ترین های سایت (ورژن جدید)

نوتر

New member
رئیس تاپیک : تا یه هفته پیش فک میکردم جزء درسون ترین و مودب ترین و جدی ترین بچه های انجمن باشن ...:dadad4: (سعی میکردم تقابلی با ایشون نداشته باشم :14:)
چیزی که الان درموردشون فکر میکنم : با اعتماد به نفس ترین و اسپم گذارترین (!!البته نه بیشتر از آقایzEr0 0n3 هاها!! )..:tonguesmiley:

سلام ناناز خانم
اگر کلا منظورتون منم در این صورت:
در مورد جملات اولتون ممنون شما لطف دارین
در مورد جملات دومتون خب همه دیگه عادت کردن با اسپم های من. حتی مدیرای محترمم میدونن دیگه من آخر اسپم گذاری هستم. کم مونده نگار 91 رمز آیدیشو بده بم بگه عاغا برو هر وقت دوس داشتی اسپم بذار هر وقت دوست داشتی پاکش کن.:dadad4:

nanaz

New member
سلام ناناز خانم
اگر کلا منظورتون منم در این صورت:
در مورد جملات اولتون ممنون شما لطف دارین
در مورد جملات دومتون خب همه دیگه عادت کردن با اسپم های من. حتی مدیرای محترمم میدونن دیگه من آخر اسپم گذاری هستم. کم مونده نگار 91 رمز آیدیشو بده بم بگه عاغا برو هر وقت دوس داشتی اسپم بذار هر وقت دوست داشتی پاکش کن.:dadad4:

:rose: اسپم هایی که میذارید جالب هستن . صرفا جهت نظر دادن در مورد ترین ها عرض کردم .

varia

Well-known member
اعتماد به نفس واقعی یا کاذب ،منظورتون هست؟
am-ml خانوم ببخشيد ها شرمنده ولي غزل خانوم جوري اسمتونو نوشته بودن كه اولش فكر كردم نوشتن امل! گفتم اين اممل كيه من نميشناسمش!!

am-ml

New member
صد البته كه اعتماد به نفس واقعي آبجي گلم..:28: من براي شما خيلي احترام قائلم به نظرم يكي از بهتريناي انجمن هستيد

خیلی ممنونم ،شرمنده می فرمایین .
الان کلی بهم اعتماد بنفس دادی.

ps2020

New member
ممنون به خاطر لطفتون . . .
649721_LaieA_035.gif

نوتر باجنبه ترین و وفادارترین! به نظر من
...........
693419_t3bfuu9hqas0xb6z.gif

aaram

New member
ترین های سایت!!!!

یه نگاه به تاپیک لزگی بندازید! به نظر من mf2009 مفیدترین، با استعداد ترین، دلسوزترین و مسولیت پذیرترین فرد سایته!:thanks: و البته مهربون ترین.....

بقیه دوستام هم!!!! مهسابانو ، آشل و مهنا وفادار ترین..... :thanks:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

mohana

Well-known member
ترین های سایت!!!!

یه نگاه به تاپیک لزگی بندازید! به نظر من mf2009 مفیدترین، دلسوزترین، با مسولیت ترین و با استعداد ترین فرد سایته!:thanks: و البته مهربون ترین.....

ممنونم مهربون من:28:

ghazal26

New member
am-ml خانوم ببخشيد ها شرمنده ولي غزل خانوم جوري اسمتونو نوشته بودن كه اولش فكر كردم نوشتن امل! گفتم اين اممل كيه من نميشناسمش!!

واااااي
150519_297.gif
ببشخيييييد .....ديگه از اين به بعد لاتين مينويسم اسم ايشون رو

MAHSABANOO

New member

بازم هركسي رو اون رنگي كه ميبينم مينويسم ببخشيد دست خودم نيس ديگه...:rolleyessmileyanim:

جناب نوتر: لجبازترين

ام مل خانوم: با اعتماد به نفس ترين

تك خال عزيز: حساس ترين

نگار خانوم: كم حرف ترين

پشمك جونم: شيطون ترين

گلچين محترم: منطقي ترين

آواي گلم: دوست داشتني ترين

ببخشيد بقيه رو يادم نيس

پس من چی غزل جونم چلا منو نگفتی پس
sad-animated-animation-boy-smiley-emoticon-000346-large.gif

MAHSABANOO

New member
ترین های سایت!!!!

یه نگاه به تاپیک لزگی بندازید! به نظر من mf2009 مفیدترین، با استعداد ترین، دلسوزترین و مسولیت پذیرترین فرد سایته!:thanks: و البته مهربون ترین.....

مرسی عسیسم توام آرومترین وبا احساس ترین و مهربونترین سایتی
200.gif

خیلی دوست دالم
4.gif

بالا