*** آزمون های بیوشیمی انجمن مخصوص بچه های علوم آزمایشگاهی 1 و مجموعه علوم تغذیه***

alireza-ja

New member
پاسخنامه سوالات خودم:

1- 2
2- 1
3- 2
4- 4
5- 3
6- 4
7- 4
 
آخرین ویرایش:

mojiii1369

Member
1-گزینه 3
(mojiii1369)
2-گزینه 2 فروکتوزغالبا به شکل فورانوزی و مانوز به شکل پیرانوزی دیده می شود.
(mojiii1369)
3- گزینه 1
(mojiii1369)
4- گزینه 2
(mojiii1369)

5-گزینه 4 دستگاه گوارش انسان انزیم تجزیه کننده پیوند (4→1)β را ندارد.
(mojiii1369)

6-گزینه 3 – اینولین پلیمر فروکتوز با پیوند (2→1)β است
(mojiii1369)

7-گزینه 1-کراتان سولفات از واحدهای N استیل گلوکز امین و گالاکتوز ساخته شده.(mojiii1369)

اسید هیالورونیک از پلیمر شدن فرم استیله گلوکز امین و اسید گلوکورونیک تشکیل شده.
دکستران همو پلی ساکارید شاخه دار است از واحدهای α-گلوکز.
(mojiii1369)
 

یاسمنم

New member
1) گزینه ب – قدرت شیرینی کربوهیدرات ها با افزایش وزن مولکولی کاهش میابد .
2) گزینه ج – در سطح سلول برای این قند ها ناقلی وجود ندارد بنابراین فسفریله شدن قند راهی است برای به دام انداختن آن در سلول .
3) گزینه ب- قلیایی رقیق .
4) گزینه ج- از اینولین برای تعیین فیلتراسیون گلومرولی کلیه استفاده میشود .
5) گزینه الف – اتصال قند به هموگلوبین از طریق اسید آمینه لیزین یا والین است .
6) گزینه د - استاکیوز یک تتراساکارید است که از گالاکتوز ، فروکتوز ، گالاکتوز ، گلوکز تشکیل شده.
7) گزینه ج – اتصال n گلیکوزیدی به دولیکول نیاز دارد برخلاف oگلیکوزیدی .
8) گزینه ج – پلاک های دندان سرشار از پلی ساکارید دکستران است .

- - - Updated - - -

1) گزینه ب – قدرت شیرینی کربوهیدرات ها با افزایش وزن مولکولی کاهش میابد .
2) گزینه ج – در سطح سلول برای این قند ها ناقلی وجود ندارد بنابراین فسفریله شدن قند راهی است برای به دام انداختن آن در سلول .
3) گزینه ب- قلیایی رقیق .
4) گزینه ج- از اینولین برای تعیین فیلتراسیون گلومرولی کلیه استفاده میشود .
5) گزینه الف – اتصال قند به هموگلوبین از طریق اسید آمینه لیزین یا والین است .
6) گزینه د - استاکیوز یک تتراساکارید است که از گالاکتوز ، فروکتوز ، گالاکتوز ، گلوکز تشکیل شده.
7) گزینه ج – اتصال N گلیکوزیدی به دولیکول نیاز دارد برخلاف Oگلیکوزیدی .
8) گزینه ج – پلاک های دندان سرشار از پلی ساکارید دکستران است .
 

alireza-ja

New member
1) گزینه ب – قدرت شیرینی کربوهیدرات ها با افزایش وزن مولکولی کاهش میابد .
2) گزینه ج – در سطح سلول برای این قند ها ناقلی وجود ندارد بنابراین فسفریله شدن قند راهی است برای به دام انداختن آن در سلول .
3) گزینه ب- قلیایی رقیق .
4) گزینه ج- از اینولین برای تعیین فیلتراسیون گلومرولی کلیه استفاده میشود .
5) گزینه الف – اتصال قند به هموگلوبین از طریق اسید آمینه لیزین یا والین است .
6) گزینه د - استاکیوز یک تتراساکارید است که از گالاکتوز ، فروکتوز ، گالاکتوز ، گلوکز تشکیل شده.
7) گزینه ج – اتصال n گلیکوزیدی به دولیکول نیاز دارد برخلاف oگلیکوزیدی .
8) گزینه ج – پلاک های دندان سرشار از پلی ساکارید دکستران است .

- - - Updated - - -

1) گزینه ب – قدرت شیرینی کربوهیدرات ها با افزایش وزن مولکولی کاهش میابد .
2) گزینه ج – در سطح سلول برای این قند ها ناقلی وجود ندارد بنابراین فسفریله شدن قند راهی است برای به دام انداختن آن در سلول .
3) گزینه ب- قلیایی رقیق .
4) گزینه ج- از اینولین برای تعیین فیلتراسیون گلومرولی کلیه استفاده میشود .
5) گزینه الف – اتصال قند به هموگلوبین از طریق اسید آمینه لیزین یا والین است .
6) گزینه د - استاکیوز یک تتراساکارید است که از گالاکتوز ، فروکتوز ، گالاکتوز ، گلوکز تشکیل شده.
7) گزینه ج – اتصال N گلیکوزیدی به دولیکول نیاز دارد برخلاف Oگلیکوزیدی .
8) گزینه ج – پلاک های دندان سرشار از پلی ساکارید دکستران است .

من توی سوال 6 شما دست بردم و ترتیب گزینه 4 رو اصلاح کردم.
 

یاسمنم

New member
آقای علیرضا چرا سوال 3 شما میشه 4
مگه گلیکوفرم توالی اسید آمینه مشابه و زنجیره الیگوساکاریدی متفاوت نداره؟
 
بالا