انواع املت

najma

New member
و اما یک غذای دانشجویی فقط به خاطر همه دانشجوهای مقیم غربت :
املتی خوشمزه به اسم chakchorka
مواد لازم : تخم مرغ ! گوجه فرنگی ! پیاز سفید نگینی خرد شده ! فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ترجیحا در یه رنگ سبز و قرمز زرد !
ابتدا زیر گاز رو روشن میکنیم و روغن میریزم توی مایتابه . بعد پیاز و فلفل دلمه ای ها رو میریزیم توش و تفت میدیم تا سبک بشن . بعد گوجه فرنگی های خورد شده رو اضافه میکنیم .
تخم مرغ ها رو توی یه ظرف جدا میشکونیم و خوب با چنگال هم میزنیم وبهش نمک و فلفل و یه کمی پودر سیر اضافه میکنیم .
بعد که گوجه ها نرم شد برای خوشرنگ تر شدن املت 3 چهارم قاشق غذاخوری رب گوجه میزنیم توی مخلوطمون .
اخر سر هم تخم مرغ ها رو به مواد اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا غلظتش زیاد بشه .
خیلی خوشمزش . حتما امتحان کنید ...
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a_67

am-ml

New member
طرز تهیه املت تخم مرغ با سبزیجات

تخم مرغها را در ظرفی شکسته به ازای هر تخم مرغ یک قاشق آرد و یک قاشق شیر اضافه كنید، نمک و فلفل زده خوب به هم بزنید...
omelet-sabzijat.jpg
مواد لازم برای
برای 2 نفر:
تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا كمی
نمك و فلفل به مقدار لازم
روغن كمی
سبزیجات(قارچ تفت داده،پیاز تفت داده،نخود فرنگی) به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. تخم مرغها را در ظرفی شکسته به ازای هر تخم مرغ یک قاشق آرد و یک قاشق شیر اضافه كنید، نمک و فلفل زده خوب به هم بزنید.

2. كمی روغن در ماهیتابه ریخته داغ كنید سپس مایه تخم مرغ را داخل ماهیتابه بریزید.

3. شعله گاز را كم كرده در ماهیتابه را بگذارید.

4. بعد از حدود ۵-۶ دقیقه که تخم مرغ خوب پخته شد و خودش را گرفت، مخلوط سبزیجات پخته را روی یک نیمه تخم مرغ قرار داده کمی پنیر پیتزا روی آن پاشیده نیمه دیگر تخم مرغ را روی آن برگردانید. 5. پس از آب شدن پنیر از روی حرارت بردارید و با سبزی یا سالاد میل کنید نوش جان.(این غذا برای صبحانه هم عالیست)

منبع : وبلاگ نیلا حق پناه
 
بالا