ساخت انواع ژله

am-ml

New member
یه راه ساده تر هست بجای آب سرد اگه یخ بندازی تا جایی که خودشو تغریبا ببنده نه شل باشه نه خیلی سفت بهتره
اینطوری دیگه لازم نیست هی بذاریم تو یخچال یهو درست میشه میذاریم تو یخچال تا کاملا سفت بشه




بانو جان ؛من این روش رو امتحان کردم ،یخه زود آب شد و همینطور چندتا تکه اضافه کردم ،دیگه داشت آبکی میشد ولی نبست ،اشتباهی داشتم؟

نه به هیچ وجه باز نمیشه چون تو همشون بجایه آب سرد یخ انداختیم نیم بند شدن دیگه چرا باز بشه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عاغا اصلا نمی بنده با این روش.
من جایش رو اشتباه می کنم ،قلق خاصی داره آیا؟

طرز تهیه ی ژله بیسکویت




مواد لازم :
پودر ژله آناناس
آب گرم و آب سرد
بیسکوییت ساده
شکلان چیپسی برایه تزئین

طرز تهيه:
ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويت‌ها را در قالب بچینید و ژله مایع را کم‌کم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.




اینو مطمئنی دستورش همینه ؟:p7977cujr38iyymsu8:

بیسکویتای من با ریختن اولین قاشق ژله خیس خورد و تا آخر کاملا ورم کرد ،خیلی زشت شده ،فقط دلم نیومد دورش بریزم ،حالا ببینم طعمش چیه (هنوز نخوردمش ) ولی شکلش که افتضاحه.:wacsmiley:

لطفا پاسخگو باش مهسا بانو جان :21:
 

economic

New member
rku62viylgpm03bcti.jpg

مهنا جونم این چه جوری درست میشه؟
مث ژله های معمولیه دیگه فقط باس قالبش قلبی باشه
 

Leyenda

Well-known member
اینو مطمئنی دستورش همینه ؟:p7977cujr38iyymsu8:

بیسکویتای من با ریختن اولین قاشق ژله خیس خورد و تا آخر کاملا ورم کرد ،خیلی زشت شده ،فقط دلم نیومد دورش بریزم ،حالا ببینم طعمش چیه (هنوز نخوردمش ) ولی شکلش که افتضاحه.:wacsmiley:

لطفا پاسخگو باش مهسا بانو جان :21:

لیلا درست کردی؟ خوشمزه شد؟؟چ بیسکویتی ریختی؟:smiliess (4):
 

am-ml

New member
لیلا درست کردی؟ خوشمزه شد؟؟چ بیسکویتی ریختی؟:smiliess (4):

آره عزیزم ،از همین پتی بور ساده ها (مستطیل شکل)،بد نبود طعمش ولی خوب بیسکویتاش ورم کرد و جمع شد و خیس خورد ولی وقتی برشش زدم بدم نبود شکلش و از هم نپاشید .
سرچ کردم ؛بجز یه سایت که فکر کنم بانو جون هم دستور رو از همون جا گذاشتن ،سایت دیگه ای رو که ژله رو با بیسکویت درسته ،آماده کرده باشه ،ندیدم .
ولی چندتایی بود که بیسکویت رو پودر کرده و بعنوان یه لایه بین دوتا ژله استفاده کرده ؛حالا انشالا درست می کنم ،اگه خوب شد ،دستورش رو میگذارم.
 

mohana

Well-known member
آره عزیزم ،از همین پتی بور ساده ها (مستطیل شکل)،بد نبود طعمش ولی خوب بیسکویتاش ورم کرد و جمع شد و خیس خورد ولی وقتی برشش زدم بدم نبود شکلش و از هم نپاشید .
سرچ کردم ؛بجز یه سایت که فکر کنم بانو جون هم دستور رو از همون جا گذاشتن ،سایت دیگه ای رو که ژله رو با بیسکویت درسته ،آماده کرده باشه ،ندیدم .
ولی چندتایی بود که بیسکویت رو پودر کرده و بعنوان یه لایه بین دوتا ژله استفاده کرده ؛حالا انشالا درست می کنم ،اگه خوب شد ،دستورش رو میگذارم.

باید خوب بشه...:(40):
ژله آناناس با کمپوت فوق العاده خوشمزه و خوشگل میشه..
وقت شد حتما درست میکنم و مراحلشو براتون میذارم...
 

mohana

Well-known member
مهنا جون ،تخم شربتی رو کی اضافه می کنی؟ آخه پایینم نرفته ،یه لایه همون بالا مونده .

اتفاقا من میخواستم قاطی باشه تو کل ژله پخش شه ولی انگار سبک بود همون بالا موند....:21:همون موقع که محلول ژله و آماده کردم تخم شربتی و هم اضافه کردم
 

am-ml

New member

اتفاقا من میخواستم قاطی باشه تو کل ژله پخش شه ولی انگار سبک بود همون بالا موند....:21:همون موقع که محلول ژله و آماده کردم تخم شربتی و هم اضافه کردم

حالا توی شربت عرق میره پایین جمع میشه و باید همش بزنی . میگم یه بار اینطوری امتحان کن که توی آب سرد یا برعکس توی آب جوش حلش کنی و اینطوری اضافه بشه ،شاید پخش شد ،ولی ابتکار خوبیه ،از خاکشیر هم میشه واسه رنگایی که باهاش خوش ترکیب میشن استفاده کرد .
راستی مزه اش رو خراب نکرده بود(البته زیادم نیست)؟
 

mohana

Well-known member
حالا توی شربت عرق میره پایین جمع میشه و باید همش بزنی . میگم یه بار اینطوری امتحان کن که توی آب سرد یا برعکس توی آب جوش حلش کنی و اینطوری اضافه بشه ،شاید پخش شد ،ولی ابتکار خوبیه ،از خاکشیر هم میشه واسه رنگایی که باهاش خوش ترکیب میشن استفاده کرد .
راستی مزه اش رو خراب نکرده بود(البته زیادم نیست)؟

شایدم چون من ژله رو غلیظ درست میکنم....نصف لیوان آب جوش و سرد میریزم...
بله این دفه تو آب جوش حل میکنم ببینم چطور میشه....خاکشیر هم جالب میشه هاا...ممنون
نه اصلا مزش تغیر نکرده بود
 

MAHSABANOO

New member
سلام لیلا جان اول اینکه باید یخت زیاد باشه نه اینکه یه تیکه دوتیکه هر چی بیشتر باشه زودتر سفت میشه دیگه آبکی نمیشه هر وقت سفت شد باقیه یخو در بیار این از این

در مورد بیسکویییت اول اینکه پتی بور نمیشه زخامت بیسکوییتش کمه من خودم از این بیسکوییتایی که کیلویی پخته میشه اسفاده کرده بودم دوم اینکه مایع ژلت باید سرد سرد باشه نباید حتی کمی ولرم باشه
 

am-ml

New member
سلام لیلا جان اول اینکه باید یخت زیاد باشه نه اینکه یه تیکه دوتیکه هر چی بیشتر باشه زودتر سفت میشه دیگه آبکی نمیشه هر وقت سفت شد باقیه یخو در بیار این از این

در مورد بیسکویییت اول اینکه پتی بور نمیشه زخامت بیسکوییتش کمه من خودم از این بیسکوییتایی که کیلویی پخته میشه اسفاده کرده بودم دوم اینکه مایع ژلت باید سرد سرد باشه نباید حتی کمی ولرم باشه

بیسکویت ساده ولی ضخیم؟

یخ رو بازم امتحان می کنم ،مرسی عزیزم.
 

MAHSABANOO

New member
بیسکویت ساده ولی ضخیم؟

یخ رو بازم امتحان می کنم ،مرسی عزیزم.

آره عزیزم اینجا تو نون باگتیا میفروشن بیسکوییته رژیمیه زخیمه
اونم حتما دوباره امتحان کن ولی باید سرعت عملت تو هم زدن زیاد باشه یختم باید زیاد باشه
 

economic

New member
طرز درست کردن دسر تاپیک بغل ...
خانومااااااای عزیز (با لهجه تو دماغی ) و همچنین آقایون عزیز (بخصوص کدبانوهاشون )
در ابتدا باید تکلیف خودتوت رو روشن کنید که طعم نسکافه و قهوه رو توی دسرجات !! دوس دارید یا نه . مثلا من دوس ندارم وگرنه در اصل این دسر باید سه رنگ میبود ولی دو رنگ شده !!
و اما متریال و متد :
شیر : بستگی به اینکه چند نفر هستید میتونید برای هر نفر یک لیوان شیر در نظر بگیرید .
پودر ژلاتین : برای هر لیوان شیر به اندازه یک قاشق سوپخوری پر
شکر : برای هر لیوان شیر به اندازه یک قاشق سوپخوری پر
خامه : در مقابل 4 لیوان شیر یک بسته ازون خامه صورتی ها کفایت میکنه .
پودر کاکائو یا پودر هات چاکلت : به میزان دلخواه .
پودر نسکافه : به میزان دلخواه .
وانیل : در ازای 4 لیوان شیر : یک چهارم قاشق چایخوری
اول از همه شیر رو اگر میخواستید سه رنگ بشه (سفید ، نسکافه و شکلاتی ) تقسیم بر سه میکنید ! ولی اگر میخواستید دو رنگ بشه تقسیم بر دو(سفید و شکلاتی) .
در مرحله بعد ! بخشی رو که میخواید باهاش دسر سفید درست کنید کنار میزارید و مابقی رو میجوشونید ، وقتی شیر جوشید بهش پودر کاکائو یا نسکافه رو اضافه میکنید ( در صورت اینکه بخواید دسر سه رنگ بشه باید توی یک ظرف نسکافه ای و توی یک ظرف شکلاتی رو درس کنید ینی 2 تا شیر جوش میخوایم همزمان ! )
سپس شکر و نهایتا پورژلاتین رو اضافه کنید ! و اجازه بدید یه کوچولو غلیظ بشه . حالا باید زیر شعله رو خاموش کنید و بزارید شیر دماش برسه به حدود 40 درجه . حالا یواش یواش خامه رو توش اضافه میکنید وتند تند هم میزنید تا دون دون نشه !!
در مرحله بعد شیر های رنگی یعنی نسکافه ای و شکلاتی رو مریزید تو 2 تا قالب جدا و میزارید تا ببنده و مثل ژله سفت بشه . و حالا نوبت آماده کردن شیر سفیده که طعم وانیل میده : همون مراحل رو تکرار میکنید و به جای پودر کاکائو توی شیر وانیل میریزید و آخرش هم خامه اضافه میکنید .
حالا اون دسر های رنگی که سفت شدند رو از یخچال بیرون میارید و چهارگوش میبرید و مثل آجر میچنید توی یک قالب دیگه . یا میتونید به صورت رندوم بندازیدشون ! توی قالب . بعد دسر وانیلی رو مثل سیمان لابلای این آجر ها میریزین و اجازه میدیدن تا بره توی یخچال و ببنده .
برای در آوردن قالب دسر از توی ظرف هم به مدت 2-3 ثانیه پشت ظرف رو میزارید توی اب جوش و نهایتا توی یک ظرف خوشگل دسر رو سر و ته میکنید و هر جور دوس دارید تزیین میکنید .
نوش جون !




مرسی بابت دستورت
درسش کردم ولی تو خونه زیاد خوششون نیومد من خوندم دوس داشتم ولی دیگه
سلیقه ها متفاوتن
 

am-ml

New member
ژله رنگین کمان

اگه شما استاد ساختن ژله ها هستید ، که احسنت بر شما! در غیر اینصورت با من همراه شید تا این دسر خوشگل و خوشمزه رو با هم بسازیم:




rainjello3.jpg


برای این نوع ژله رنگین کمان به 3 رنگ ژله احتیاج دارید. (من در آینده نچندان دور ژله رنگین کمان 14 رنگ رو آموزش خواهم داد! پس منتظر باشید) آبی ، قرمز ، زرد.


توصیه شف : رنگ آبی بلو بری مارک آمون خیلی روشنه! از یه مارک دیگه استفاده کنید. برای رنگ قرمز ( هرگز به شوهرتون نگید "هر طعمی که دوست داشتی بخر، فقط قرمز باشه" ! ) از ژله انار استفاده نکنید. توت فرنگی قرمز خوشرنگ تری بهتون میده!





سه بسته پودر ژله (آبی ، قرمز ، زرد)


1 بسته پودر ژلاتین


3 لیوان آب






rainjello4.jpg


من برای هر بسته ژله از یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین استفاده کردم. ژله و ژلاتین را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و برای اینکه ژله کاملا شفافی داشته باشید بگذارید 1 دقیقه بجوشد ( من 1 دقیقه در مایکروفر قرار دادم)




rainjello5.jpg




با رنگ آبی شروع کنید. در هر ژله 3 یا 4 قالب متوسط یخ بیاندازید. ژله آبی را در ظرف ریخته نیم ساعت در یخچال قرار دهید ( برای انتخاب ظرف مناسب ، من توی ظرف های مختلف 3 لیوان آب ریختم ، تا به ظرفی رسیدم که ابعاد مناسبی به من میداد!)




rainjello6.jpg


حالا ژله زرد را آماده کنید. ( من یخ اضافه نکردم چون ژله فرصت کافی برای سرد شدن داشت. با اینکار از ایجاد حباب در ژله جلوگیری کردم و ژله کاملا شفافی بدست آمد)

 

am-ml

New member



rainjello7.jpg



به آرامی ژله زرد را روی ژله آبی بریزید ( من از قاشق استفاده کردم. چون ژله من کاملا سرد نبود و ممکن بود با ژله زیرین ترکیب بشه و سوراخش کنه)





rainjello8.jpg


حالا ژله قرمز را آماده کنید (پودر ژلاتین باید به هر سه ژله اضافه بشه! فراموش نکنید وگرنه نخواهید توانست ژله ها را قالبی ببرید!)


اشتباه نکنید! من ژله سبز درست نکردم . در تصویر ژله زرد روی ژله آبی قرار گرفته و سبز رنگ به نظر می رسه!




rainjello9.jpg


بعد از نیم ساعت ژله قرمز را روی ژله زرد بریزید




rainjello10.jpg




ژله شما بعد از 3 ساعت آمادست ولی ترجیحا بگذارید یک شب در یخچال بماند ( برای اینکار باید حتما از قبل با شوهر شدیدا کنجکاوتون هماهنگ کنید که مرتب سر یخچال نره و ژله رو تکون نده که ببینه آمادست یا نه!!!!!)



.
 

am-ml

New member
rainjello11.jpg


برای خارج کردن ژله از قالب کافیه دورش رو با چاقو ببرید. ( من این عکس رو از بس که ذوق کرده بودم گرفتم! آخه دور قالبم رو یه رنگین کمان گرفته بود!)




rainjello12.jpg


این لایه به حدی نازک بود که به دستم میچسبید! یه عکس هنری دیگه هم ازش گرفتم و بعد از کلی کلنجار رفتن با دل نازکم ، بالاخره راضی شدم بخورمش ! (روحش شاد)


rainjello13.jpg


منبع: رو همه عکسا نوشته شده ،دقت کن جانم
 
بالا