از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

varia

Well-known member
از اینکه نمیشناسمش ولی در موردش نظر میدم خوشم میاد!

ZOT

New member
از اسمش که حس خوبی القا می کنه!
به نظر خیلی مهربونه!
و
از امضاش!

ketabsabz

Well-known member
از لپاش ، حرصم اومده بالا که نمیتونم بکشمشون ،چیکار کنم به نظرت آنتنیوس ؟؟؟؟؟؟

antenyus

Active member
از لپاش ، حرصم اومده بالا که نمیتونم بکشمشون ،چیکار کنم به نظرت آنتنیوس ؟؟؟؟؟؟

چشاتو ببند....لپای خودتو بکش....خخخخخخخخخخخخخ.........اگه جواب داد ب منم بگو همین کارو بکنم.....:thumbsupsmileyanim::black_eyed:

مهرشادو نمیشناسمش.....:smiliess (12):

parsa90

New member
آواتارش آدم رو یاد شبهایی میندازه که انگار خیلی حرف تو دلش داره ولی نمیتونه بگه:motat:

Lilinaz22

New member
از اینکه میدونم پسره ولی مهربونی و صمیمیتش مثل مهربونی و صمیمیت بین دختراست,اصلا از مدل حرف زدنش هم خوشم میاد,خیلی هم توی راهنمایی کردن بچه ها صادقانه عمل میکنه,نظراتشم تحمیل نمیکنه فقط خیلی راحت نظرشو اعلام میکنه و اگه کسی مخالف نظرش باشه,مثل بعضی های دیگه زود جوش نمیاره و بی خودی بحث نمی کنه.
کلا با پسرایی که من میشناسم خیلی فرق داره.

TUMS

Well-known member
از اینکه میدونم پسره ولی مهربونی و صمیمیتش مثل مهربونی و صمیمیت بین دختراست,اصلا از مدل حرف زدنش هم خوشم میاد,خیلی هم توی راهنمایی کردن بچه ها صادقانه عمل میکنه,نظراتشم تحمیل نمیکنه فقط خیلی راحت نظرشو اعلام میکنه و اگه کسی مخالف نظرش باشه,مثل بعضی های دیگه زود جوش نمیاره و بی خودی بحث نمی کنه.
کلا با پسرایی که من میشناسم خیلی فرق داره.
اینایی که گفتین با من بودین عایا!!!!!!!!!؟؟؟

am-ml

New member
از این پسر بچه آواتارش که تو نگاه اول دختره ... خود ایمونو هم تو برخوردای اول مدل ماها رفتار میکنه ولی کم کم اون ذات مردونه اش رو نشون میده :ph34r-smiley:(این قسمت رو با دید مثبت بخونین-منم مثبت می بینم این اخلاق رو-)

از امضاشون ...
از شهر محل زندگیشون.
از اینکه بعد قبولی ارشد هم به بچه ها سر میزنه و کمک میکنه.

بالا