sara77
New member
نوتر داداش میخوای زن بگیری ؟؟؟؟
ههههههههههه میگم نوتر از اینکه یه ملت رو سرت ریخته که عایا تو زن میخای یا نه چه حسی داری؟؟هی گفتم کل نداز با من کار دستت میدم کو گوش شنوااااااااااااااااااا
ههههههههههه میگم نوتر از اینکه یه ملت رو سرت ریخته که عایا تو زن میخای یا نه چه حسی داری؟؟هی گفتم کل نداز با من کار دستت میدم کو گوش شنوااااااااااااااااااا
الان با شما کل انداختن بقول خودتون عایا ؟؟
سرفا جهت اتلاععععععععععع!الان شما احساس خوبی بهتون دست داده ???عایا ؟؟؟
الان شما احساس خوبی بهتون دست داده ???عایا ؟؟؟
منو این همه خوشبختی محالههههههههههههههههه:4d564ad6:
ببخشید من 3 تا سوال برام پیش اومدهههههههه ما همیشه اماده باشیم اینم چادر عینک بذار ببینی مارو:sarma::sarma:تف کردن خو در مواقعی لازمه هااااااااااااااا
ببخشید من 3 تا سوال برام پیش اومده
1. آیا خووو همان خب است ؟ اگر بلی ماضی ان است مضارع ان است غایب ان است ؟
2. اخخخخخخخخخ تف کردن در چه مواقعی لازم است خووو؟
خخخخ کسری ممنون. دیگه خواستم یه خیری کرده باشم. خوشحالم که سارا خوشحالی خخ
حالا سوال من .این دادا به چه معنی میباشد اگر داداش است خب اون ـ ش- چه گناهی کرده که تو حرفتون به کار نمیبرینش اگر بخاطر مخفف کردن است خب بازم ش لازمه هااااااااااااااااااااانه دادا من زن نمیخام اینا یکم میخان شلوغش کنن
نه دادا من زن نمیخام اینا یکم میخان شلوغش کنن
حالا سوال من .این دادا به چه معنی میباشد اگر داداش است خب اون ـ ش- چه گناهی کرده که تو حرفتون به کار نمیبرینش اگر بخاطر مخفف کردن است خب بازم ش لازمه هااااااااااااااااااااا
اما سوال سوم
در جواب سوال اولتان بلی منظور همان خب میباشد...........زمان حال است
تف در هر شرایطی لازم میباشد (عاغا گردوخاکم میاد میره تو حلقت خو باید خخخخ کنی دیگه مشخصه)
ببخشید اون سوال سومیتون کجاس دارم دنبالش میگردم ولی نیس
اما سوال سوم
میخواستم بدونم مساحت کره رو چطوری محاسبه میکنن؟؟؟
حالا سوال من . این آجی به چه معنی میباشد اگر آبجی است خب اون - ب - چه گناهی کرده که تو حرفتون به کار نمیبرینش اگر به خاطر مخفف کردن است خب بازم ب لازمه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا