چیکن استروگانف

baran71

New member
1.jpg



[h=4]مواد لازم برای 4 نفر[/h]
  • فیله مرغ : 500 گرم
  • قارچ : 400 گرم
  • پیاز : ا عدد متوسط
  • خامه : 5/1 فنجان
  • خلال سیب زمینی:1 بسته
  • نمک ، فلفل : به میزان لازم
  • ادویه: به میزان دلخواه

===================================================

3.jpg


قارچها را خرد کرده و در ماهیتابه جداگانه ای حدود 4-3 دقیقه تفت میدهیم و به آن نمک و فلفل و سایر ادویه ها را اضافه میکنیم.

===================================

2.jpg


فیله مرغ را به قطعات کوچک ( باریک و به طول حدودا دو بند انگشت) تقسیم میکنیم و با پیازهای خورد شده در ماهی تابه با کمی روغن تفت میدهیم.فیله مرغ باید کاملا تفت داده شود و به رنگ سفید درآید.

====================================

4.jpg


وقتی مرغها به اندازه کافی سرخ شدند قارچ تفت داده شده را به آن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و بعد خامه را اضافه میکنیم و هم میزنیم و زیر شعله را خاموش میکنیم چون خامه لازم نیست زیاد حرارت ببیند .

===================================
 

baran71

New member
5.jpg


در مرحله آخر این مخلوط را درون ظرف مورد نظر خود میکشیم و سیب زمینی خلالی را روی آن میریزیم.
 
بالا