shilaa
New member
دمتون سشوار دیگهو ینی ما با ضعیفه ها دعوا؟؟؟
آقا باشه ما ضعیفه شما قویه... گریه نداره که مساله ب این سادگی
دمتون سشوار دیگهو ینی ما با ضعیفه ها دعوا؟؟؟
خودت بگو هدف و قصد شومت از این شعر چیه؟
فقط افق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
مدیکال جون بدخواه مد خوا داری؟
اگه داری ما سارا رو داریم ها غمت نباشه
افق.....الان این میگ میگ قصد رفتن به افق داره؟؟؟
آقا باشه ما ضعیفه شما قویه... گریه نداره که مساله ب این سادگی
بجه ها مثلا با یکی برا درس دوست بشی بعد شماره هم بدیم بهم .... فقط هم برا درس
بعد حالا به هر دلیلی زیاد اس داده یا دادیم ...طرف شاکی میشه..... ایا نمتونه بگه با من ارتباط نگیر والا ازت شکایت میکنم؟
مثلا بیاد به ادمین سایت بگه فلانی مزاحم من میشه؟
ایا واقعا یک پزشک نمتونه از پس کار خوذش بریبیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
شما خودتو ناراحت نکن مدیکال جان اصن کسی که شماره داده باید پای لرزش هم بشینه.... شماره نمیداد خب از اول.....................والا ب غرعانبجه ها مثلا با یکی برا درس دوست بشی بعد شماره هم بدیم بهم .... فقط هم برا درس
بعد حالا به هر دلیلی زیاد اس داده یا دادیم ...طرف شاکی میشه..... ایا نمتونه بگه با من ارتباط نگیر والا ازت شکایت میکنم؟
فقط افق نبود آخه توش عمود هم داشت.. پس معلومه شما منافقی خانوم.. تکلیف خودتو معلوم کن یا این وری یا اون وری:rolleyessmileyanim:
افق ك مياد من ديگه عمودو نميبينم ميس جونم!فقط افق نبود آخه توش عمود هم داشت.. پس معلومه شما منافقی خانوم.. تکلیف خودتو معلوم کن یا این وری یا اون وری:rolleyessmileyanim:
بجه ها مثلا با یکی برا درس دوست بشی بعد شماره هم بدیم بهم .... فقط هم برا درس
خوفهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:thumbsupsmileyanim:بابا باز دوباره از نقطه ضعف ما مردا استفاده کردین ینی عاطفه
باشه شیلا اصن هر جور شما بکین .خوبه؟
افق ك مياد من ديگه عمودو نميبينم ميس جونم!
تا افق هست عمود كيلو چنده!
سیمون جان ایا یک پزشک باید بره فلانی مزاحم منه؟!یعنی خودش نمتونه حل کنه؟
هدفش چیه واقعا؟
مهم اینه مدیکال جون طرف دختره یا پسر؟
شعری که شما نوشتی نماد اعتراض بود.. اعتراض به کمبود امکانات در وطن.. اعتراض به کمبود فضای افق و درخواست عمود از بیگانگان غرب.. شعر شما یک جورهایی غرب پرستی و جدایی از رسوم وطن بود
من جلوه های واضحی از تضاد در آن میبینم که یحتمل ار ذات منافق شاعر سرچشمه مییگرد.. حالا دلیل توجیهات شما را نمیدانم! پس دلیل آوردن اسم عمود چیست؟ بیشتر توضیح بده عزیزم