نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
وقتی حرف میزنه صدای نفسش با صداش میآد بیرون و آروم آروم حرف میزنه و هیچ شور وشوقی تو صداش نیست
حلقه نمیندازه دستش، از کلاه بدش میآد، غذا رو با اشتیاق نمیخوره.. اتاقش پر از جعبه پیتزاهای مصرف شده س[/Q
من دوست دارم غذا درست کنم

dr ari

New member
سیمون کجایییییییین؟ بابا یه عالمه آدم چشم ب راهنااااااااا

qom

New member
همبرگر رو با سس قرمز میخوره . از نخود فرنگی متنفره . با دختر عمه هاش و دختر عمو هاش بیشتر حال میکنه تا فامیلای مامانش . تو اغتشاشات سال 88 شرکت نکرده . چای رو با قند دوس نداره ترجیه میده با بیسکوییت بخوره
ورزش شنا رو دوس داره اما تو پلاژ لخت نمیشه . غیرتیه . قهوه رو سرد مینوشه . گوشش تو کشتی نشکسته . اصلا منفی باف نیست اینو جدی میگم

GaysGa Mendieta

New member
خلاصه داشتم میگفتم.
سیمون بچه مغروریه ولی خب با یه عده خاکیه .

خیلی با معرفت نیس . یر به یر کار میکنه .

مرد زندگیه و مدیریت خوب میکنه

مگه نه دکتر سیمون ؟

sheida

New member
قد:185
وزن:85
رنگ چشم و مو:مشکی
چهره:مردونه...جوونتر از سنش
جدی...با شخصیت...متواضع...

simon

New member
کی از دختر باربی و...... بدش میاد سوالات مثله علوم پایست

dr ari

New member
همبرگر رو با سس قرمز میخوره . از نخود فرنگی متنفره . با دختر عمه هاش و دختر عمو هاش بیشتر حال میکنه تا فامیلای مامانش . تو اغتشاشات سال 88 شرکت نکرده . چای رو با قند دوس نداره ترجیه میده با بیسکوییت بخوره
ورزش شنا رو دوس داره اما تو پلاژ لخت نمیشه . غیرتیه . قهوه رو سرد مینوشه . گوشش تو کشتی نشکسته . اصلا منفی باف نیست اینو جدی میگم

عموقم توروخدا بسه! دلم دردگرفت.......:14:

rozbanoo

New member

آره جمله آخری رو درست میگید
منم شوخی کردم
اما گاهی ادای آدمای زیادی استرسی رو درمیاره واسه شیطنت شاید!

GaysGa Mendieta

New member
سیمون چی شدش ؟:New (6):

سیمووووووووووووووون سیمون هی هی سیمووووووووووووووووون سیمون هی هی
همه به سبک فوتبالی بگید :

سیمووووووووووون سیمون هی هی :smiliess (9):

qom

New member
همیشه دوس داشته پدرش کتکش بزنه . سرمای ایران رو بد تر از سوئد میدونه و این کلا براش جای سواله . تو مترو اگه پیرمردی ببینه بلند نمیشه و سعی میکنه خودشو مشغول کنه.
به فقرا کمک نمیکنه اما به موقعش خوب خرج میکنه . بند کفشش رو سخت تونسته یاد بگیره ببنده

simon

New member

علت تاخیر من قم هست .مردممممممممم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا