نکاتی که به آن توجه نمی کنید!

nazanin91

New member
[FONT=&quot]حداکثر مدت زمان نگهداری مواد پروتئینی در دمای فریزر (دمای 18- درجه سانتیگراد):[/FONT]
[FONT=&quot]ماده غذایی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]مدت زمان قابل نگهداری[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]گوشت قرمز[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] 12 [/FONT][FONT=&quot]ماه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]مرغ[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] 12 [/FONT][FONT=&quot]ماه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]ماهی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] 6 [/FONT][FONT=&quot]ماه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]گوشت چرخ شده[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]8 [/FONT][FONT=&quot]ماه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]قلب و جگر[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]5 [/FONT][FONT=&quot]ماه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]سوسیس و کالباس[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] 3 [/FONT][FONT=&quot]ماه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

 

nazanin91

New member
[FONT=&quot]تشخیص ماهی سالم از نا سالم:

[/FONT]

[FONT=&quot]1- [/FONT][FONT=&quot]آبشش ماهی سالم به رنگ صورتی یا قرمز روشن می باشد.[/FONT]
[FONT=&quot](ماهی نا سالم:آبشش ماهی به رنگ قهوه ای تیره می باشد)

[/FONT]

[FONT=&quot]2- [/FONT][FONT=&quot]ماهی سالم دارای سطح بدن لزج و براق و شفاف می باشد- پولک ها براق و به راحتی کنده نمی شوند.[/FONT]
[FONT=&quot](ماهی ناسالم:سطح بدن ماهی کدر و خشک بوده- پولک ها براحتی از بدن ماهی جدا می شود)

[/FONT]

[FONT=&quot]3- [/FONT][FONT=&quot]اگر بدن ماهی سالم را با انگشت فشار دهیم گودی انگشت بر بدن آن نمی ماند.[/FONT]
[FONT=&quot](ماهی ناسالم:اگر بدن آن را فشار گودی انگشت بر بدن آن می ماند)

[/FONT]

[FONT=&quot]4- [/FONT][FONT=&quot]اگر ماهی سالم را به صورت افقی در دست بگیریم به همان حالت باقی می ماند.[/FONT]
[FONT=&quot](ماهی ناسالم:اگر به صورت افقی نگه داریم از دو طرف آویزان می شود)

[/FONT]

[FONT=&quot]5- [/FONT][FONT=&quot]چشم ماهی سالم شفاف بوده و برجسته می باشد.[/FONT]
[FONT=&quot](ماهی ناسالم: چشم ها کدر و تیره و فرو رفته می باشند)

[/FONT]

[FONT=&quot]6- [/FONT][FONT=&quot]باله ها در ماهی سالم به بدن چسبیده هستند و دهان ماهی بسته می باشد.[/FONT]
[FONT=&quot](ماهی ناسالم:باله ها از بدن فاصله داشته و دهان ماهی باز می باشد)[/FONT]
 

nazanin91

New member
میگو:
بر خلاف تصور عامه میگوهای درشت یا به اصطلاح شاه میگو به دلیل مسن بودن میگو و سفت شدن عضلات آنها و به زبان دیگر پیر شدن آنها در مقایسه با میگوهای کوچکتر، خوشمزه نیست و در میگو نیز مانند سایر جانوران مثل مرغ، گاو و گوسفند نوع کوچک*تر آن خوشمزه*تر است، دلیل اصلی تفاوت قیمت در میگوهای ریز و درشت درصد ضایعات آن است
 

nazanin91

New member
تخم مرغ

موقع چیدن تخم مرغ در یخچال سر تیز آن را رو به پایین بگذارید. به این ترتیب زرده در وسط قرار می گیرد و بهتر می ماند.
 

nazanin91

New member
سبزیجات:
از میان سبزیجات، آنهایی که دارای نیترات زیاد هستند مثل اسفناج، نباید سرخ و یا پخته شوند و بعد در فریزر قرار بگیرند چون در اثر سرخ کردن و پختن این نوع سبزیجات با تغییراتی که در نیترات بوجود می آید سبزی سرطان زا می شود. به همین دلیل سبزیجات دارای نیترات باید تازه مصرف شوند.
● غیر از اسفناج
گوجه فرنگی و سیب زمینی هم دارای نیترات هستند که معمولاً تازه مصرف می شوند.
 

vb2

New member
تخم مرغ واقعا جالب بود مرسی نازنین مطالبت مفیدن :smiliess (10):
 

nazanin91

New member
میگو:
در هنگام طبخ به رنگ نارنجی متمایل به قرمز در می*آید. پیدایش رنگ نارنجی متمایل به قرمز بستگی به درجه فساد میگو دارد یعنی هر اندازه که میگو بیشتر فاسد شده باشد مقدار پیدایش رنگ قرمز کاهش می*یابد
.
 

nazanin91

New member
مصرف آ آلو، انجیر خیس کرده، گیلاس، زرد آلو، انگور و هندوانه از مبتلا شدن به یبوست جلوگیری می کند
 

nazanin91

New member
كشیدن سیگار رفلاكس معده را تشدید می*كند چرا که باعث باز شدن دریچه مری به معده می شود.
 

nazanin91

New member
غذا را با آرامش بخورید و از صحبت كردن بین صرف غذا به دلیل ورود هوا به معده پرهیز كنند
 

nazanin91

New member
خوابیدن بلافاصله پس از صرف غذا گوارش غذا را مختل کرده و موجب* ترش کردن معده می*شود و باید حداقل تا یک ساعت پس از خوردن غذا از خوابیدن خودداری کرده و اجازه دهید غذایتان هضم شود.
 

nazanin91

New member
اگر تخم*مرغ میل می*كنید در درجه اول به صورت آب*پز سفت باشد.
اگر میخواهید به صورت نیم*پز یاشد (بایستی سفیده آن منعقد شده باشد و زرده كمی حالت سفتی به خود گرفته باشد)

دکتر حسین (متخصص بیماری*های عفونی )در گفت*وگو با ایسنا گفت:عدم پخت صحیح تخم مرغ*هایی که آب پز می شوند می تواند به بیماری سالمونلا منتهی شود.
پوسته تخم مرغ و داخل آن این قابلیت را دارد که باکتری سالمونلا را در خود حفظ کند و در صورتی که حرارت به انداز کافی به آن نرسد می تواند فرد مصرف کننده را به سالمونلا مبتلا کند.
شدیدترین نوع سالمونلا به شکل حصبه است که با تب، دردهای شکمی، ضعف مزمن و بزرگی غدد لنفاوی همراه است.


 

Marc0p0lo

New member
این جویدن بیش از حد غذا هم باعث میشه آدم فک درد بگیره من دوست دارم بعد از سه ای چهار بار که جویدن قورت بدم:smiliess (12):
 

antenyus

Active member
[FONT="]حداکثر مدت زمان نگهداری مواد پروتئینی در دمای فریزر (دمای 18- درجه سانتیگراد):[/FONT][/COLOR][/B]
[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD="width: 192"]
[FONT="]ماده غذایی[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT]
[/TD]
[TD="width: 186"]
[FONT="]مدت زمان قابل نگهداری[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 192"]
[FONT="]گوشت قرمز[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT]
[/TD]
[TD="width: 186"]
[FONT="] 12 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="]ماه[/FONT][FONT="][/FONT][/COLOR][/RIGHT] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 192"]
[FONT="]مرغ[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT]
[/TD]
[TD="width: 186"]
[FONT="] 12 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="]ماه[/FONT][FONT="][/FONT][/COLOR][/RIGHT] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 192"]
[FONT="]ماهی[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT]
[/TD]
[TD="width: 186"]
[FONT="] 6 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="]ماه[/FONT][FONT="][/FONT][/COLOR][/RIGHT] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 192"]
[FONT="]گوشت چرخ شده[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT]
[/TD]
[TD="width: 186"]
[FONT="]8 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="]ماه[/FONT][FONT="][/FONT][/COLOR][/RIGHT] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 192"]
[FONT="]قلب و جگر[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT]
[/TD]
[TD="width: 186"]
[FONT="]5 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="]ماه[/FONT][FONT="][/FONT][/COLOR][/RIGHT] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 192"]
[FONT="]سوسیس و کالباس[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT]
[/TD]
[TD="width: 186"]
[FONT="] 3 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="]ماه[/FONT][FONT="][/FONT]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]




ولی من شنیدم که سوسیس ، کالباس، جگر و همین طور لبنیات رو نباید داخل فریزر بذاریم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!.....................:shocked:
 
بالا