شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

sara77

New member
نوتر داداش میخوای زن بگیری ؟؟؟؟

ههههههههههه میگم نوتر از اینکه یه ملت رو سرت ریخته که عایا تو زن میخای یا نه چه حسی داری؟؟هی گفتم کل نداز با من کار دستت میدم کو گوش شنوااااااااااااااااااا

kasraa

New member
ههههههههههه میگم نوتر از اینکه یه ملت رو سرت ریخته که عایا تو زن میخای یا نه چه حسی داری؟؟هی گفتم کل نداز با من کار دستت میدم کو گوش شنوااااااااااااااااااا

الان با شما کل انداختن بقول خودتون عایا ؟؟

نوتر

New member
خخخخ کسری ممنون. دیگه خواستم یه خیری کرده باشم. خوشحالم که سارا خوشحالی خخ

kaveh1316

New member
ههههههه ما همیشه اماده باشیم اینم چادر عینک بذار ببینی مارو:sarma::sarma:تف کردن خو در مواقعی لازمه هااااااااااااااا
ببخشید من 3 تا سوال برام پیش اومده
1. آیا خووو همان خب است ؟ اگر بلی ماضی ان است مضارع ان است غایب ان است ؟
2. اخخخخخخخخخ تف کردن در چه مواقعی لازم است خووو؟

sara77

New member
ببخشید من 3 تا سوال برام پیش اومده
1. آیا خووو همان خب است ؟ اگر بلی ماضی ان است مضارع ان است غایب ان است ؟
2. اخخخخخخخخخ تف کردن در چه مواقعی لازم است خووو؟

در جواب سوال اولتان بلی منظور همان خب میباشد...........زمان حال است
تف در هر شرایطی لازم میباشد (عاغا گردوخاکم میاد میره تو حلقت خو باید خخخخ کنی دیگه مشخصه)
ببخشید اون سوال سومیتون کجاس دارم دنبالش میگردم ولی نیس

sara77

New member
نه دادا من زن نمیخام اینا یکم میخان شلوغش کنن
حالا سوال من .این دادا به چه معنی میباشد اگر داداش است خب اون ـ ش- چه گناهی کرده که تو حرفتون به کار نمیبرینش اگر بخاطر مخفف کردن است خب بازم ش لازمه هااااااااااااااااااااا

BBT

New member
حالا سوال من .این دادا به چه معنی میباشد اگر داداش است خب اون ـ ش- چه گناهی کرده که تو حرفتون به کار نمیبرینش اگر بخاطر مخفف کردن است خب بازم ش لازمه هااااااااااااااااااااا

حالا سوال من . این آجی به چه معنی میباشد اگر آبجی است خب اون - ب - چه گناهی کرده که تو حرفتون به کار نمیبرینش اگر به خاطر مخفف کردن است خب بازم ب لازمه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا

kaveh1316

New member

در جواب سوال اولتان بلی منظور همان خب میباشد...........زمان حال است
تف در هر شرایطی لازم میباشد (عاغا گردوخاکم میاد میره تو حلقت خو باید خخخخ کنی دیگه مشخصه)
ببخشید اون سوال سومیتون کجاس دارم دنبالش میگردم ولی نیس
اما سوال سوم
میخواستم بدونم مساحت کره رو چطوری محاسبه میکنن؟؟؟

sara77

New member
حالا سوال من . این آجی به چه معنی میباشد اگر آبجی است خب اون - ب - چه گناهی کرده که تو حرفتون به کار نمیبرینش اگر به خاطر مخفف کردن است خب بازم ب لازمه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من کی گفتم اجی؟؟تو روز روشن حرف میزاری رو زبون من هااااااااااا واویلاااااااااااااااااااااااااااااا

بالا