درود ...
تو دستورش روغن و پودر قند هم اندازه بود ولی من خودم همیشه روغنشو کمتر میریزم ... مثلا 100 گرم پودر قند 70 گرم روغن
درجه فر هم والا واسه ما خرابه درجه درست نشون نمیده ... درجه متوسط بزارین چون زیرش زود سیاه میشه ممکنه توش نپزه... بازم میگم زود میسوزه ها
یه چیز دیگه یادم نیست اوندفعه گفتم یا نه : وقتی پخت حتما بزارین سرد بشه بعد از تو سینی بردارین ...اگه گرم باشه اینقد که نرمه پودر میشه ...
درود بیکران منو به حاج خانوم برسونین )
تو دستورش روغن و پودر قند هم اندازه بود ولی من خودم همیشه روغنشو کمتر میریزم ... مثلا 100 گرم پودر قند 70 گرم روغن
درجه فر هم والا واسه ما خرابه درجه درست نشون نمیده ... درجه متوسط بزارین چون زیرش زود سیاه میشه ممکنه توش نپزه... بازم میگم زود میسوزه ها
یه چیز دیگه یادم نیست اوندفعه گفتم یا نه : وقتی پخت حتما بزارین سرد بشه بعد از تو سینی بردارین ...اگه گرم باشه اینقد که نرمه پودر میشه ...
درود بیکران منو به حاج خانوم برسونین )