وقتی حرف میزنه صدای نفسش با صداش میآد بیرون و آروم آروم حرف میزنه و هیچ شور وشوقی تو صداش نیست
حلقه نمیندازه دستش، از کلاه بدش میآد، غذا رو با اشتیاق نمیخوره.. اتاقش پر از جعبه پیتزاهای مصرف شده س[/Q
من دوست دارم غذا درست کنم
همبرگر رو با سس قرمز میخوره . از نخود فرنگی متنفره . با دختر عمه هاش و دختر عمو هاش بیشتر حال میکنه تا فامیلای مامانش . تو اغتشاشات سال 88 شرکت نکرده . چای رو با قند دوس نداره ترجیه میده با بیسکوییت بخوره
ورزش شنا رو دوس داره اما تو پلاژ لخت نمیشه . غیرتیه . قهوه رو سرد مینوشه . گوشش تو کشتی نشکسته . اصلا منفی باف نیست اینو جدی میگم
همبرگر رو با سس قرمز میخوره . از نخود فرنگی متنفره . با دختر عمه هاش و دختر عمو هاش بیشتر حال میکنه تا فامیلای مامانش . تو اغتشاشات سال 88 شرکت نکرده . چای رو با قند دوس نداره ترجیه میده با بیسکوییت بخوره
ورزش شنا رو دوس داره اما تو پلاژ لخت نمیشه . غیرتیه . قهوه رو سرد مینوشه . گوشش تو کشتی نشکسته . اصلا منفی باف نیست اینو جدی میگم
کی از دختر باربی و...... بدش میاد سوالات مثله علوم پایست
راستش واسه رفاقت 4 روز زندون بودم)))))خلاصه داشتم میگفتم.
سیمون بچه مغروریه ولی خب با یه عده خاکیه .
خیلی با معرفت نیس . یر به یر کار میکنه .
مرد زندگیه و مدیریت خوب میکنه
مگه نه دکتر سیمون ؟
:image170::image170:کی از دختر باربی و...... بدش میاد سوالات مثله علوم پایست
کی از دختر باربی و...... بدش میاد سوالات مثله علوم پایست