بازم به مرام تو ارشد میای سر میزنی اشکال ما رو برطرف میکنی دلیلشو میدونی؟به نظر من 3
سوال 345 فصل 8 کتاب آی کیو بی زیست سلولی
در یوکاریوت مولکولhnrna بعد از...........عملکردی میشود؟
1: splicing
2: capping
3: polyadenilation
4: modification
گزینه 3 رو اعلام کرده چرا؟؟؟؟؟مگه گزینه 1 نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم به مرام تو ارشد میای سر میزنی اشکال ما رو برطرف میکنی دلیلشو میدونی؟
ممنون از همکاریتوندر مورد سوال اول که اولی درسته سیتوکینز از جنس اکتین و میوزین 2 ...اما پروفیلین باعث تسهیل پلیمریزاسون میشه
در مورد سوال سوم هم که به همولوگ های موجود در یک گونه پارالوگ و به همولوگهای موجود در گونه های مختلف اورتولوگ میگن ..درموردلایزین هم 2غلطه چون در این p h به سمت کاتد میره نه آند
بله درسته..چون مولکولهای mhcکه پلی مورفیک اند،بطور هم غالب به ارث می رسند.مثلا دو تا موش از دو نژاد aوb در نتیجه آمیزششون حاصل موش ab میشه یعنی الل های هردو موش والد رو دریافت می کنه.درنتیجه زاده میتونه از والدین پیوندبگیره چون الل هردو رو داره ولی هر کدوم از والدها چون یکی از الل های زادشون رو ندارن نمیتونن ازش پیوند بگیرن.این قانون کلاسیک پیوند اعضای توپره.این موضوع تو پیوند مغزاستخوان صدق نمیکنه که بهش مقاومت هیبرید گفته میشه.سلام...
این جملات درست هستن؟؟
آخه چند وقت پیش تو یکی از تاپیک ها بحث سر پیوند بود من جریان رو دقیق نگرفتم!
*فرزند حاصل از اختلاط ژنی دو نژاد مختلف، پیوند دریافتی از والدین خود را رد نمیکند.
**این پدیده(یعنی جمله بالا) در پیوند مغز استخوان صادق نیست.
***پیوند از فرزند به هر یک از والدین تقریبا همیشه پس زده میشود.
فک کنم خ چیزه ساده ای رو پرسیدم!:dadad4:
سلام دوستان عزیز یک سوال hev کارش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:[/Qلنفوسیت های B و T مبتدی اول از طریق یک شریان به سمت غده لنفی میان.سپس این شریان رو ترک میکنن و برای ورود به غددلنفاوی وارد اید وریدجه های با اندوتلیوم بلند بنام کلی HEV میشن. وبعد توسط کموکاین هایی که توسط سلولهای مختلف از مناطق مختلف غده لنفی تولید میشه به اون مناطق جذب میشن.نکته مهم درمورد HEVاینه که در همه اعضای لنفاوی ثانویه وحود داره بجز طحال...
بر اساس نظریه burnet هر سلول b تنها 1 نوع آنتی بادی تولید میکنه.برای تولید پادتن مونوکلونال اختصاصی علیه 1 اپی توپ در آزمایشگاه لنفوسیت b طبیعی تولید کننده اون پادتنو با 1 سلول سرطانی پلاسماسل از رده میلوما ادغام کرده و سلول هیبرید یا 2رگه تولید میکنن تا تولید پادتنو درمقدار بیشتری داشته باشن.پس علت استفاده از سلول میلوما(سلول سرطانی پلاسماسل) نامیرا کردن لنفوسیت b هستش تا مرتبا تکثیر بشه و مقدارسلول b و در نتیجه آنتی بادی تولیدی افزایش پیدا کنه.سلام بچه ها
یه سوال داشتم انتی بادی های مونوکلونال چجوری بوجود می یان؟چرا از سلول های میلوما استفاده میشه؟:dadad4:
1
من فک میکنم cd دخیل نیست اینجا چون خوندیم که شیار اتصال به پپتید انتی ژنی تو مولکولای mhcکلاس 2تو شبکه اندوپلاسمی توسط زنجیره نا متغیر اشغال شده..:21:
ولی سوال خوبیه بچه ها هم نظر بدین