نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
البته همیشه جرقه اول دعوا رو سیمون میزنه! کلا تو کلاس مشهوریم به قطب منفی و مثبت!

ولی اینجا اعتراف میکنم .که مثل تام وجری هستیم از صب تو سر هم میزنیم ولی بدون اون زندگی واسم کسل کننده است .اینجام نمیخواستم لو بدیم که همدیگرو میشناسیم.ولی از صمیمه قلب واست دعا میکنم قبول بشی اخه من بدون شما دانشگاه نمیرم

tila

New member
بچه ها ما نمیتونیم تا 27 همه چیزو فراموش کنیم بریم عشق و حال و........بهتره خودمونو گول نزنیم.به نظر من بهترین کار واسه ارامش اینه بریم به طور مستقیم وزارت و جویای اخبار جدید بشیم

سیموووووووون اومدی نسازیااااااااا!!!!!

Daneshju92

New member
ولی اینجا اعتراف میکنم .که مثل تام وجری هستیم از صب تو سر هم میزنیم ولی بدون اون زندگی واسم کسل کننده است .اینجام نمیخواستم لو بدیم که همدیگرو میشناسیم.ولی از صمیمه قلب واست دعا میکنم قبول بشی اخه من بدون شما دانشگاه نمیرم

بابااااااااااا ایول صمیمیت!!:bunnyearsmiley:

miis.s

New member

قبول میشم:)

rozbanoo

New member
آفرین بچه ها دیگه کمتر از این امتحان حرف بزنیم
یه چیزی بگید بخندیم جو عوض شه

miis.s

New member
آفرین بچه ها دیگه کمتر از این امتحان حرف بزنیم
یه چیزی بگید بخندیم جو عوض شه

راس میگه..
اگه خبر موثقی بود اینجا میگیم.. ولی اینکه تو چند شدی؟ من قبول میشم؟ استرس دارم و اینا رو اندازه کافی گفتیم بسه دیگه..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا