▪■▄▀▐سوال های متفرقه و پرکاربرد▌▀▄■▪
مدیران سایت چه کسانی هستند؟
مدیران سایت انجمن های مخصوصی را مورد بررسی قرار می دهند. عموماً آنها قادرند که پیام هائی را حذف و یا تغییر داده و یا موضوعی را جابجا کنند. مدیریت سایت معمولا به کسانی محول می گردد که برای موضوعات آن انجمن مفید تشخیص داده شده و آگاه به مسائل مطرح شده باشند.
مدیران کارمند نیستند و مانند کاربران دیگر فعالیت می کنند، با این تفاوت که یکسری امکانات محدود به آنها داده شده است.
مدراتور های یا مدیران بخش ها فقط می توانند در بخش های خود از کلیدهای مدیریت خود استفاده کنند.
مدیران ارشد و همچنین سوپرمدراتور می توانند از کلیدهای مدیریت خود در کل انجمن استفاده کنند.
برای مشاهده لیست مدیران انجمن اینجا را کلیک کنید.
چرا وقتی میام به یه بخش بعضی تاپیک ها بـُـلد Bold شده اند؟
نکته ای که در مشاهده ی لیست تاپیک ها قابل ذکر است، عنوان تاپیک ها است که بعضی به صورت "بـــولـد شده" و بعضی به صورت "بـــولـد نشده" درآمده است، معنی این دو حالت این است که بعد از آخرین فعالیت شما در انجمن؛ در تاپیکی که عنوانش به صورت "بـــولـد شده" درآمده پست (های) جدیدی ارسال شده و در تاپیک هایی که به این شکل نیستند پست(های) جدیدی ارسال نشده است.
برخی تاپیک هایی که از لحاظ کارایی درجه اهمیت بیشتری دارند، و نیز پست های بیشتری در آنها زده می شود و مباحث فعال تری مخسوب می شوند، توسط مدیریت به صورت "مهم" در آمده و به صورت چسبناک در بخش مورد نظر قابل رؤیت هستند. به این معنی که در هر صفحه ای از بخش مورد نظر که بروید آن تاپیک های مهم شده در بالای بخش مشاهده می شوند و قابل دسترسی هستند.
چطور لینک یک پست یا صفحه را برای دوستمان ارسال کنیم؟
پاسخ بسیار ساده است، برای
ارسال لینک صفحه ای که در آن هستید کافیست لینک موچود در آدرس بار تب مرورگرتان را کپی کرده و برای کاربر مورد نظر ارسال کنید.
همچنین برای
ارسال لینک یک پست؛
برای مثل شما یک پست در یک تاپیک ارسال کردید و قصد دارید پست خود را به شخصی نشان دهید و یا آدرس پست خود را در اختیار شخص دیگری قرار دهید، کافی است که در قسمت سمت چپ و بالای پست خود لینک موجود در زیرشاره ای که در کنار # قرار دارد را کپی گرفته و در جایی که مدنظر دارید قرار دهید.
این لینک زمانی که در صفحه ی جدیدی باز شود، تا زمانی که به صورت کامل صفحه لود نشده است پست شما را به نمایش در نمی آورد، پس برای دیدن پست خود باید تا لود شدن کامل صفحه صبر کنید.
مزیت این کار این است که دیگر نیاز نیست لینک یک صفحه را ارسال کنید و بگویید فلان پست از این صفحه منظور شماست.. با ارسال این لینک کاربر مورد نظر به این پست هدایت خواهد شد.
چطور قالب سایت را عوض کنم؟
توسط مدیریت سایت قالب هایی تهیه شده اند، برای تغییر قالب به پایین هر صفحه از انجمن که هستید رفته و استایل انجمن را به سلیقه خود تعویض نمایید.
چطور زبان سایت را عوض کنم؟/How to change language؟
برای تعویض زبان سایت در پایین هر صفحه از انجمن طبق شکل عمل کنید.
من هرروز به صفحه اصلی انجمن میام تا به بخش/زیر بخش/تاپیک مورد نظرم برم، سخته برام از بین این همه بخش بخش مورد نظرم رو پیدا کنم، چیکار کنم؟
شما می تونید به صفحه اصلی رفته روی دکمه با علامت فلش که در تصویر نشان داده شده در گوشه سمت چپ - بالای هر بخش کلیک کنید تا بخش مورد نظر که شما به اون نیازی ندارید تا/جمع/بسته شده و صفحه اصلی برایتان کوچک و خلاصه تر شود.