نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
خوب پولم مهمه.. در کنار شخصیت، تحصیلات، پول هم معیار مهمیه
نه اینکه میلیاردر باشه، ولی گدا هم نباشه

qom

New member
بچه ها تاپیک درس نکنین من معتاد میشمااااا . از همه زندگیم افتادم :5:

sara77

New member
حتی خانواده ی دختر هم به کسی که وضع مالیش خوب باشه دست رد نمیزنه!!!(این مورد واسه ازدواج)
معیار خانواده دختر هم همینه!! :))))))))))
:))))))

یعنی یه دختر پول رو به عقل ترجیه میده اومدیمو طرف اصن فرهنگاشون بهم نخورد مثلا ما خانوادمون نسبتا مذهبی و نسبتا معمولی بود اونا خعلی ازاد وخعلی اونجوری من قبول نکردم فردا میخاد صددرصد شبیه خودش باشم که نمیشه

sheida

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام...بحث داغیه................ یه نطر از مادرشوهر...

اونم اینکه توی ارتباط دوس دختروپسر....پسر ضرر نمی کنه......این دختره که براش بد میشه

sara77

New member
نپوشیده بده بابا همین هاست که بین من و تو فاصله انداخته!
چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟ خانه اش ویران باد

جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟/؟بعااااااااه دیگه علوم پزشکیم علوم پزشکی قدیم ها

rozbanoo

New member
افرین نظرات زیباست.و البته فک کنم با تجربه هستی تو این موردها چون از حرفات پیداست

دخترا خیلی هاشون پول دوست دارن خیلی هم نه
من با نظرات سهیل مخالفم چون داره صفتهاش رو مطلق بیان میکنه

miss.marya

New member
خوب پولم مهمه.. در کنار شخصیت، تحصیلات، پول هم معیار مهمیه
نه اینکه میلیاردر باشه، ولی گدا هم نباشه

متوسط باشه وضع مالیش.اصن ربطی به وضع مالی بابای دخترم داره.تو خونه بابات هر چی خواستی واست اماده بوده نباید انتظارداشته باشن با یکی ازدواج کنه که با بدبختی زندگی کنه

miis.s

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام...بحث داغیه................ یه نطر از مادرشوهر...

اونم اینکه توی ارتباط دوس دختروپسر....پسر ضرر نمی کنه......این دختره که براش بد میشه

اتفاقا ضرر مالی زیادی متوجه پسر میشود :))

simon

New member
بچه ها چند وقت پیش شبکه 3 من چند قسمت از سریال زمانه رو دیدم اون فیلم گویای خلیی حرفا بود

soheil

New member
یعنی یه دختر پول رو به عقل ترجیه میده اومدیمو طرف اصن فرهنگاشون بهم نخورد مثلا ما خانوادمون نسبتا مذهبی و نسبتا معمولی بود اونا خعلی ازاد وخعلی اونجوری من قبول نکردم فردا میخاد صددرصد شبیه خودش باشم که نمیشه

عقل چی میگه؟؟
اتفاقا چون با عقلشون میرن جلو به پول فکر میکنن
ولی پسرها با دلشون میرن جلو :))))))))))))
اوففففففف :)))))))))))

miis.s

New member
متوسط باشه وضع مالیش.اصن ربطی به وضع مالی بابای دخترم داره.تو خونه بابات هر چی خواستی واست اماده بوده نباید انتظارداشته باشن با یکی ازدواج کنه که با بدبختی زندگی کنه

دقیقا..
اگه اول زندگی حالا خونه شخصی هم نداشت مهم نیس زیاد ولی در عوض باید آینده درخشان داشته باشه.. مثلا رزیدنتی چیزی!

sara77

New member
بچه ها تاپیک درس نکنین من معتاد میشمااااا . از همه زندگیم افتادم :5:

منم دقیقا قبلا اینجوری بودم ولی ترک کردم باز شرو شد چیکار کنیم حالااااااااااااااا من دختر خوفی بودم تلف شدم

miis.s

New member
اخه هیچ تاپیکی ندیدم تا1000پستو بره دوس دارم همین باشه ببینم تا کجا میره فعلا بذاریم اگه بستن بیاین تو تاپیک خودمونی تو قسمت سرگرمیا

سارا جون عزیزت یه تاپیک را بنداز منو دارن میگیرن آخه متوجه باش:New (6):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا