نوتر
New member
به فیزیست میگم برامون بیاره
آشل رضا رو انقدر زدم که حتی جرات نداره نزدیکم بشه خخخ. چه برسه به دسترسی به نتایج من
به فیزیست میگم برامون بیاره
ههههههههه من اعتراف نمی کنم بکش!:motat:
کار و زندگی نداری هی تله درست می کنی !
وختی مغزتو پاشیدم رو آسفالت میگم از کی نگه ش داشتم
آشل رضا رو انقدر زدم که حتی جرات نداره نزدیکم بشه خخخ. چه برسه به دسترسی به نتایج من
خوب پس چه عالی ، فیزیستم حتما دنبال راهکاری میگرده که تلافی کنه و حتما به ما کمک میکنه.......ببین اول کاری چه خوب اعتراف کردی با فیزیست درگیری داری........اعتراف گیری به این میگن......:4d564ad6:
ممنون برو بکس. از خانمها بیوشیمی93، آشل، زوت و هلنا و چشمک میخوام این قضیه این تاپیک رو جدی نگیرند. هر پستی من گذاشتم صرفا جهت شوخی و مزاح بود. مرسی از همتون
نوتر یعنی برای من مزاح نبود دیگه اره .............ممنون برو بکس. از خانمها بیوشیمی93، آشل، زوت و هلنا و چشمک میخوام این قضیه این تاپیک رو جدی نگیرند. هر پستی من گذاشتم صرفا جهت شوخی و مزاح بود. مرسی از همتون
نوتر یعنی برای من مزاح نبود دیگه اره .............
یه ادرس تبریزی بهت میدم تا اخر عمرت دنبالش بگردی.
خب آقای نوتر بچه های اینجا اونقدر جنبه دارند که از شوخی های شما ناراحت نشن
نوتر یعنی برای من مزاح نبود دیگه اره .............
یه ادرس تبریزی بهت میدم تا اخر عمرت دنبالش بگردی.
ممنون برو بکس. از خانمها بیوشیمی93، آشل، زوت و هلنا و چشمک میخوام این قضیه این تاپیک رو جدی نگیرند. هر پستی من گذاشتم صرفا جهت شوخی و مزاح بود. مرسی از همتون
اینو نمی گفتی فک می کردم الان با تفنگت میای مغم رو میریزی زمین!![]()
نوتر کاری نکن قید شیفتو بزنم بیام صندلی داغت نقره داغت کنما.........زود باش با زبون خوش اعتراف کن!:ad54ad:میدونم دیگه چون میدونستم همچین فکرایی به سرتون میاد برا همین گفتم تا از نگرانی در بیایین. من یه همچین آدمیم
نوتر کاری نکن قید شیفتو بزنم بیام صندلی داغت نقره داغت کنما.........زود باش با زبون خوش اعتراف کن!:ad54ad:
مهسا دلت میاد؟؟؟؟؟؟؟مهران فقط اسید ........