ایمونو جون عمه وسطیت گیر نده دیگه.نمیخام بگم.تو راضی هستی مثل یزد دروغ بگم؟البته ما کرمانیم ولی یزدم وطنمون محسوب میشه هاااا
آره خوب جایی گیرم انداختی کلک
اینجا دیگه کرمانی نیس؟؟؟؟
..............دوست داشتی الان به جای ادامه تحصیل ازدواج کرده بودی و درس نمی خوندی؟
بعد از ارشد ازدواج و بعد دکترا
چرا پشیمونی از درس؟ به خاطر وضعیت بازارکارش؟پشیمون نیستم.منظورم این بود خیلی سرم که شلوغ میشه حسرت خوشگذرونی بقیه را میخورم
عشق یعنی چی؟بابا ولم کن.بچسبین به زندگی و درستون.بعد با یه کیس توپ ازدواج کنینو عاشقش بشین
به نظرت خوشگلی؟معمولیم
حالا نه که شبای قبل نمیزدی یا خونه میومدم
امشب اصلا همین تاپیک میخوابم
فردا هم بیا دادگاه تا بهت بگم ...
...-دوس داشتی متاهل بودی و جرا؟ فک میکنم کم کم باید متاهل شم ولی یکی مامانمو راضی کنه که اینقد نگه هنوز برای ازدواجت زوده..................[/color]
ایمونو خواستی توضیح بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هلنا جواب سوالاته منو ندادی حداقل بوگو متولد چندی ؟
ainting:
..................به خودت از صفر تا 20 در موارد زیر چند میدی؟
1-مهربونی18 2-
صداقت19
3- غرور8
4-گذشت195-
حجاب[15/COLOR]
مهسا بعدآ واسه خودت توضیح میدم .. .
محمد جان اگه جواب مثب داد بهم زنگ بزن بیدارم کن :dadad4::rolleyessmileyanim:[/QUOTE
محسن:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
عزیزم جواب دادم مطمینی؟؟؟؟نماز میخونی ؟؟؟ اره
ماهانه چه قدر هزینه باب وسایل ارایشیت میدی ؟؟؟ زیاد نمیشها
گه بخوای بیرون بری چه قدر وقت صرف ارایش و ظاهرت میکنی ؟؟؟بستگی داره کجا برم
هزینه خط موبایلت ماهانه چه قدر ؟؟؟ اعتباری همراه اول دارم
دوست نداری اون سوالها که پرسیدم درباره سوال های که دوست داری ازت پرسیده بشن و... که جا انداختی رو جواب بدی ؟؟؟
اتفاقا مهنام جون من نبود تو رو خیلی حس میکردم:28:
با یه پسر که دوسش داری برخورد میکنی دستشو دراز میکنه دست بدی توی یه جمع که اگه دست ندی تابلو میشه نامحرمی چیکار میکنی؟
اینم آخرین سوال من ...امشب حس سوال زیاد و سخت پرسیدن نداشتم ببخشید
نظرت راجع به این جمله چیه؟؟؟؟
اردلان : میدم گوش پسرت رو ببرن میدونی گوش بریدن ینی چی ؟
مادر فرزاد : اون به اندازه ی اشتباهش تنبیه میشه ... تو نمیتوی گوش پِسَرَمو ببری! مگه مملکت قانون نداره؟!
اردلان : هِه قانون؟! قانون منم ! چون پول تو جیب منه !!!!
![]()
در ضمن به من قول بده که حقیقت را بگویی و چیزی جز حقیقت نگویی. . . اینم به صورت قول میدهم و قول نمیدهم ج بده
ممنونم