ته چین مرغ........

antenyus

Active member
با عرض سلام خدمت همه کدبانویان گرامی....

این غذا بسیار بسیار خوشمزه و شیک هستش میتونید برا مهمونی هاتون استفاده کنید......من عاشق این غذام.....این غذا رو خواهرم توی دانشگاه برا مسابقه آشپزی درست کرد....شد نفر اول.....


خب بریم سراغ مواد لازم:
سینه مرغ : 1 عدد
برنج : 5 پیمانه
ماست شیرین : 1 لیوان
روغن مایع : 1 لیوان
زرده تخم مرغ : 5 عدد
زعفران : کمی ینی همون ب مقدار لازم
زرشک : اینم ب مقدار لازم
پیاز : 1 عدد بزرگ
1 عدد قابلمه تفلون....تاکید میکنم تفلون بودن و سالم بودنش خیلی مهمه چون اگه خط روش داشته باشه ته چین ب خوبی بر نمیگردد. اگگگگگی؟؟؟؟......
------------------------------------------------------------
طرز تهیه....
اول روش پخت مرغ رو براتون میگم....

یه قابلمه متوسط بر میدارید و پیاز رو ریز میکنید.....لازم نیست خلالی و یه اندازه باشه....چون بعد از پخت می ریزیمشون دور....
سینه مرغ رو روی پیاز ها میذاریم روش یکمی نمک میریزیم و کمی زعفران....در قابلمه رو میذاریم روش. روی حرارت ملایم میذاریم ب حال خودش پخته بشه.....یه نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه....وقتی پخته شد مرغ ها رو برداشته و ریش ریش میکنیم...میذاریم کنار تا بعد ک بهتون بگم.....
* نکته 1 : روغن داخلش نمیریزیم ...
** نکته 2 : نصف سینه هم کافیه ...ولی چون در این روش پخت ، مرغ خیلی خوشمزه میشه و ممکنه خورده بشه...یک سینه بر دارید ک کم نیاد.....

خب بعد پخته شدن مرغ ها برنج رو مثل همیشه میریزید داخل قابلمه ک آبکشش کنید.....

این وسط بیکار نمونید مایع ته چین رو آماده کنید.....
روش تهیه مایع ته چین.....

یه کاسه متوسط بر میدارید و یک لیوان ماست رو داخلش میریزید+ 5 تا زرده تخم مرغ + کمی زعفران + نصف لیوان روغن.... اون نصفه بعدیشو میگم باید چیکار کنید..... مایع ما آماده اس.... حالا از این مایع یک لیوانشو بر میداریم میذاریم کنار .....

وقتی برنج رو آبکش کردید....قابلمه تفلونتون رو میذارید روی گاز یه کم روغن تهش میریزید میذارید خوب داغ بشه....(از اون نصف لیوان بر نداریدهااااا....با اون بعدا کار داریم )
کمی از برنج رو داخل کاسه میریزیم و خوب هم میزنیم تا با تمام مایع مخلوط بشه....وقتی روغن داغ شد محتویات داخل کاسه رو داخل قابلمه میریزیم.... خوب پهنش میکنیم داخل قابلمه تا صاف و یک دست بشه.... بعد مرغ های ریش ریش شده رو روی برنج میریزیم.....روشون کمی زرشک میریزیم( زرشک ب دلخواهه میشه اصلا نریزید من خودم دوست ندارم، ترش میشه!!!) با ته قاشق خیلی آروم مرغ ها رو فشار میدید تا کمی ب داخل برنج ها نفوذ کنه.... بعد بقیه برنج ها رو روش میریزیم و خوب سطح برنج رو صاف میکنیم.....
حالا.....اون یه لیوان مایع ته چین رو ک گفتم بردارید بذارید کنار برا روز مبادا!!!.....اونو بردارید با قاشق کم کم بریزید دور تا دور قابلمه روی برنج ها...ک کناره های برنج هم حالت ته چین ب خودش بگیره و وقتی ته چین رو برمیگردونید از هم نپاشه و خوشگل باشه.... در این مرحله اون نصف لیوان روغن رو روی برنج میریزید طوری ک به همه جای برنج برسه....چون آخر سر روی این غذا روغن داغ نمیکنیم...همینی ک روش میریزید کافیه.....

خب کار ما تموم شد....غذا رو میذارید روی گاز تا دم بکشه.......دم کنی هم بذاریدا....باز نگید نگفتی!!!!.....

وقتی غذا دم کشید یه سینی خوشگل ور مبدارید میذاریدش روی قابلمه و غذا رو برمیگردونید داخلش..... ینی ته غذا میاد بالا.... و مثل کیک میشه.....

میتونید روش رو هر جور ک دوست دارید تزیین کنید.....و وقتی میخوایید سروش کنید با یه چاقو ببریدش ک شکلشو از دست نده.....دقیقا شکل کیک میشه....





اگه سوالی هست ما در خدمتیم.....
 
آخرین ویرایش:

DNA

New member
عاشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششقشم

مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی:4d564ad6:



اگه با گوشت اردک درست بشه فوق العادست .حرف نداره چون خودم هم درست کردم
 

cheshmak

New member
اينم از ته چين من


j8182_20130927_13.jpg
 

شفيع

New member
اوه این غذا این همه دردسر داره نمیدونستم؟؟؟؟؟؟؟؟/من که فقط میخورمش همین.ههههه
 
بالا