نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
نه بابا اینقد امکانات زیادم خوب نیست اونا زندگیشون خیلی بی روحه ..هیچ لذتی بالا تر از این نیست که بعد از ساعتها یه چیزی رو دانلود کنی بعد از ذوقش بشینی یه ساعت بهش خیره بشی.دیدم ک میگم

همین چیزا رو ازمون دیدن که یافته های جدید دانشمندان نشون میده از نوادگان ایوب پیامبریم دیگه جانم!

shilaa

New member
همین چیزا رو ازمون دیدن که یافته های جدید دانشمندان نشون میده از نوادگان ایوب پیامبریم دیگه جانم!
مجبوریم کنار بیایم دیگه اینجا ایران است.سرزمین من....شانسم نداشتیم تو پاکستان متولد میشدیم!!!!!!

miis.s

New member
مجبوریم کنار بیایم دیگه اینجا ایران است.سرزمین من....شانسم نداشتیم تو پاکستان متولد میشدیم!!!!!!

برای معرفی سرزمینمان همان بس که اسکندر مقدونی گفته: اگر روزی دیدی که مردی به خاطر کشورش حاضر شده تمام فرزندانش را قربانی کند بدان که آن مرد اهل امپراطوری پارس است.

shilaa

New member
برای معرفی سرزمینمان همان بس که اسکندر مقدونی گفته: اگر روزی دیدی که مردی به خاطر کشورش حاضر شده تمام فرزندانش را قربانی کند بدان که آن مرد اهل امپراطوری پارس است.
ما گذشته خوبی داشتیم مردم خوبی هم داشتیم اما این اسکندر چشمش خ شور بوده از وقتی اینو گفت همش داریم پس رفت میکنیم البته به استثنای قیمت پسته ک ماشالا تو این زمینه خوب پیشرفتی داشتیم

simon

New member
تو زندگي هر كي بهت سنگ پرت كرد ، با مهربوني بهش گل پرت كن ،
.
.
.
.
البته با گلدونش !

dr ari

New member

ولی خدایی خود ایرانوخیلی دوس دارم! میس من ازصبح بیرون بودما ولی همش حوصلم سرمیره بیاین واسه امشب یه تفریحی کنیم آخه!:sarma:

simon

New member
گوشيم از بس زنگ نخورده قاطي کرده بدبخت !همينجوري نشستيم يه دفعه خود به خود صفحه ش روشن ميشه ولي هيچ اتفاقي نميفته !فکر کنم قولنج مولنج ميشکونه واسه خودش !

simon

New member
به دنبال بستری شدن اردوغان، نخست وزیر ترکیه، در بیمارستان،
مادر وی به نقطه ی نامعلومی منتقل شد!
از دست مموتی
خخخخخخخخخخخ

miis.s

New member
ولی خدایی خود ایرانوخیلی دوس دارم! میس من ازصبح بیرون بودما ولی همش حوصلم سرمیره بیاین واسه امشب یه تفریحی کنیم آخه!:sarma:

باشه.. دیشب که بی من خودتون خندیدین!
امشب اگه بچه ها جمع شن کلی میتونیم بخندیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا