آقای علیرضا سوالاتون بیشتر واسه دکترا خوب بودن
تقریبا آره من دوتاشو جواب ندادم بقیشم شک دارمواقعا جدی میگید؟ یعنی اینقدر سخت بود؟
واقعا جدی میگید؟ یعنی اینقدر سخت بود؟
1) گزینه ب – قدرت شیرینی کربوهیدرات ها با افزایش وزن مولکولی کاهش میابد .
2) گزینه ج – در سطح سلول برای این قند ها ناقلی وجود ندارد بنابراین فسفریله شدن قند راهی است برای به دام انداختن آن در سلول .
3) گزینه ب- قلیایی رقیق .
4) گزینه ج- از اینولین برای تعیین فیلتراسیون گلومرولی کلیه استفاده میشود .
5) گزینه الف – اتصال قند به هموگلوبین از طریق اسید آمینه لیزین یا والین است .
6) گزینه د - استاکیوز یک تتراساکارید است که از گالاکتوز ، فروکتوز ، گالاکتوز ، گلوکز تشکیل شده.
7) گزینه ج – اتصال n گلیکوزیدی به دولیکول نیاز دارد برخلاف oگلیکوزیدی .
8) گزینه ج – پلاک های دندان سرشار از پلی ساکارید دکستران است .
- - - Updated - - -
1) گزینه ب – قدرت شیرینی کربوهیدرات ها با افزایش وزن مولکولی کاهش میابد .
2) گزینه ج – در سطح سلول برای این قند ها ناقلی وجود ندارد بنابراین فسفریله شدن قند راهی است برای به دام انداختن آن در سلول .
3) گزینه ب- قلیایی رقیق .
4) گزینه ج- از اینولین برای تعیین فیلتراسیون گلومرولی کلیه استفاده میشود .
5) گزینه الف – اتصال قند به هموگلوبین از طریق اسید آمینه لیزین یا والین است .
6) گزینه د - استاکیوز یک تتراساکارید است که از گالاکتوز ، فروکتوز ، گالاکتوز ، گلوکز تشکیل شده.
7) گزینه ج – اتصال N گلیکوزیدی به دولیکول نیاز دارد برخلاف Oگلیکوزیدی .
8) گزینه ج – پلاک های دندان سرشار از پلی ساکارید دکستران است .
من توی سوال 6 شما دست بردم و ترتیب گزینه 4 رو اصلاح کردم.
سلام
خیلی سخت بود:sadsmiley::14:
عزیزم به نظرم سوالات سخت بود من فقط 2 تاشو جواب دادم
عزیزم به نظرم سوالات سخت بود من فقط 2 تاشو جواب دادم
دوستان سوالات من فقط سخت بود یا کلا سخت بوده؟ در عوضش 7 تا نکته جدید یاد گرفتید :a2d3: