-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

دل آرام

New member
فعلا فقط

1میکروب، ویروس
2فناوری اطلاعات سلامت ، انفورماتیک
3هماتو، ایمونو
4بهداشت محیط، اموزش بهداشت

فقط اینا اطلاعاتشون رو دارن و اعلام کردن

اونایی ک تک اعلام کردن ،باید جفت بشن از نظر من هنوز چیزی نگفتن

فیزیو و بیوشیمی قرار شد با هم باشن، نماینده کیارهستن بیان بگن?

زنتیک و بیوتک?

فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی?

بقیه??????

روان شناسی بالینی
سال 92 : 65 روزانه سال 93 : 37 روزانه !!!!!
روان پرستاری
سال 92 : نبوده سال 93 : 73 تا روزانه

elahe01

New member
یعنی باید همه 72 تا رشته رو بنویسیم؟ اگه 3 تا بنویسیم 24 تا مقوا می خواییم....

من از بعضی رشته ها واقعا تعجب می کنم اصلا خبری ازشون نیست مثل آناتومی،اپیدمیولوژی،انگل شناسی،فیزیوتراپی،مامایی،مدیریت خدمات بهداشتی، ویروس شناسی

شاید به قول دلارام خیالشون راحته
یکی بود که کاهش ظرفیت همه رشته ها رو از دفترچه درآورده بود (یادم نیست کی بود ولی یه نفر همین جا گفت که همه رو داره)
از اون بخوایم بقیه رشته ها رو بگه

abtin13

New member
دوستان من یه نظر دارم.رییس انجمن علوم ازمایشگاهی اگه اشتباه نکنم دکتر وجگانی ایمونولوژیست هستش.اگه اونم نامه بفرسته واسه هاشمی بهتر نیست؟
دوستانی که باهاش آشنایی دارن مخصوصا دانشگاه تهرانی ها و ایمونولوژی ها، میشه ازش درخواست کرد که نامه بنویسه عین همین نامه رییس انجمن روانشناسی؟

ROJO

New member
دل ارام بالاخره نماینده ی چ رشته هایی هستین شما?

بچه ها رشته هایی ک امسال اضاف شده یا بیشتر شده دلیلی نداره بنویسیم

رشته هایی ک کم شده و پر متقاضیه رو پیدا کنید

saeid3

New member
دوستان من یه نظر دارم.رییس انجمن علوم ازمایشگاهی اگه اشتباه نکنم دکتر وجگانی ایمونولوژیست هستش.اگه اونم نامه بفرسته واسه هاشمی بهتر نیست؟
دوستانی که باهاش آشنایی دارن مخصوصا دانشگاه تهرانی ها و ایمونولوژی ها، میشه ازش درخواست کرد که نامه بنویسه عین همین نامه رییس انجمن روانشناسی؟

این کارت واجب نباشه مستحبه ..خیلیم خوبه

دل آرام

New member
دل ارام بالاخره نماینده ی چ رشته هایی هستین شما?

بچه ها رشته هایی ک امسال اضاف شده یا بیشتر شده دلیلی نداره بنویسیم

رشته هایی ک کم شده و پر متقاضیه رو پیدا کنید

من نمیدونم هر کاربری که تو این تاپیک اعتراض حضوز داره میخواد در کنار روان شناسی نوشته بشه خودش اعلام آمادگی کنه !

ROJO

New member
رشته هایی ک هیچ اعلامی از طرف کاربرا نشده متاسفانه حذف میشه از سیستم

من اینجا بیکار نیستم هی بیام بگم این نیومد اون نیومد یا برم تو دفترچه بگردم... سرسام گرفتم بخدا

تا فردا عصر تکلیفا باید معلوم شه
اگه میبینی رشتت تو هیچ کتگوری نبوده یا نمایندتو پیدا کن یا به نماینده ی گروه های دو رشته ای پیام بده که بااونا باشی

شب همه خوش
:riz304:

elmira1365

New member
شاید به قول دلارام خیالشون راحته
یکی بود که کاهش ظرفیت همه رشته ها رو از دفترچه درآورده بود (یادم نیست کی بود ولی یه نفر همین جا گفت که همه رو داره)
از اون بخوایم بقیه رشته ها رو بگه

من بودم
ولی بچه ها 30 تا رشته بود که کاهش چشمگیری داشت ، بقیه کاهشاشون خیلی کم بود و هم اینکه اصلا کسی از اون رشته ها نه صحبتی کرده نه چیزی، به نظرم حق کسایی که دارن اینجا تلاش میکنن هست که راجع بهشون صحبت بشه ، اینجوری بقیه میگن خوب یه کی هست که بره چرا اصلا من به خودم زحمت بدم یا حتی شده اطلاع رسانی کنم
به نظرم حق کسایی که اینجا هستند یا حتی اگه نمیتونن بیان دارن به بقیه اطلاع رسانی میکنند هست که براشون زحمت کشید

golabatun

New member
اول مطمئن بشین که رییس اونه بعد.
البته همینطوری هم اگه نامه بفرسته بد نیست.اسمش دهن پر کنه

چشم دوستان
منکه ذورم از تهران اما هر کاری میکنم که 1.ظرفیتا درست بشه
2.به یه مشت به حساب دانشجو(البته اینجا به کسی برنخوره کلی میگم)که نشستن و عین خیالشون نیس چه ظلمی شده ثابت کنم هرکاری بخای میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا