binam
Active member
نان پیتزا یا خمیر پیتزا 4 عدد
پنیر پیتزا 1 پیمانه
پنیر پارمزان 1 پیمانه
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره 1 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده 4 تکه
فلفل دلمهای قرمز درشت خرد شده 2 عدد
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
ترخون خشک 2 قاشق چایخوری
سیر چرخ شده 1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته 1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتیمتری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمهای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبهها قهوهای شوند قرار دهید.
4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
ارزش غذایی:
* کالری: 679
* چربی کلی: 28 گرم
* چربی اشباع شده: 12 گرم
* چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم
* چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم
* کلسترول: 84 میلی گرم
*سدیم: 928 میلی گرم
* کربوهیدرات: 69 گرم
* قند: 5 گرم
* فیبر: 4 گرم
* پروتئین: 41 گرم
* ویتامین c: 57 (% d v )
* کلسیم: 58 (% dv )
* آهن: 26 (% dv )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است
پنیر پیتزا 1 پیمانه
پنیر پارمزان 1 پیمانه
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره 1 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده 4 تکه
فلفل دلمهای قرمز درشت خرد شده 2 عدد
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
ترخون خشک 2 قاشق چایخوری
سیر چرخ شده 1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته 1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتیمتری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمهای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبهها قهوهای شوند قرار دهید.
4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
ارزش غذایی:
* کالری: 679
* چربی کلی: 28 گرم
* چربی اشباع شده: 12 گرم
* چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم
* چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم
* کلسترول: 84 میلی گرم
*سدیم: 928 میلی گرم
* کربوهیدرات: 69 گرم
* قند: 5 گرم
* فیبر: 4 گرم
* پروتئین: 41 گرم
* ویتامین c: 57 (% d v )
* کلسیم: 58 (% dv )
* آهن: 26 (% dv )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است