abtin13
New member
خداییش ظلمه..رشته ما 80 نفر کاهش داشته...روم نمیشه ببرمش رو نمودار... من جای اونا شرمنده میشم!!!
عین رشته من :thumbsdownsmileyani
خداییش ظلمه..رشته ما 80 نفر کاهش داشته...روم نمیشه ببرمش رو نمودار... من جای اونا شرمنده میشم!!!
نه بابا؟؟؟؟
ما رو گفت....
یعنی اشتباه فهمیدم؟؟؟؟!!!
خب ما اعتراض داشتیم دیگه...
این که خوبه بچه ها ناامید نشید !
ما اتو داریم ازشون از این به بعد !
چرا اونا آره ما نه ! وقتی میگن ما از اول قصدمون کاهش ظرفیت بوده و حالا دارن برمیگردونن برای ما هم بر میگردونن ! یعنی باید داره !
من که اگر نمودار رشته مون رو بکشم با این وضعیتی که پیش میره اگر خوشبینانه نگاه کنیم منحنی زیر محور x خواهیم داشت:shocked::shocked::
20------10--------4 سال دیگه طبیعتا باید ظرفیت ما بشه 2- :5:
من رشتهی خودم 70 درصد کاهش داشته بردم رو نمودار شیبش خیلی تند بود ولی نمیدونم چرا نترسیدم!
من رشتهی خودم 70 درصد کاهش داشته بردم رو نمودار شیبش خیلی تند بود ولی نمیدونم چرا نترسیدم!
بچه ها اگه رشته های پزشکی و دندون و دارو و کارشناسی ها عین 92 باید باشه
خب مال ما هم عین 92 باشه دیگه!
اینو بخوایم که مثه پارسال شه
بگیم افزایش ظرفیت ها میگن چشم... بعدش 3 تا افزایش میدن مثلا :|
از اول هدفمون همین بوده.به یکی کمتر از سال قبل هم راضی نیستیم.سفت و محکم هم پاش وایمیستیم.به غیر از این هیچ کس اصلا فکر دیگه ای به ذهنش نیاد
از اول هدفمون همین بوده.به یکی کمتر از سال قبل هم راضی نیستیم.سفت و محکم هم پاش وایمیستیم.به غیر از این هیچ کس اصلا فکر دیگه ای به ذهنش نیاد