eeeeeeehsan
New member
سلام دوستان
یه دمنوشی هست که من دو سه سالیه که درست می کنم، تو بفرمایید شام ایرانی یاد گرفتم، البته با یه کوچولو تغییرات.
بیشتر زمستونا مزه میده.
بیشتر هم وقتایی مزه میده که تنها باشین.. امتحان کنید خودتون متوجه میشین.
فوایدی که تجربش کردم: ضد استرس، یخورده آرام بخش، نشاط آوار. ولی روح و روانتون رو آزاد می کنه.
مواد لازم:
1 عدد قوری پیرکس
4،5 عدد برگ نعنا تازه
نصف لیموترش تازه (اگه نبود 1/4 لیمو عمانی)
اندازه نصف بند انگشت چوب دارچین
آب
عسل
فنجان
قاشق چای خوری
1 دقه وقت
طرز تهیه:
لیمو ترش رو دو سه تا ورقش کنید و بندازین داخل قوری.
برگ نعنا رو هم بشورین و بندازین داخل قوری.
چوب دارچین رو هم بندازین داخل قوری.
4/5 از قوری رو آب کنید.
بذاریدش بالا سماور/رو کتری/رو بخاری/رو شوفاژ/رو آب وارمر به مدت 30 دقیقه دم بکشه.
طرز مصرف:
وقتی دم کشید میریزید داخل فنجون و 1 قاشق عسل اگه دوست داشتین و نوش جان می کنید.
نکته:
من هر تابستون لیمو ترش دو کیلو میخرم میذارم داخل فریز تا چند ماهی دارم. اگه لیمو ترش نداشتین لیمو عمانی هست تو بازار.
می تونید با پرتقال و پوستش هم تست کنید بد نمیشه.
این دم نوش بدون شیرین کننده قابل مصرفه، من عسل رو به خاطر خاصیتش اضافه کردم.
اگه موادش رو زیاد بریزید دمنوشتون تند میشه و عطرش دلنشین نیست، پس سعی کنید کم بریزید داخلش. چون خود نعنا، دارچین، پوست لیمو عصارشون تند هست اندازه کافی.
دم نوش بعد از گذشت 6 ساعت از دم کشیدنش کهنه میشه و دیگه قابل مصرف نیست، پس سعی کنید تازه تازه دم کنید.
اگرم اهل اختراع هستید می تونید با برگ آویشن یا گیاهان دارویی دیگه هم تست کنید و نتیجش رو همینجا دوست داشتین بگین.
شاد باشید

یه دمنوشی هست که من دو سه سالیه که درست می کنم، تو بفرمایید شام ایرانی یاد گرفتم، البته با یه کوچولو تغییرات.
بیشتر زمستونا مزه میده.
بیشتر هم وقتایی مزه میده که تنها باشین.. امتحان کنید خودتون متوجه میشین.
فوایدی که تجربش کردم: ضد استرس، یخورده آرام بخش، نشاط آوار. ولی روح و روانتون رو آزاد می کنه.
مواد لازم:
1 عدد قوری پیرکس
4،5 عدد برگ نعنا تازه
نصف لیموترش تازه (اگه نبود 1/4 لیمو عمانی)
اندازه نصف بند انگشت چوب دارچین
آب
عسل
فنجان
قاشق چای خوری
1 دقه وقت
طرز تهیه:
لیمو ترش رو دو سه تا ورقش کنید و بندازین داخل قوری.
برگ نعنا رو هم بشورین و بندازین داخل قوری.
چوب دارچین رو هم بندازین داخل قوری.
4/5 از قوری رو آب کنید.
بذاریدش بالا سماور/رو کتری/رو بخاری/رو شوفاژ/رو آب وارمر به مدت 30 دقیقه دم بکشه.
طرز مصرف:
وقتی دم کشید میریزید داخل فنجون و 1 قاشق عسل اگه دوست داشتین و نوش جان می کنید.
نکته:
من هر تابستون لیمو ترش دو کیلو میخرم میذارم داخل فریز تا چند ماهی دارم. اگه لیمو ترش نداشتین لیمو عمانی هست تو بازار.
می تونید با پرتقال و پوستش هم تست کنید بد نمیشه.
این دم نوش بدون شیرین کننده قابل مصرفه، من عسل رو به خاطر خاصیتش اضافه کردم.
اگه موادش رو زیاد بریزید دمنوشتون تند میشه و عطرش دلنشین نیست، پس سعی کنید کم بریزید داخلش. چون خود نعنا، دارچین، پوست لیمو عصارشون تند هست اندازه کافی.
دم نوش بعد از گذشت 6 ساعت از دم کشیدنش کهنه میشه و دیگه قابل مصرف نیست، پس سعی کنید تازه تازه دم کنید.
اگرم اهل اختراع هستید می تونید با برگ آویشن یا گیاهان دارویی دیگه هم تست کنید و نتیجش رو همینجا دوست داشتین بگین.
شاد باشید

آخرین ویرایش: