Proteus
New member
توی بخش لیسانس به پزشکی دانشگاه مسئولن ایشون.............دقیقاً عنوان مسئولیتش یادم نیست........
ok . thanks:motat:
توی بخش لیسانس به پزشکی دانشگاه مسئولن ایشون.............دقیقاً عنوان مسئولیتش یادم نیست........
با سلام
خب من منظور شما رو واضح درک نمیکنم......یعنی چی؟
یه درس ضریبش 3 هست یعنی 1 سوال این درس از یه سوال درس دیگه که ضریبش پایین تره، ارزش زیادتری داره.....دیگه این یه مورد کاملاً بدیهی هست....نفرمایید این حرف رو که 3 و 30 ......... و 2 و 20.....ببینشون یه ارتباط خاص ریاضی هست.....نه
توی کنکورهایی که ما دادیم و دیدم درس ضریب 3 ارزش یه سوالش در مقایسه با ضرایب پایین تر بالاتر هست.
اگه اونطوری که شما میگین بود، دیگه لزومی نداشت بیان و ضریب تعیین کنن.......میگفتن فلان درس ها این تعداد سوال داره.........توی کنکوری که شما دادید تا حالا که کنکور سراسری باشه، این ضرایب بود و اعمال شدند و هیچ ربطی به تعداد سوالا نداره از این لحاظ....ضریب یعنی فاکتوری که ارزش آنچه که ضریب بهش تعلق گرفته رو، تعیین میکنه. مشکل اینجاست که معنای ضریب فهمیده نشده.
با تشکر
ببینم واسه دوره لیسانس به پزشکی باید کتاب میر رو بخونین؟! خوب این یعنی چی؟؟؟ درسی رو که نخوندید و واحدش رو نگذروندین چرا باید امتحانش رو بدین؟
یعنی توی خود دانشگاهه یا توی سازمان مرکزیش؟ میخوام برم تهران سوالام حضوری ازشون بپرسم.راستی شما میشناسیدشون؟ یعنی پاسخگوی سوالات هست؟
اقای موسوی طبقه چهار و اقای محمودی طبقه هفت ساختمون مرکزی دانشگاه ع . پ تهران
باریکلا فکر میکردم ادمین فقط کارش اینه که وقتی فینگیلیش نوشتیم مارو بلاک کنه . اصلا انتظار نداشتم که نظر بدی. منو تحت تاثیر قرار دادی خدا عمرت بده عموحرف goleyakh کاملا درسته... در وزارت بهداشت ضریب رو برای نشون دادن تعداد سوالات یک درس بیان می کنند در حالیکه وزارت علوم یا کنکور سراسری اینجوری نیست
البته بنظر من فرمول وزارت بهداشت عادلانه تره... طبیعتا هر درس تعداد سوالات بیشتری هم داشته باشه مهم تر میشه
جدی میگی ایولا فک کردم فقط من زمان کم اوردم .خیلی زمان کم بود خداییش حداقل 15 دیقه وقت میخواستم .یه سوال تو مگه چند بار کنکور لیسانس به ÷زشکی دادی :smiliess (11):
با سلام خدمت شما دوست عزیزسلام>مرسی بابت این صفحه که اطلاع رسانی خوبی را برای آزمون لیسانس به پزشکی رو داره، بنده قصد شرکت تو این آزمون رو داشتم ولی اطلاعات زیادی در بارش رو ندارم میتونم خواهش کنم کسانی که تو این آزمون شرکت کردن باهاشون تماس بگیرم،خیلی ممنون میشم اگه کسی به بنده یه ایمیل بنده ، خودم باهاشون تماس میگیرم.mahermahdavi95@yahoo.com
بچه ها من مسیرم خورد به تهران یونی از مسئولش پرسیدم تا اخر اردیبهشت جوابارو میدین گفت فعلا که اصن تصحیحشون نکردیم کارای مهمتری داریم شمام برو خونتون به من چه که میخوای ارشد بخونی خوب برو بخون یا اصن نخون والا
منم کلی تشکر کردم از بیاناتشون و دممو گذاشتم رو کولم و فرااااااااااااارررررر :ad54ad:
واییییییییییییی!شوخی میکنی.......:5:
یعنی اینقد براشون بی اهمیته ....نکنه امسال برگزار نشه؟!!!!!
:14::sadsmiley:
dadash ma sandaliaro shomordim 370 ta sherkat konande dasht albate yeki az dokhtara een harekato zade vaqarna ma pesara ke be een kara kari nadarim,zohri dashtim miraftim nonvaie goftim sare raham ye konkoori bedim bad nemishe ,are qorbonesh![]()