آزمون دوره ششم لیسانس به پزشکی چطور بود؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

admin

Active member
پرسنل مدیریت
با سلام
خب من منظور شما رو واضح درک نمیکنم......یعنی چی؟
یه درس ضریبش 3 هست یعنی 1 سوال این درس از یه سوال درس دیگه که ضریبش پایین تره، ارزش زیادتری داره.....دیگه این یه مورد کاملاً بدیهی هست....نفرمایید این حرف رو که 3 و 30 ......... و 2 و 20.....ببینشون یه ارتباط خاص ریاضی هست.....نه
توی کنکورهایی که ما دادیم و دیدم درس ضریب 3 ارزش یه سوالش در مقایسه با ضرایب پایین تر بالاتر هست.
اگه اونطوری که شما میگین بود، دیگه لزومی نداشت بیان و ضریب تعیین کنن.......میگفتن فلان درس ها این تعداد سوال داره.........توی کنکوری که شما دادید تا حالا که کنکور سراسری باشه، این ضرایب بود و اعمال شدند و هیچ ربطی به تعداد سوالا نداره از این لحاظ....ضریب یعنی فاکتوری که ارزش آنچه که ضریب بهش تعلق گرفته رو، تعیین میکنه. مشکل اینجاست که معنای ضریب فهمیده نشده.
با تشکر

حرف goleyakh کاملا درسته... در وزارت بهداشت ضریب رو برای نشون دادن تعداد سوالات یک درس بیان می کنند در حالیکه وزارت علوم یا کنکور سراسری اینجوری نیست
البته بنظر من فرمول وزارت بهداشت عادلانه تره... طبیعتا هر درس تعداد سوالات بیشتری هم داشته باشه مهم تر میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1

goleyakh

New member
توی بخش لیسانس به پزشکی دانشگاه مسئولن ایشون.............دقیقاً عنوان مسئولیتش یادم نیست........

یعنی توی خود دانشگاهه یا توی سازمان مرکزیش؟ میخوام برم تهران سوالام حضوری ازشون بپرسم.راستی شما میشناسیدشون؟ یعنی پاسخگوی سوالات هست؟

masoud13

New member
ببینم واسه دوره لیسانس به پزشکی باید کتاب میر رو بخونین؟! خوب این یعنی چی؟؟؟ درسی رو که نخوندید و واحدش رو نگذروندین چرا باید امتحانش رو بدین؟

ببین قم جان من نمیدونم تو با این طرح مشکل داری یا با اینکه ما چرا چیزیو که ازش کم خوندیم البته به نظر تو داریم امتاحان میدیم اول این سوالو ج بده تا بهت بگم

masoud13

New member
یعنی توی خود دانشگاهه یا توی سازمان مرکزیش؟ میخوام برم تهران سوالام حضوری ازشون بپرسم.راستی شما میشناسیدشون؟ یعنی پاسخگوی سوالات هست؟

اقای موسوی طبقه چهار و اقای محمودی طبقه هفت ساختمون مرکزی دانشگاه ع . پ تهران

masoud13

New member
حرف goleyakh کاملا درسته... در وزارت بهداشت ضریب رو برای نشون دادن تعداد سوالات یک درس بیان می کنند در حالیکه وزارت علوم یا کنکور سراسری اینجوری نیست
البته بنظر من فرمول وزارت بهداشت عادلانه تره... طبیعتا هر درس تعداد سوالات بیشتری هم داشته باشه مهم تر میشه
باریکلا فکر میکردم ادمین فقط کارش اینه که وقتی فینگیلیش نوشتیم مارو بلاک کنه . اصلا انتظار نداشتم که نظر بدی. منو تحت تاثیر قرار دادی خدا عمرت بده عمو :whistle:

unique

New member
جدی میگی ایولا فک کردم فقط من زمان کم اوردم .خیلی زمان کم بود خداییش حداقل 15 دیقه وقت میخواستم .یه سوال تو مگه چند بار کنکور لیسانس به ÷زشکی دادی :smiliess (11):

با امسال شد 3بار...

masoud13

New member
بچه ها این اصن درست نیست که سوالای از این قبیل که مثلا چی بخونم و منابع چیه و کی ازمون برگزار میشه و... رو تو این تاپیک بنویسید تاپیکی با این عناوین هم تو همین سایت وجود داره لطف کنید و اونجا سوالاتونو بپرسید.کلا 3 نفر در مورد این که ازمون چه طور بود نظر دادن که این خیلی بده . اگه سوالاتونو تو این تاپیک بپ:dadad4:رسید ما دیگه ج نمیدیم گفته باشم با عرض پوزش

مهشید12

New member
سلام به همه !! من یک سوال دارم! از یک رشته ی مهندسی میشه ارشد پیرا پزشکی شرکت کرد؟؟؟ من حقیقتش دوسال خوندم واسه فیزیوتراپی اما قبول نشدم والان دارم مهندسی میخونم میخوام بدونم میشه امیدی داشته باشم به این ارشدمو تغییر رشته بدم ؟؟:shocked:
خواهشا جوابما بدین خیلی ممنون میشم ازتون:thanks:

matin

New member
بچه های که شرکت کردن آسیب شناسی و جنین و اینا سئوال نداشت ؟؟؟

LSG

New member
پاسخ به متین

سلام من یکی از شرکت کننده های توی این آزمون در سال ۹۱ بودم متاسفانه با این که گفته بودن که در دو سال قبل فقط ۲ سوال جنین اومده اونم توی قسمت بافت شناسی اما توی آزمون پارسال سال ۹۱ ۸ سوال جنین در بخش آناتومی اومده بود که خیلی مهم تره ... اما از آسیب سوال نیومده بود...

pt89

New member
سلام>مرسی بابت این صفحه که اطلاع رسانی خوبی را برای آزمون لیسانس به پزشکی رو داره، بنده قصد شرکت تو این آزمون رو داشتم ولی اطلاعات زیادی در بارش رو ندارم میتونم خواهش کنم کسانی که تو این آزمون شرکت کردن باهاشون تماس بگیرم،خیلی ممنون میشم اگه کسی به بنده یه ایمیل بنده ، خودم باهاشون تماس میگیرم.mahermahdavi95@yahoo.com

a_67

New member
سلام>مرسی بابت این صفحه که اطلاع رسانی خوبی را برای آزمون لیسانس به پزشکی رو داره، بنده قصد شرکت تو این آزمون رو داشتم ولی اطلاعات زیادی در بارش رو ندارم میتونم خواهش کنم کسانی که تو این آزمون شرکت کردن باهاشون تماس بگیرم،خیلی ممنون میشم اگه کسی به بنده یه ایمیل بنده ، خودم باهاشون تماس میگیرم.mahermahdavi95@yahoo.com
با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای اطلاعات بیشتر میتونید به این تاپیکی که لینکش رو پایین آوردم، مراجعه کنید و پرسش هاتون رو اونجا مطرح کنید تا هر کسی از دوستان، بلد بودن، راهنمایی کنند.
http://olumpezeshki.ir/forum/thread5887.html
با تشکر

masoud13

New member
بچه ها من مسیرم خورد به تهران یونی از مسئولش پرسیدم تا اخر اردیبهشت جوابارو میدین گفت فعلا که اصن تصحیحشون نکردیم کارای مهمتری داریم شمام برو خونتون به من چه که میخوای ارشد بخونی خوب برو بخون یا اصن نخون والا :14:
منم کلی تشکر کردم از بیاناتشون و دممو گذاشتم رو کولم و فرااااااااااااارررررر :ad54ad:

goleyakh

New member
بچه ها من مسیرم خورد به تهران یونی از مسئولش پرسیدم تا اخر اردیبهشت جوابارو میدین گفت فعلا که اصن تصحیحشون نکردیم کارای مهمتری داریم شمام برو خونتون به من چه که میخوای ارشد بخونی خوب برو بخون یا اصن نخون والا
منم کلی تشکر کردم از بیاناتشون و دممو گذاشتم رو کولم و فرااااااااااااارررررر :ad54ad:

واییییییییییییی!شوخی میکنی.......:5:

یعنی اینقد براشون بی اهمیته ....نکنه امسال برگزار نشه؟!!!!!

:14::sadsmiley:

masoud13

New member
واییییییییییییی!شوخی میکنی.......:5:

یعنی اینقد براشون بی اهمیته ....نکنه امسال برگزار نشه؟!!!!!

:14::sadsmiley:

اخه این که کارشناسشونه و مامور برگزاریه اما تصمیم گیرنده واسه برگزار شدن یا نشدنش که نیست که :ad54ad: شوخیم نمیکنم میتونی خودت بری بعد رفتارشونو ببینی انگار که ÷درشونو کشتیم وقتی درمورد این ازمون حرف میزنیم والا با این نوناشووون

masoud89

New member
dadash ma sandaliaro shomordim 370 ta sherkat konande dasht albate yeki az dokhtara een harekato zade vaqarna ma pesara ke be een kara kari nadarim,zohri dashtim miraftim nonvaie goftim sare raham ye konkoori bedim bad nemishe ,are qorbonesh :D

mishe yeki bege jaryane in azmun chiye?yani sharayetesh vase sherkat?zamanesh?makanesh?ghabulish?referencesh chejuriye?

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا