شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

behnaz.h

New member
دخترای گل انجمن لطفا عکس العمل نشون ندین ما آفریده شدیم که تاظهر بخوابیم بعداز ظهر هم استراحت کنیم اما این بدبختا آفریده شده ساختمون بسازن یخچال جابجا کنن خونه تکونی کنن گناه دارن بزارین اینجا خوش باشن ما نباید به اینا جواب بدیم ناخن هامون خراب میشن...............:smilies-azardl (113

ketabsabz

Well-known member
عزیزان (آقا پسرا ) ما دخترا جنبمون بیشتر از ایناس اینو نمیدونین حالا بدونین اگه هم میدونستین چ بهتر :smilies-azardl (113 ، دیدی تو رو خدا این همه تاپیک ضد دختر که تواین انجمنه دخترا هیچی نگفتن گذاشتن پای شوخیو طنزو از اینجور حرفا بعد دختر خانومای گل اومدن طی اقدامی از خودشون دفاع کنن چه ها ک نکردن

ولی در کل نوتر مواردیو ک گفتی منم خیلیاشو میتونم انجام بدم حدود 20 تاشو ، ولی بقیه رو قبول دارم نمیتونم واقعا:tonguesmiley:
کسی هست ک مورد 25 رو بتونه انجام بده آخه نمیشه خووو مگه میشه موزیک شاد بشنویو بیخیال باشی ....:4d564ad6:

آخرین ویرایش:

sara77

New member
موندم پسرا چطوری تا الان این همه مقاومت مارو تحمل کردن من بودن زنده نمیموندم

MAHSABANOO

New member
مهسا بااااانو!
چرا تاپیکایی که باعث نفاق و تفرقه تو انجمن میشنو رواج میدی.

نکن خواهر من نکن.
کار بدیه
یعنی وقتی مهسا بانو میبینه ملت تو تاپیکش افتادن به جون هم قیافش دیدنی میشه

آره نوتر من فقط تو قسمت طنز یه طنز گذاشتم ولی وقتی اینو میبینم که به جون هم افتادن ودلایل بسسته شدن تاپیکشونو تو تاپیک من جستجو میکنن اینطوری میشم
green-smiley-010.gif

MAHSABANOO

New member
من موندم نه خدایی موندم
3D_emoticon_146.gif
چرا این پسرا اصلا خلاقیت ندارن واقعا چرا حتی یکم اسم تاپیکو عوض نکردن پسرو کردن دختر واقعا که
3D_emoticon_138.gif

نوتر

New member
من موندم نه خدایی موندم
3D_emoticon_146.gif
چرا این پسرا اصلا خلاقیت ندارن واقعا چرا حتی یکم اسم تاپیکو عوض نکردن پسرو کردن دختر واقعا که
3D_emoticon_138.gif

مهسا بانو اسم رو تاپیک گذاشتن دست نوتر عین آب خوردنه اینو خودتم میدونی که میتونم اسمهای جالبی بذارم. هدف از اینکه دقیقا اسم تاپیک به اصطلاح پیشرفته تو رو گذاشتم اینجا یعنی اینکه ملت بدونن دقیقا میخواییم به اون جواب بدیم و اصلا هدف دیگه ای نداریم. بخدا درک این موضوع سخت نبوداااااا

نوتر

New member
دخترای گل انجمن لطفا عکس العمل نشون ندین ما آفریده شدیم که تاظهر بخوابیم بعداز ظهر هم استراحت کنیم اما این بدبختا آفریده شده ساختمون بسازن یخچال جابجا کنن خونه تکونی کنن گناه دارن بزارین اینجا خوش باشن ما نباید به اینا جواب بدیم ناخن هامون خراب میشن...............:smilies-azardl (113

بهنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز!!

بدبختاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!:smiliess (15)::13:

sara77

New member
بهنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز!!

بدبختاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!:smiliess (15)::13:

یه لیوان اب یخ بخور کافیههههههههه................سوووووخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخت

بالا