نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
تشویقش نکن عزیز من.. این همین جوریشم میاد میره افکار منفی منتقل میکنه وای به روزی که بفهمه مردم خوششون میاد از این افکار!
میترسم همینطوری پیش بره ، واسه خودش صاحب دیدگاه و صاحب سبک بشه.. مثلا دیدگاه نگاتیویسم =))

خوشم اومد.:riz304:.بد فکری نیست منظورم سبک جدید

simon

New member
منم یه فیلم کمدی رمانتیک نگاه میکنم شاید حالم عوض بشه

m.dr

New member
اینجا ما از هم هیچی نمیدونم واسه همینه راحتیم.

خوبی این سایت همینه.:4d564ad6: هیچکی راجع ب جزئیات سوال نمیپرسه . در عین حال همه راجع ب یه موضوع مشترک بحث میکنن......بهتر از این نمیشه

tila

New member
بچه ها دلم لک زده واسه یه اهنگ خیلی غمگین وخیلی خوشگل ک یه دل سیر باهاش گریه کنم!!:sadsmiley:شما چه اهنگیرو پیشنهاد میکنین؟؟

fa2

New member
خلیی جالبه همه تقلب امسالو به گردن دیگری میندازن.میترسم تا 2 -3 روز دیگه ما که اینجایم به عنوان متقلب اصلی عنوان بشیم

من تقلب رو گردن کسی ننداختم . گفتم هم کلاسی های منو به چوب بقیه نزنید در حالی که امکانات ما برای درس خوندن با دانشگاه زابل هیچ فرقی نمی کرد . جالبه بدونید ما از همتون دیرتر خبردار شدیم اصلا چه اتفاقی افتاده

rozbanoo

New member
بچه ها دلم لک زده واسه یه اهنگ خیلی غمگین وخیلی خوشگل ک یه دل سیر باهاش گریه کنم!!:sadsmiley:شما چه اهنگیرو پیشنهاد میکنین؟؟

سلام (همونی که میگه سلام روزای تلخی که هنوز هم دوسش دارم .....خیییلی وقته گوشش نکردم)

سلام آخر خواجه امیری هم خوبه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

m.dr

New member
اهنگ"کی اشکهاتو پاک میکنه" از ابی.منکه حسابی باهاش گریه میکنم:sadsmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

miis.s

New member

این آهنگ استانبولیه من معنیشو نمیفهمم ولی خیلی عالیه.. بهترین آهنگیه که تو عمرم شنیدم.. --> preview

یکی هم آهنگ مهام و رهام میخونن این همه خاطره یادگاری.. اونم عالیه واسه گریه :))

dr ari

New member

من دارم باران اميدو گوش ميدم توهم گوش كن:sadsmiley::sadsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا