eeeeeeehsan
New member
درووووود
بار دیگر به خانه های شما اومدم با یه سری دیگه از برنامه های شف احسان،
اینبار پخت مرغ توسط پلاستیک نسوز ))
مواد مورد نیاز:
1 عدد مرغ
1 عدد پیاز
1.5 عدد فلفل سبز
1 حب سیر
8 عدد گردو
5 عدد آلو ترش / 2 قاشق رب انار
نمک، فلفل و ادویه های مورد نظرتون
روغن زیتون بودار
1 عدد پلاستیک نسوز
30 سانت سیم مفتول
انبردست
طریقه پخت مواد شکم مرغ:
شکم پر کردن مرغ سلیقه ایه، هرچی خودتون دوست داشتید میتونید بذارید داخل مرغ.
سیر و پیاز و نصف فلفل سبز رو خرد کنید، با گردو خرد شده (نه کوبیده شده، گردو بره زیر دندون خوشمزه تره) و روغن زیتون توی تابه سرخ کنید. دم آخری قبل از اینکه سرخ بشه آلو یا رب انار بسته به سلیقتون به تابه اضافه کنید و نمک و فلفل و ادویه های مورد نظرتون رو هم اضافه کنید. من از آلو و روغن زیتون بودار استفاده کردم.
شب قبل مرغ رو توی آب نمک و فلفل و زعفران و ادویه هایی که دوست دارید مرغتون اون طعم رو بگیره بخوابونید. من چون رنگ مرغ رو همونطور دوست دارم زعفران اضافه نکردم، یکم هم ماست اضافه کردم که یکم تُردتر بشه.
قبل از پخت به مدت یک ربع مرغ رو بذارید توی آبکش تا آبش بره.
حالا مواد شکم پر رو داخل مرغ بریزید و 1 عدد فلفل سبز باقی مونده رو هم داخل مرغ قرار بدید.
با سیم مفتول و انبر دست اول در مرغ رو بدوزید که مواد بیرون نیاد، بعد هم پاهای مرغ رو بهم دیگه ببندید، چون مرغ موقع پخت باد کرده و پاهای مرغ ممکنه پلاستیک رو سوراخ کنه.
الآن دیگه میتونید مرغ رو داخل پلاستیک بذارید و در پلاستیک رو ببندید و داخل فر قرار بدید.
چند نکته:
قبل از داخل فر قرار دادن روی پلاستیک رو چندتا سوراخ ریز کنید، چون مرغ بخار می کنه و ممکنه پلاستیک بترکه.
مرغ داخل پلاستیک اصلن نباید زیر و رو بشه، چون آب مرغ میریزه کف فرتون.
حرارت رو اول بذارید زیر مرغ بعد روی مرغ، چون روش زودتر برشته میشه.
مرغ واسه اینکه خوب جا بیافته و همچنین خوب 4 طرفش برشته بشه باید 2 ساعت با دمای 200 درجه پخته بشه. دماتون کمتر بیشتر بود خودتون تایمش رو بیشتر کمتر کنید.
اسم پلاستیک نسوز: prime plast - furn torbasi
انواع مختلفی تو باز هست، همشون خوبن. قیمت هم دو سه هزار تومن بیشتر نیست. 8 عدد هم داخلشه، یعنی 8تا مرغ میشه باهاش پخت.
بهتون قول میدم طعم متفاوتی از مرغ رو تجربه می کنید
بار دیگر به خانه های شما اومدم با یه سری دیگه از برنامه های شف احسان،
اینبار پخت مرغ توسط پلاستیک نسوز ))
مواد مورد نیاز:
1 عدد مرغ
1 عدد پیاز
1.5 عدد فلفل سبز
1 حب سیر
8 عدد گردو
5 عدد آلو ترش / 2 قاشق رب انار
نمک، فلفل و ادویه های مورد نظرتون
روغن زیتون بودار
1 عدد پلاستیک نسوز
30 سانت سیم مفتول
انبردست
طریقه پخت مواد شکم مرغ:
شکم پر کردن مرغ سلیقه ایه، هرچی خودتون دوست داشتید میتونید بذارید داخل مرغ.
سیر و پیاز و نصف فلفل سبز رو خرد کنید، با گردو خرد شده (نه کوبیده شده، گردو بره زیر دندون خوشمزه تره) و روغن زیتون توی تابه سرخ کنید. دم آخری قبل از اینکه سرخ بشه آلو یا رب انار بسته به سلیقتون به تابه اضافه کنید و نمک و فلفل و ادویه های مورد نظرتون رو هم اضافه کنید. من از آلو و روغن زیتون بودار استفاده کردم.
شب قبل مرغ رو توی آب نمک و فلفل و زعفران و ادویه هایی که دوست دارید مرغتون اون طعم رو بگیره بخوابونید. من چون رنگ مرغ رو همونطور دوست دارم زعفران اضافه نکردم، یکم هم ماست اضافه کردم که یکم تُردتر بشه.
قبل از پخت به مدت یک ربع مرغ رو بذارید توی آبکش تا آبش بره.
حالا مواد شکم پر رو داخل مرغ بریزید و 1 عدد فلفل سبز باقی مونده رو هم داخل مرغ قرار بدید.
با سیم مفتول و انبر دست اول در مرغ رو بدوزید که مواد بیرون نیاد، بعد هم پاهای مرغ رو بهم دیگه ببندید، چون مرغ موقع پخت باد کرده و پاهای مرغ ممکنه پلاستیک رو سوراخ کنه.
الآن دیگه میتونید مرغ رو داخل پلاستیک بذارید و در پلاستیک رو ببندید و داخل فر قرار بدید.
چند نکته:
قبل از داخل فر قرار دادن روی پلاستیک رو چندتا سوراخ ریز کنید، چون مرغ بخار می کنه و ممکنه پلاستیک بترکه.
مرغ داخل پلاستیک اصلن نباید زیر و رو بشه، چون آب مرغ میریزه کف فرتون.
حرارت رو اول بذارید زیر مرغ بعد روی مرغ، چون روش زودتر برشته میشه.
مرغ واسه اینکه خوب جا بیافته و همچنین خوب 4 طرفش برشته بشه باید 2 ساعت با دمای 200 درجه پخته بشه. دماتون کمتر بیشتر بود خودتون تایمش رو بیشتر کمتر کنید.
اسم پلاستیک نسوز: prime plast - furn torbasi
انواع مختلفی تو باز هست، همشون خوبن. قیمت هم دو سه هزار تومن بیشتر نیست. 8 عدد هم داخلشه، یعنی 8تا مرغ میشه باهاش پخت.
بهتون قول میدم طعم متفاوتی از مرغ رو تجربه می کنید