پاتوق بچه های بیوشیمی

bioshimi93

New member
خدانگهدار همگی
کنجکاو اگه به خاطر تاپیک مژده به بچه های علوم آزمایشگاهی ناراحتی منم خیلی ناراحتم میخوایی کیو بزنی فقط خوتو از بین میبری

leylii

New member
دخترک همیشه می گفت.........
من برای نجابت وفایت و زیباییت عاشق تو شدم.....پسرک برای روز تولدش 3 حیوان خانگی به او هدیه داد.......اسب سگ و یک پرنده زیبا ......تا دخترک خواست دلیل اینکار را بپرسد پسرک رفته بود برای همیشه............

konjkave

New member
:eek:t0837h0nn8zfqu8ultمیخوام کسی که اون قانون تصویب کرده بکشم بعد تیک تیکه اش کنم با خونشم کیک درست کنم ولی دستم بهش نمیرسه اومدم اینجا هر کی جلو دستم بزنم دوست ودشمنم حالیم نمیشه خیلی خیلی خیلی عصبانیم:p7977cujr38iyymsu8:

amin88

New member
:eek:t0837h0nn8zfqu8ultمیخوام کسی که اون قانون تصویب کرده بکشم بعد تیک تیکه اش کنم با خونشم کیک درست کنم ولی دستم بهش نمیرسه اومدم اینجا هر کی جلو دستم بزنم دوست ودشمنم حالیم نمیشه خیلی خیلی خیلی عصبانیم:p7977cujr38iyymsu8:

بیا اگه بازدن راحت میشی توهم بزن..............اوناکه زدن توهم روش

bahar9368

New member

یا خدااااااااااااااااااااااااااااااا
همه برین کنار .خطر خطر

leylii

New member
آن لحظه که اشک از چشمانم سرازیر می شود هوس یک کوچه ی تنها رو می کنم ........

عصبانی نباش.روزی دست خداست.

leylii

New member
بچهها ولی می شه توی آزمایشگاه خصوصی هم کار کرد ...حتما نباید دولتی باشه ......خودتونو دلخور نکنین........

konjkave

New member
لیلی باهات موافقم بد جور.مدیکال روزیمون دست خداس درس منم شکی ندارم ولی واسه گرفتن حقمون باید هر کاری لازمه بکنیم

بالا