نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr ari

New member
تو هم یاد گرفتی خبر بد میدی؟
46162_gholi_chomagh.gif

ای میس جونم من ک کلی دست دست کردم بعدگفتم!!چماقتو بذار زمین لطفا:14:

elnaz perfect

New member
خوب بابا خوبهههههه:4d564ad6:من ازیه نفرشنیدم شهریورهمیشه زیاداضافه میکنن بخاطر اینکه یه سری ازبچهای اسفندی دوباره نیفتن وبیشتربخاطراینکه بچهای کیش نیفتن اما هیچوقت ب اندازه شهریور اضافه نمیکنن! و اینکه شنیدم 15تا بهمون اضافه میشه:sarma:البته شایدم بیشتراااااا نمیدونم

وای مرسی
من 85 زدم:riz304:

dr ari

New member
قم جون اومدی؟ اون قضیه فال....یه کوچولو اومد!:dadad4:حالا چیه؟:sarma:

Nike313

New member
خوب بابا خوبهههههه:4d564ad6:من ازیه نفرشنیدم شهریورهمیشه زیاداضافه میکنن بخاطر اینکه یه سری ازبچهای اسفندی دوباره نیفتن وبیشتربخاطراینکه بچهای کیش نیفتن اما هیچوقت ب اندازه شهریور اضافه نمیکنن! و اینکه شنیدم 15تا بهمون اضافه میشه:sarma:البته شایدم بیشتراااااا نمیدونم

ترسیدم بابا :smiliess (2): اسفند امسال با تمام دوره ها فرق داره.دوره های پیش تقلب به این وضوح نبود و انتخاباتی در پیش نبود.در ضمن وزیر 27 (یکشنبه)باید رای اعتماد بگیره نمیذاره فضا متشنج شه.خیالتون راحت :thumbsupsmileyanim:

dr ari

New member
ترسیدم بابا :smiliess (2): اسفند امسال با تمام دوره ها فرق داره.دوره های پیش تقلب به این وضوح نبود و انتخاباتی در پیش نبود.در ضمن وزیر 27 (یکشنبه)باید رای اعتماد بگیره نمیذاره فضا متشنج شه.خیالتون راحت :thumbsupsmileyanim:

امیدوارم اصلا شاید بیس رو بیارن بایین ! من فقط چیزیو ک شنیدم گفتم! اما یقین دارم همه قبولییییییییییییییم:smilies-azardl (113

qom

New member
به عزیزان توصیه میکنم اگه نا امید شدن . اون متنی که با قصه از کجا شروع شد شروع کردم رو بخونن دوباره.

اگه کنار پنجره هستین . باز کنین و آهنگ عزیز رفته از مهستی رو گوش کنین.اشک ریختن هم مجازه

dr ari

New member
آخی ی ی ی ی ی ی . خانم تبریک میگم شما صاحب یه پسر کاکلی میشی.:heart:

نمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.... دخترم چی میشه اونوقت......حالا باشه دست درد نکنه!:dadad4: چقد میشه؟

dr ari

New member
به عزیزان توصیه میکنم اگه نا امید شدن . اون متنی که با قصه از کجا شروع شد شروع کردم رو بخونن دوباره.

اگه کنار پنجره هستین . باز کنین و آهنگ عزیز رفته از مهستی رو گوش کنین.اشک ریختن هم مجازه

باشه....خیلی خوب اومدی....:14:

rozbanoo

New member
سلام علیکم
باز که کلی حرف زدید
باید بشینم صفحه بخونممممممممم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا