چند نکته بسیار مهم و قابل توجه برای انتخاب و خرید گوشت سالم و تازه

varia

Well-known member
1) گوشت مرغ و سایر پرندگان باید ترد، آبکی و دارای بوی مطبوع باشد.
2) گوشت مرغ و سایر پرندگان نباید کبودی، تغییررنگ یا پر داشته باشد.
3) اگر مرغ کامل خریداری می‌کنید تمام قسمت‌های بدن آن باید پوست داشته باشد و روی پوست، بریدگی موجود نباشد به طوری که گوشت در معرض هوا قرار نگرفته و لایه چربی زیر پوست به خوبی حفظ شده باشد.
4) فرآورده‌های گوشتی نباید دارای استخوان شکسته باشند.
5) رنگ طبیعی گوشت تازه به استثنای گوشت مرغ، قرمز تیره است. گوشتی که تازگی خود را از دست داده این قرمزی را ندارد و به دلیل تخریب رنگدانه‌های گوشت در معرض هوا، رنگ آن خاکستری یا قهوه‌ای می‌شود.
6) اگر مرغ کامل یا قسمت‌های مختلف بدن آن را خریداری می‌کنید توجه کنید که تمام قسمت‌ها حتما گوشتی باشند.
7) سطح گوشت باید کاملا تمیز باشد و زیاد مرطوب یا زیاد خشک نباشد. هم چنین روی بافت ماهیچه‌ای آن نباید ذرات خون وجود داشته باشد.
8) تمام انواع گوشت مثل گوشت بره و مرغ باید ترد و آبکی باشند.
9) بوی گوشت تازه باید اندکی اسیدی باشد. تازگی گوشت به طور کلی از روی رنگ، بو و ظاهر آن قابل تشخیص است.

10) وجود مهر دامپزشکی بر روی گوشت و یا علامت بهداشتی بر روی گوشت ویا بسته بندی آن ضروری است

دوستان توجه کنند هنگامی که گزارشی از یک بیماری مشترک واگیر در منطقه توسط رسانه ها اعلام میشه باید بیشتر در خرید گوشتهای سالم دقت بشه. برای مثال پارسال که گزارشهایی از بیماری تب هموراژیک کریمه کنگو در کشور گزارش میشد و طی اون برخی از هموطنهامون به بیماری مبتلا و فوت شدند باید همه گوشتهای کشتارگاه قبل توزیع در بازار 24ساعت در دمای 0-4درجه سانتی گراد نگهداری شوند تا ویروس عامل به طور کامل از بین برود، بنابراین باید از ذبح خانگی(قربانی کردن) و یا خرید همچین گوشتهایی که بدون نظارت دامپزشکی ممکن است ارائه بشه خودداری کرد.
 

varia

Well-known member
80777095510910769116.jpg
 
بالا