baran71
New member
مواد به کار رفته :
سینه و ران مرغ پخته شده در حدود ١ كیلو- تخم مرغ ٨ عدد- زعفران ، نمك ، روغن ، فلفل
طرز تهیه :
مقداری زعفران را آب زده و نمك و فلفل را در تخم مرغ ها میریزیم و بهم می زنیم و بعد حدود ٦ قاشق روغن را روی آتش داغ می كنیم و بعد تخم مرغ را داخلش میریزیم و سینه وران را در ماهی تابه می چینیم و بقیه تخم مرغها را در آن می ریزیم و می گذاریم ٧ دقیقه بپزد.
سینه و ران مرغ پخته شده در حدود ١ كیلو- تخم مرغ ٨ عدد- زعفران ، نمك ، روغن ، فلفل
طرز تهیه :
مقداری زعفران را آب زده و نمك و فلفل را در تخم مرغ ها میریزیم و بهم می زنیم و بعد حدود ٦ قاشق روغن را روی آتش داغ می كنیم و بعد تخم مرغ را داخلش میریزیم و سینه وران را در ماهی تابه می چینیم و بقیه تخم مرغها را در آن می ریزیم و می گذاریم ٧ دقیقه بپزد.