*** ستاد تشدید گرسنگی در ماه مبارک رمضان ***

yara

New member
خخخخ چه اعمال خبیثانه ی .......خب من بعد از افطار میام عکس میذارم فک کنم گناهش کمتر باشه ........:ph34r-smiley:( ستاد گذاشتن کلاه شرعی)
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: goleyakh

yara

New member
طرز تهیه رنگینک(دسرخرمایی بوشهر و خوزستان)


مواد لازم:
خرما =20 تا 30 عدد
آرد گندم=3 قاشق غ
کره= 4 قاشق غ
گردو= 10 تا 15 عدد
پودر هل=یک قاشق چایخوری
پودر قند = 2 قاشق غ
دارچین= به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. هسته خرما را خارج کرده و ییک نصف گردو را (با توجه به اندازه خرما) داخل خرما قرار می دهیم.(سر گردو بیرون نباشه لطفا)

2. از وسط ظرف شروع به چیدن خرما ها می کنیم و یک دایره درست می کنیم.(لازمه که بگم حتما سر باز خرما ها باید به پایین باشه؟)

3. آرد را کمی تفت می دهیم تا عطرش دربیاد و یکم رنگش طلایی بشه ( یک وقت نسوزونیدش، همون یکم طلایی بشه بسه). کره رو اضافه می کنیم.

مقدار کره بسته به نوع آرد متغیره، باید انقدر باشه که خمیری نشه و یکم شل باشه، حالا از روی شعله بردارین و یکم پودر هل توش بریزین و اگه خواستین شکر.

به نظر من شکر نریزید بهتره چون خرما هاشیرین هستن و خیلی شیرین می شه و پس دلتون رو می زنه نمی تونین زیاد بخورید!!!

4. حالا موادی قسمت 3 رو داغ داغ میریزید روی خرماهایی که توی قسمت 2 درست کردید و میزاریدش توی یخچال که خودش رو بگیره.

5. میتونید پودر قند رو ترجیحا با یک الک بریزیدش روی رنگینک که از یخچال بیرون آوردینش(البته شیرینی خود خرما کفایت میکنه)


6. در آخر روش رو با دارچین پاشیده وبا گردو وپسته و.... تزیین میکنیم

این غذا مناسب روزایی هستش که روزه هستید.





706d2dc2da68.jpg
 
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hasti69

love virology

New member
رنگینک پیش غذا یا دسر بحساب میاد ماله بوشهره وولک

خرما هسته هاشو در میارید گردو میگذارید البته بدون گروه هم میشه خرما رو یه ظرف گود میچینید یا بصورت ایستاده یا معمولی ارد با روغن خوب تف میدید و اروم میریزید روی خرما تا تمام خرما رو بگیره اخر پودر پسته یا خاک قند یا هل میپاشین روش ما اینو بیشتر با قلیه مووهی میزنیم برای سردی نشه ولی خیلی انژی زا هست همینطوری هم میشه مصرف کرد
 

goleyakh

New member
مرسی دوستای گلم... :thanks:دلم خاست... :dadad4: حتما درستش میکنم:a2d3:
 

marzi ba

Well-known member
منم هستم
اذیت خونم اومده پاااااااااااااااااااااااااااااااااااااایین
:motat::motat:
 

love virology

New member
نگاه کنید یار کشی نیست خودم بوشهریم میدونم دیگه ولی یه رگم ماله خوزستانه پس برام فرقی نداره
 

yara

New member

هرچی که هست..مهم اینه که واسه شما جنوبیای خونگرمه..حالا چه بوشهر چه خوزستان..
همتون دوس داشتنی هستید!!!
:thanks:


مرسی مریمم.:28:..........دم همه جنوبیا(بوشهری وخوزستانی)گرم.:smilies-azardl (113...........خداقوت واقعا میگم....... ثواب روزه هاتون انشالله دوبله حساب بشه:auizz3ffy9vla57584x
 
آخرین ویرایش:

hasti69

New member
یاراجان وشفق جان وهمه ی جنوبیهای عزیزلطفاطرزتهیه قلیه ماهی به روش خودتونوبگین
یاراجان بابت رزتهیه رنگینک بسیارممنون
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

آتشین

Well-known member
اهمممممم پرچم جنوبو بگیرید لطفا:auizz3ffy9vla57584x
میخوام برم عکسای خوشمزه بزارم
خخخخخ
 

هانیه

Well-known member



به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایرنا، نوشیدنی های سنتی مانند شربت آبلیمو، خاکشیر، تخم شربتی،کاسنی ،سکنجبین و بید مشک می تواند به کاهش تشنگی و عطش در ماه مبارک رمضان کمک کند.




کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی موادغذایی انستیتو تغذیه ایران در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا برای رفع تشنگی در ماه مبارک رمضان توصیه کرد: درکنار نوشیدن آب در فاصله های بین افطار تا سحر می توان از نوشیدنی های سنتی، چای کمرنگ و آب میوه های متفاوت استفاده کرد.



دکتر نسرین حاج سید جوادی ادامه داد:چای نوشیدنی است که به دلیل داشتن مواد آنتی اکسیدان و ضد سرطان برای بدن مفید است، اما هیچ گاه جایگزین مناسبی برای آب نیست.

وی ادامه داد:چای به دلیل مدر بودن باعث می شود مقدار بیشتری از آب بدن دفع شود.



وی به سایر نوشیدنی ها اشاره کرد و گفت:برخی نوشیدنی ها مثل شربت آبلیمو باعث ترشح بزاق شده و احساس تشنگی را برطرف می کند اما این به آن معنا نیست که نیاز بدن به آب تامین شده است.



حاج سید جوادی خاصیت خاکشیر را خنک کننده و ضد عطش خواند و افزود:دانه های خاکشیر می توانند آب را درون خود نگه دارند و به تدریج آن را به بدن تحویل دهد در نتیجه نیاز بدن را به مدت طولانی تر نسبت به آب تامین می کند.



وی ادامه داد:تخم شربتی نیز مانند خاکشیر با نگه داشتن آب درون خود باعث می شود، فرد دیرتر احساس تشنگی کند. اما بهتر است آن را بدون شکر یا با شکر کم مصرف کرد.

به گفته وی در بین عرقیات سنتی، تنها کاسنی خاصیت خنک کنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد می شود نوشیدنی هایی مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط و سپس استفاده کرد. همچنین اضافه کردن سکنجبین به خاکشیر نیز می تواند به رفع عطش کمک کند.



کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی موادغذایی انستیتو تغذیه ایران به مصرف میوه هنگام سحر، اشاره کرد و گفت:میوه و سبزی علاوه بر مقاومت بیشتر در مقابل تشنگی، به دلیل داشتن فیبر سرعت حرکت مواد غذایی را کاهش می دهد و باعث می شود احساس گرسنگی نیز دیرتر فعال شود.



حاج سید جوادی اضافه کرد:میوه و سبزی در وعده سحری باعث رفع مشکل یبوست نیز می شود . سبزی ها نیز مانند کاهو، خیار، کرفس و سبزی خوردن چون آب را در خود نگه می دارند باعث استمرار و تداوم آبرسانی به بدن می شوند.



به گفته وی مصرف سالاد کاهو به خصوص در وعده سحر توصیه می شود. مصرف بادمجان، فلفل و ادویه در وعده سحر موجب تشنگی در طول روز می‎شود.

حاج سید جوادی افزود:زمانی که آب خنک همراه با یخ مصرف می شود چون دمای بدن را برای مدت کوتاهی پایین می آورد، احساس لذت بخش تری دارد ولی این موضوع ربطی به نیاز سلول های بدن به آب ندارد.



وی توصیه کرد:هنگام افطار باید از نوشیدن آب یخ به طور ناگهانی پرهیز کرد. در وعده افطار نیز از نوشیدنی های ولرم مانند شیر همراه با مواد دارای قند طبیعی مانند خرما، عسل یا انگور شیرین استفاده شود چرا که این مواد شیرین علاوه بر تنظیم قند خون بدن خاصیت سم زدایی نیز دارند.



به گفته حاج سید جوادی بهترین زمان برای تامین آب بدن در فاصله بین افطار و شام یا هنگام خواب است. دم کرده برگ خشک نعناع و یا مخلوط آن با عسل بین افطار تا سحر موجب رفع تشنگی خواهد شد.



وی افزود:دم کرده لیمو عمانی با گل گاو زبان و نبات نیز می تواند علاوه بر رفع تشنگی، باعث آرامش و خواب مناسب در شب شود.



حاج سید جوادی اظهار کرد: خیس کردن تمبر هندی و صاف کردن آن و سپس مخلوط آن با عسل و تهیه به صورت شربت، نوشیدنی مفیدی برای رفع یبوست در ماه رمضان محسوب می شود و همچنین از مخلوط زردآلوی تازه همراه عسل نیز به عنوان مواد غذایی مناسب جهت رفع عطش و سنگینی معده می توان استفاده کرد.
 

هانیه

Well-known member
این لیموناد هندوانه وتمشک هستش ....به نظرتون لیموناد البالو وهندوانه چه طعمی بشه؟یکی درست کنه خوب بود به بقیه هم بگه....حالا خاستین طرزتهیه این لیموناد هندوانه با تمشک رو هم میگم...
 

هانیه

Well-known member
[h=2]مواد لازم برای تهیه کاچی[/h] براي ٥ عدد بستني خوري مقدار مواد زیر کافیه.

  • آرد برنج ٥ ق سوپخوري پر
  • شكر يك ليوان پر باز بستگي به خودتون داره و میزان آرد برنجي كه مصرف ميكنيد.
  • كره ١٠٠ گرم
  • گلاب ٢ ق
  • عرق هل ٢
  • زعفران
    [h=2]طرز تهيه کاچی[/h] اول كره را درون قابلمه مي ريزيم بعد آرد برنج را كمي تفت ميدهيم تا طلايي بشه. بعد دو تا سه ليوان آب داخل مواد ميريزيم و هم ميزنيم. نبايد از هم زدن دست برداريد وگرنه موادتان گلوله ميشه.
    در همين حال شكر و گلاب، عرق هل و گلاب زعفران را هم مخلوط ميكنيم تا وقتي كه كاچي مون نرم ويكدست بشه وقتي مانند فرني شد زير شعله را خاموش ميكنيم و در ظرف ميكشيم.
 

marzi ba

Well-known member
وووووووووووووووووای من خودم تو ستاد تضعیف روحیه ام:a2d3:

وووووووووووووووووای من ازاینا از الان دلم میخاتش:1dco2x0p1lilzhfpg1t
وووووووووووووووووووای خدا بگم خودمو و خودتون رو چیکار نکنه
[/B::13::13:
 

هانیه

Well-known member
روزه داران عزیز عایا میدونستید با نیگاه کردن به این عسک ها ثواب روزه شما دوبرابر ویا شاید چندین برابر حساب میشه؟(بیق ددی هم نیس...فلیبا ومهسا هم حقوقاشونو نداد نظارت ندارن با خیالت راحت شلوغی میکنیم)
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

swan20

New member
ای کسانی که این تاپیکو گذاشتید بدانیدوآگاه باشیدکه خییییییییییییییییلی بدید!خیلی خیلی بدجنسید!چرا با احساسات پاک بچه های مردم بازی میکنید:New (6):من همینجوریش به زور مقاومت میکنم!ولی اگه میشه یه درمانی برای اینکه تو ماه رمضون هم الکی میریم دریخچالو باز و بسته میکنیم هم ارائه بدید؟یا شایدم فقط من به این بیماری مبتلام:33:
با تشکر از دست اند:ad54ad:رکاران تاپیک و کارشناس برنامه
 
بالا