کوردن بلو

am-ml

New member
چه اشکالی داره آدم چیزی رو که هم مقوی هست و هم ساده آماده میشه یاد بگیره.
پیامبر ما 1400 و اندی سال پیش فرمودند برای علم آموزی تا چین هم برین (چین نماد کفر بوده و جالبه که هنوز هم لایک هستن).
اما قلبا و هدف من از تاپیک "کدبانو" که به لطف ادمین شد بخش آشپزخونه ،این بود که:
ما اینجا از سراسر ایران عضو داریم ،هر کسی یه غذای محلی خودشون رو یاد میداد ،ما الان کلی غذاهای جدید و ایرانی یاد گرفته بودیم .
ولی متاسفانه همکاری ها ضعیف بود و چراغ خونه ما کم نور شده بود.
مشتاقانه تقاضا می کنم ،شمالی های عزیز ،کرد زبانان ولر زبانان ، ترک زبانان خوش صحبت ،کرمانی ها و اصفهانی ها ،شیرازی ها ، بوشهری ها و تمام مناطقی که من نمی دونم که غذاهای معروفی دارن ،اینجا غذاهای سنتیشون رو آموزش بدن.
لازم نبیست حتما خودتون بلد باشین،از مامانتون بپرسین و به زبون ساده و انگار که دارین خودتون درستش میکنین بنویسین.
 
آخرین ویرایش:

solarbeh

New member
آره بده
ما وقتی غذای ایرانی را نمی شناسیم
چرا باید از غربی ها تقلید کتنیم
یعنی شما از این همه حرف من به این نتیجه رسیدین که من فقط از غذاهای ایرانی کوکو و کتلت رو میشناسم؟!!!! اصل حرف من چیز دیگه ست، درسته یه سری غذاها رو ما از غربی ها یاد میگیریم یه سری هم اونا از ما یاد گرفتن!
من آخر نفهمیدم یعنی به نظر شما امتحان غذاهای جدید که با فرهنگ و ذائقه ی ما هم جور دربیاد بده؟!!!
:(50): یه غذایی مثل همین که لیلا جون معرفی کردن؟!!!
 
بالا