baran71
New member
[h=4]مواد لازم برای 4 نفر[/h]
- فیله مرغ : 500 گرم
- قارچ : 400 گرم
- پیاز : ا عدد متوسط
- خامه : 5/1 فنجان
- خلال سیب زمینی:1 بسته
- نمک ، فلفل : به میزان لازم
- ادویه: به میزان دلخواه
===================================================
قارچها را خرد کرده و در ماهیتابه جداگانه ای حدود 4-3 دقیقه تفت میدهیم و به آن نمک و فلفل و سایر ادویه ها را اضافه میکنیم.
===================================
فیله مرغ را به قطعات کوچک ( باریک و به طول حدودا دو بند انگشت) تقسیم میکنیم و با پیازهای خورد شده در ماهی تابه با کمی روغن تفت میدهیم.فیله مرغ باید کاملا تفت داده شود و به رنگ سفید درآید.
====================================
وقتی مرغها به اندازه کافی سرخ شدند قارچ تفت داده شده را به آن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و بعد خامه را اضافه میکنیم و هم میزنیم و زیر شعله را خاموش میکنیم چون خامه لازم نیست زیاد حرارت ببیند .
===================================