مناسب برای : 3 - 4 نفر زمان آماده سازی مواد : 25 - 30 دقیقه زمان پخت : 40 - 45 دقیقه مواد لازم : خمیر یوفکا مستطیلی : 16 برگ(من خودم خمیر درست کردم نازکترش کردم حتما نباید یوفکا باشه) سینه مرغ : دو تکه تخم مرغ : 5 عدد خیار : دو عدد ساقه کرفس : دو عدد سس مایونز : به میزان لازم آبلیمو : دو قاشق غذاخوری سیر : پنج حبه پیاز : یک عدد نمک : به میزان لازم فلفل سیاه : به میزان لازم کره ذوب شده : به میزان لازم روغن : به میزان لازم
روش تهیه : 1 درون ظرفی آب ریخته و نمک را در آن حل میکنم ، سپس مرغ ها را همراه با سیر برای مدت زمان 30 دقیقه در درون آن میگذاریم .
2 مرغ ها را خشک کرده و درون سینی فر میچینیم
3 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 300 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح مرغ طلایی شود .
4 مرغ ها را گذاشته تا خنک شوند ، سپس آن ها را ریز میکنیم .
خیار را به خوبی خلال کرده ، سپس کرفس و پیاز را را خرد میکنیم .
10 سبزیجات را به همراه سس مایونز ، نمک ،فلفل و آبلیمو به مخلوط مرغ ها اضافه میکنیم .
11 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است ک یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
12هشت برگ از خمیر را برداشته و توسط قالب های دایره ای ، شش دایره از خمیرها جدا میکنیم.درون قالب ها و لایه های خمیر را با اسپری روغن کاملا مرطوب کرده ، سپس خمیر ها را درون قالب میگذاریم .شش قالب دیگر برداشته و این بار انتهای آن ها را با اسپری روغن مرطوب میکنیم و روی خمیرها میگذاریم .( این کار باعث میشود تا ورقه ها از هم جدا نشوند .) قالب ها را به مدت حدودا 6 دقیقه درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.