطف داری عزیزم.
شهریور میرم تو 24 سال.وقتی دنبال کار هستم ناراحت نیستم ولی وقتی دیگران همش آدم زیر سوال میبرن ناراحت میشم من از بابام پول تو جیبی هم نمیگیرم همیشه ام میگم میخوام خودم پول در بیارم ولی بازم تا یکی به ما میرسه میگه رعایت سن وسال پدرو مادرت نمیکنی بابامم که بدتر بهم غر میزنه دیگه خسته شدم

BBT

New member
خودمم نمیدونم یه کارایی برام جور شد ولی درست دقیقه نود کنسل شد.لطف داری عزیزم.
شهریور میرم تو 24 سال.وقتی دنبال کار هستم ناراحت نیستم ولی وقتی دیگران همش آدم زیر سوال میبرن ناراحت میشم من از بابام پول تو جیبی هم نمیگیرم همیشه ام میگم میخوام خودم پول در بیارم ولی بازم تا یکی به ما میرسه میگه رعایت سن وسال پدرو مادرت نمیکنی بابامم که بدتر بهم غر میزنه دیگه خسته شدم

از بابات پول نمیگیری پس چه میکنی ؟؟؟
البته خودم هم همینطوری ام ها
همیشه هم خانواده بهم متلک میگن و ....

BBT

New member
با سن 24 میخوای من بهت بگم ننه ؟؟؟:shocked:

- - - Updated - - -

اونوقت مشکل دیگه اینجاست انگار کل فامیل معضل شون شده کار ادم هر سری میبینین انگار طلب کارن

konjkave

New member
از بابات پول نمیگیری پس چه میکنی ؟؟؟
البته خودم هم همینطوری ام ها
همیشه هم خانواده بهم متلک میگن و ....

هیچی برای خودم نمیخرم در مواقع ضرورت هم پولای عیدیم جمع میکنم یا از برادرم قرض میکنم البته به ندرت از اینکه از کسی پول قرض بگیرم یا بهم پول تو جیبی بدن متنفرم دوست دارم رو پاهای خودم وایسم البته وضع مالی پدرم خوبه ولی من نمیتونم پول هیشکی قبول کنم حتی بابام.
منم همینطور خانواده فامیل همه سنگ تموم میذارن یه سال نشستم واسه ارشد بخونم هر کی از راه رسید یه چیزی به ما گفت دیگه اعصاب واسم نموند اگه تلاش نمیکردم ناراحت نمیشدم ولی وقتی حداکثر سعی خودم میکنم دیگه نباید بهم متلک بگن

konjkave

New member
با سن 24 میخوای من بهت بگم ننه ؟؟؟:shocked:

- - - Updated - - -

اونوقت مشکل دیگه اینجاست انگار کل فامیل معضل شون شده کار ادم هر سری میبینین انگار طلب کارن

24 خیلی الان یکی دیگه از بچه های انجمنم به من میگه ننه یه سالم بیشتر ازم کوچیک نیست:sarma:
فامیل که خوبه،کم مونده دیگه سوپور محلمون با جاروش بزنه تو سرم بگه چرا نمیری سر کار؟؟؟؟؟:image170:

آخرین ویرایش:

BBT

New member
هیچی برای خودم نمیخرم در مواقع ضرورت هم پولای عیدیم جمع میکنم یا از برادرم قرض میکنم البته به ندرت از اینکه از کسی پول قرض بگیرم یا بهم پول تو جیبی بدن متنفرم دوست دارم رو پاهای خودم وایسم البته وضع مالی پدرم خوبه ولی من نمیتونم پول هیشکی قبول کنم حتی بابام.
منم همینطور خانواده فامیل همه سنگ تموم میذارن یه سال نشستم واسه ارشد بخونم هر کی از راه رسید یه چیزی به ما گفت دیگه اعصاب واسم نموند اگه تلاش نمیکردم ناراحت نمیشدم ولی وقتی حداکثر سعی خودم میکنم دیگه نباید بهم متلک بگن

سعیده چه قدر ما همدرد بودیم خبر نداشتیم
منم همینطوریم الان دو سه ماهی میشه از بابام پول نگرفتم
برادر هم ندارم که قرض بگیرم دارم فتوسنتز میکنم
اصلا یه وضعی
خدا خودش به داد رسه
همش هم فکر اینده ام نمیدونم موقع یونی رفتن چی کنم
کارمون هم دو روز نرفته تعظیل شد

BBT

New member
اره درد همین جاست که ادم تلاشش میکنه ولی باز میان یه چیز میگن انگار که ادم بیکار نشسته هیچ کاری نکرده

konjkave

New member
سعیده چه قدر ما همدرد بودیم خبر نداشتیم
منم همینطوریم الان دو سه ماهی میشه از بابام پول نگرفتم
برادر هم ندارم که قرض بگیرم دارم فتوسنتز میکنم
اصلا یه وضعی
خدا خودش به داد رسه
همش هم فکر اینده ام نمیدونم موقع یونی رفتن چی کنم
کارمون هم دو روز نرفته تعظیل شد
خدا کنه حداقل قبول بشیم.من که خیلی خوندم البته با اعصاب داغون.ولی اگه قبول نشم فک کنم کلا بابام کله ام بکنه البته پای کنکور که بیاد وسط مامانمم تو این کار با بابام همکاری میکنه.شبا از استرس نمیتونم بخوابم خوبه با شما هم دردم راستی چه جوری فتوسنتز میکنی:21:

shilan

New member
بچه ها غصه نخوريد.ان شااله درست ميشه.
خيليا اين شرايطو دارن.
خدا بزرگه...

bahar9368

New member
چه جو بدی تو خونتون هست ...
من برعکس شمام
مامانم خیلی دوس داره قبول بشم اما همیشه میگه اگه قبول نشدی مصلحتته.
در مورد پول هم من از مامانم نمیگیرم هر وقت پول خواستم از داداشم میگیرم .با اینکه ازدواج کرده اما برا پول من اونو نزدیک تر حس میکنم .یه اس با عنوان داداشی و شماره کارتم .خخخخخخ
:25r30wi:

konjkave

New member
بچه ها غصه نخوريد.ان شااله درست ميشه.
خيليا اين شرايطو دارن.
خدا بزرگه...
کاش میشد به غم وغصه ها فکر نکرد کاشششششششششششششش:sad:
شیلان تو هی کجا غیبت میزنه بهارم که فقط لایک میکنه منو رییس در حال صحبتیم حواسمون پرته نرید سراغ صندوقا:ph34r-smiley:

BBT

New member
خدا کنه حداقل قبول بشیم.من که خیلی خوندم البته با اعصاب داغون.ولی اگه قبول نشم فک کنم کلا بابام کله ام بکنه البته پای کنکور که بیاد وسط مامانمم تو این کار با بابام همکاری میکنه.شبا از استرس نمیتونم بخوابم خوبه با شما هم دردم راستی چه جوری فتوسنتز میکنی:21:

انشالله جواب زحمتامون مینبیم به خوبی با قبول شدن

چرا خب خدا نکرده قبول نشی چی میشه مگه

مگه بابا اینا چی میگن

هیچی کلا نه خرجی نه چیز دیگه فقط هوا میخورم

bahar9368

New member
شیلان تو هی کجا غیبت میزنه بهارم که فقط لایک میکنه منو رییس در حال صحبتیم حواسمون پرته نرید سراغ صندوقا:ph34r-smiley:

لایکام نشون میده دارم پا به پاتون میام :rolleyessmileyanim:

bahar9368

New member
انشالله جواب زحمتامون مینبیم به خوبی با قبول شدن

چرا خب خدا نکرده قبول نشی چی میشه مگه

مگه بابا اینا چی میگن

هیچی کلا نه خرجی نه چیز دیگه فقط هوا میخورم

همه هوا رو نخور .:tsimuzpzwoap1t9y3o7

BBT

New member

نه سعیده غیر تو هیچ کی نمیره من گفتم امشب باهات حرفبزنم بلکه صندوق در امان باشه از دستت

konjkave

New member
چه جو بدی تو خونتون هست ...
من برعکس شمام
مامانم خیلی دوس داره قبول بشم اما همیشه میگه اگه قبول نشدی مصلحتته.
در مورد پول هم من از مامانم نمیگیرم هر وقت پول خواستم از داداشم میگیرم .با اینکه ازدواج کرده اما برا پول من اونو نزدیک تر حس میکنم .یه اس با عنوان داداشی و شماره کارتم .خخخخخخ
:25r30wi:
مامان و بابای منم اولش میگن مصلحته دو دقیقه بعد میگن درسته میخوندی ولی لابد کم بوده بابامم در تکمیل صحبتای مامانم میگه شما باید در حد اینکه میخوای خودت بکشی میخوندی حالا یکی بیاد بگه مگه یادتون رفته روزی حداقل 14ساعت میخوندم
وای اصلا نمیتونم تصور کنم قبول نشم تو رو خدا دعام کنین

بالا