آیناز جان شما آنتی ویروس نود 32 روی سیستمت نصبه, این صفحه توسط آنتی ویروست مشکل دار شناخته می شه و اجازه نمی ده که ببینیش
اگه خواستی این مشکل رو حل کنی روی علامت آنتی ویروس که پایین صفحه همیشه هست کلیک راست کن و گزینه ی Disable real-time file system protection رو بزن, این گزینه آنتی ویروست رو غیرفعال می کنه و می تونی اون سایت رو ببینی , البته الان نیازی نیست چون دیگه دانلودش کردی
ورژنی که من برات گذاشته بودم 6 بود, جدیدش هم نبود اشکالی نداره.
در مورد رجیستر یا ثبت نام نرم افزار: ما تو ایران قانون کپی رایت نداریم, یعنی اینجا از امریکا آزاد تره نیاز نیست بابت برنامه ای که دانلود میکنی پول بدی (در واقع دزدی اینترنتیه

h34r-smiley

و به خاطر همین برای اکثر نرم افزارها یک فایل کرک یا پچ ساخته شده که برنامه رو رجیستر کنه.
این فایل های کرک یا پچ توسط فیلتر شکن ویروس تشخیص داده می شن! و کافیه وقتی فیلتر شکنت فعاله روشون کلیک کنی, ناپدید می شه :smiliess (12):
بنابراین احتمال می دم که شما فایل کرک برنامه رو ناپدید کردی, چون قطعا فیلتر شکنت فعال بوده. اگه پوشه اصلی فایلی رو که دانلود کردی رو داری و هنوز پاک نکردی می تونی دوباره از توی اون فایل پچ رو پیدا کنی. اما اگه پاک کردی باید دوباره نرم افزار رو دانلود کنی یا اینکه تو نت دنبال کرکش بگردی (به نظرم دوباره دانلود کنی بهتره)
برنامه ای رو که نصب کردی رو از : کنترل پنل - پروگرم اند فیوچر - اد اور ریمو پیداش کن و آنیستالش کن , بعد فیلتر شکنت رو به روشی که بالا گفتم موقتا از کار بنداز, دوباره برنامه رو نصب کن و فایل پچ رو هم نصب کن, بعد که خیالت راحت شد برنامه اکی هست می تونی فیلتر شکنت رو دوباره اینیبل کنی.