10. منابعی که استفاده کردی چیا بودن؟
ریاضی مهندسی رو از رو کتاب امیرعلی مومن زاده خوندم. درصد ریاضیم پایین بود که علتش بیشتر کمبود وقت بود و کمترش مهارت کافی نداشتن. این کتاب واقعا عالیه و خیلی خوب درس ریاضی مهندسی رو توضیح میده. انتخاب منبع مطالعاتی خیلی مهمه که وقت ارزشمندتون بیهوده صرف خوندن منابع نامناسب نشه.
فیزیک پزشکی رو من از دوران تحصیل اطلاعاتشو داشتم و تنها در دوره مطالعه کنکور، به حل سوالهای سال گذشته پرداختم و درصورت مشکل در مبحثی اونو از مراجع مرتبط پیگیری میکردم. فیزیک پزشکی کامرون، تجهیزات برونزینو و وبستر منابع خوبین ولی دقت کنین که حجم این کتابا طوری نیستند که یه داوطلب بخواد در فرصت چند ماهه اونارو جم و جور کنه پس پیشنهاد میکنم سوالای سالهای گذشته(حداقل 10 سال) از وزارت علوم و بهداشت رو جمع اوری کنید و در حین حل هر سوال برای تفهیم مطلب به منابع مراجعه کنین.
سیگنال کتاب امیرعلی مومن زاده. کتاب واقعا خوبه و انصافا با خوندن کتاب باید درصد خوبی تو سیگنال بگیرین، نگاه به درصد من نکنین سر جلسه مطمعنن همه وقت کم میارید ولی مهمه که قبل کنکور برای تمام درسا اماده باشین حالا اگه سر جلسه فرصت نشد ایرادی نداره.
الکترونیک کتاب فوق العاده اسلام پناه. کتاب طوریه که اگه کامل و با حوصله خونده بشه الکترونیکو راحت همشو میزنین. مدار هم کتاب کارو زرگر رو خوندم. که البته خیلی راضی نبودم. ولی خیلی هم کتاب بدی نیست و اصولا مدار درسی نیست که وابسته به کتاب باشه باید خیلی تمرین داشت تا مهارت اینقد بالا بره که توپولوژی حل مساله با نگاه به مساله بیاد تو ذهن وگرنه نمیشه انتظار درصد بالایی تو این درس داشت.
اناتومی و فیزیولوژی رو کلا مطالعه برای کنکور نکردم. اندوخته ی قبلیم هم برای گرفتن درصد تو این درصد موثر نبود. ولی به عنوان منبع فیزیولوژی میشه از گایتون و اناتومی از اطلس و یا از کتابهای محلی که در دانشگاها تدریس میشه استفاده کرد. من خودم از رو کتاب استادم یه مروری داشتم.
زبان هم من به صورت مداوم متون مختلفی رو مطالعه میکردم. منبع لغات تافل و جی ار ای رو میخوندم. کتاب زبان تخصصی برق مدرسان رو هم مطالعه کردم. صدالبته درصد زبانم اصلا مناسب نیست و انتظار 70 الی 80 رو داشتم که نشد ایشالا شما دوستان در سالهای دیگه حتما با دقت بیشتر این درصدو میزنین.
11. کتاب های تست چیا استفاده می کردی؟
کتابهایی که به عنوان منابع میخوندم خودشون تست داشتن و همینطور سوالهای کنکور های سالهای پیش. حل سوالات کنکور های قبل خیلی خیلی خیلی مهمه، هیچوقت فراموش نکنید این موضوع رو.
هیچ کلاسی نمیرفتم.
13. کدوم آزمون های آزمایشی رو شرکت می کردی؟
تنها در مدت مطالعه 4 الی 5 ماهه یک ازمون ازمایشی کلی شرکت کردم اونم برای اینکه بدونم کجای کارم و مشکلات احتمالیم کجاهاست بیشتر.
14. از کی شروع کردی به مطالعه؟
من از اواخر ابان ماه سال 93 شروع به مطالعه کردم.
15. برنامه ریزیت چه شکلی بود؟
راستش برنامه ریزی میتونه سلیقه ای و براساس ویژگیهای فردی یه نفر شکل بگیره. برای خودم به شخصه اول با معادلات دیفرانسیل و مدار شروع کردم و وقتی یخورده جلو اومدم، معدلات مرتبه اول و دوم و همینطور مدار های مرتبه اول و دوم و حالت دائمی سینوسی رو تموم کردم، الکترونیک و سیگنال و ریاضی مهندسی رو شروع کردم. نحوه خوندن هم صبح و عصر بود یعنی یه درس صبح یه درس عصر. دروس دانشگاهی هم مثل دبیرستان نیست که مثلا تو تایم های 2 ساعته برنامه ریزی کنی برا هر درس و هر مبحث باید وقت و حوصله کافی به خرج بدین تا مطلب خوب براتون جا بیوفته. در لابلای مطالعه دروس اصلی زبان رو هم میخوندم.
16. میانگین مطالعهت روزی چند ساعت بود؟
بین 6 الی 8 ساعت متغیر بود. البته روزهایی رو هم برای کارای دیگه هم در نظر میگرفتم. یعنی مطالعه هفت روز هفته 24 ساعته نبود
17. نحوه مطالعهت چطوری بود؟
من ابتدا مفاهیم رو خوندم. بعد مثالهای تشریحی رو با دقت حل میکردم و بعد تست بدون زمان میزدم و بیشتر اینکه فقط بتونم حل کنم و در انتها رو سرعت محاسبات کار میکردم. این نکته رو هم بگم نحوه مطالعه هم کاملا به روحیات و عادات یه فرد وابسته است و از فرد به فرد میتونه متفاوت باشه.
18. نحوه تست زدنت چطوری بود؟
تو قسمت قبل هم گفتم. ابتدا تست رو باهدف صرفا حل کردن میزدم و بعد رو سرعت محاسبات کار میکردم.
19. نحوه مرورت چطوری بود؟
بعضی وقت ها با حل مثال مرور میکردم، بعضی اوقات نکته هایی که گرفتم رو میخوندم. بعضی مواقع هم از خلاصه فصول کتابهایی که گفتم. هر سه نحوه مرور کاملا بهم کمک کردن.
20. نُت برداری، خلاصه نویسی، لایتنر و ...
نوت میگرفتم، خلاصه برداری هم داشتم. بیشتر به صورت Sticky Note به دیوار میچسبوندم و دفتر خلاصه و از این چیزا نداشتم. از لایتنر هم استفاده نکردم.
21. توضیحات اضافه و توصیه ای اگه هست بهمون بگو..
والا همیناست که گفتم دیگه
یه نکته مهم صبر و حوصله و مطالعه با دقته. هیچوقت از رو مباحث سرسری رد نشید و هی اصرار رو تست زدن نداشته باشین. با حوصله مطالعه کنین. با دقت سوالهای نمونه حل کنین، برای رسیدن به مهارت عجله نکنین با گذشت زمان مهارتتون میره بالا.
امیدوارم که به نتیجه تلاشتون خواهید رسید.