برخی از افراد بر این باورند که چون قره قروت از مواد لبنی تهیه می شود منبع کلسیم است و برای ساختن استخوانها مفید.
قره قروت از جوشاندن ماست تولید میشود و ماست نیز دارای اسید لاکتیک میباشد.با این حساب باید قره قروت را اسید لاکتیک خالص نامید!وقتی شما قره قروت می خورید در واقع مقدار زیادی اسید باکتیک را یکجا وارد بدن میکنید.این کار باعث اسیدی شدن شدید خون می شود.ولی از آنجایی که بدن ما با روش هایی pH خون را نزدیک به خنثی نگه میدارد،در این حالت مجبور می شود تا استخوانها را برای آزاد کردن کلسیم به داخل خون تجزیه کند.کلسیم با خاصیت قلیایی که دارد pH خون را دوباره به حالت طبیعی بر میگرداند.اما...این استخوانهای شما هستند که با تکرار خوردن این خوردنی ترش و خوشمزه،به تدریج دچار پوکی می شوند!
غیر از این،خوردن قره قروت باعث عوارض دیگری همچون آلزایمر هم میشود.
قره قروت از جوشاندن ماست تولید میشود و ماست نیز دارای اسید لاکتیک میباشد.با این حساب باید قره قروت را اسید لاکتیک خالص نامید!وقتی شما قره قروت می خورید در واقع مقدار زیادی اسید باکتیک را یکجا وارد بدن میکنید.این کار باعث اسیدی شدن شدید خون می شود.ولی از آنجایی که بدن ما با روش هایی pH خون را نزدیک به خنثی نگه میدارد،در این حالت مجبور می شود تا استخوانها را برای آزاد کردن کلسیم به داخل خون تجزیه کند.کلسیم با خاصیت قلیایی که دارد pH خون را دوباره به حالت طبیعی بر میگرداند.اما...این استخوانهای شما هستند که با تکرار خوردن این خوردنی ترش و خوشمزه،به تدریج دچار پوکی می شوند!
غیر از این،خوردن قره قروت باعث عوارض دیگری همچون آلزایمر هم میشود.