eeeeeeehsan
New member
یعنی چی فوضولی.. من نمیدونستم نوشتی، وگرنه همون توضیحاتت خیلی خوب بودن.شرمنده فضوولی کردم در کارها
من از 7:30 نشستم به نوشتن، واسه همین رفرش نکردم اصلن.
کارت درسته :rose:
یعنی چی فوضولی.. من نمیدونستم نوشتی، وگرنه همون توضیحاتت خیلی خوب بودن.شرمنده فضوولی کردم در کارها
شکر...بدک نیس ... میخونم... ولی نه در حد عالی.... ولی راضییم خدا رو شکر.... ب 10 ساعت نرسیدم هنوز.... ))
بچه ها عصرانه فرامووووووووش نشه سلولی مولکولی ساعت 6
بچه ها عذر میخوام..من عجله دارم نمیتونم الان همه صفحاتو بخونم..میشه لطفا بگید برای هر درسی چه منبعی رو دارید میخونید؟؟
مخصوصا سلولی و بیوشیمی؟؟؟؟
یکی از دوستان نوشته بودن که کتاب مهدوی نتیجه بخش نیست گویا...
بیو برای کنکور پاسالاربچه ها عذر میخوام..من عجله دارم نمیتونم الان همه صفحاتو بخونم..میشه لطفا بگید برای هر درسی چه منبعی رو دارید میخونید؟؟
مخصوصا سلولی و بیوشیمی؟؟؟؟
یکی از دوستان نوشته بودن که کتاب مهدوی نتیجه بخش نیست گویا...
نه اگه میخوای از فروردین شروع کنی همون یا جـزوه خلیـلی رو بخون یا مجید مهدوی رو، جون 350 صفحه خلاصه لودیشه نمی رسی خوب بخونی.از دوستان ممنونم...من برای کنکور علوم دو سه دور جز.وه سلولی مولکولی مو.سسه خ.لیلی رو خونده م....ولی خب اونم بخوبی جوابگو نیست...حالا برای بهداشت که خیلی برام مهمه میخوام یه چیز دیگه هم بخونم...خلاصه لودیشو میتونم توی این مدت بخونم؟؟
البته میخوام از فروردین شروعش کنم و هفته ای دو روز وقت دارم براش...
خواهش می کنمخیلی ممنون...بله حتما جدی میگیرم...اسفند ایمنی مو تموم میکنم و بیوشیمی رو...سلولی رو هم چون خوندم میخوام یه ماه دیرتر بخونم...
یه سوال دیگه هم داشتم..من لغتای 504 و تافلو با لایتنرم خوندم..حالا به نظرتون 1100 هم خوبه بخونم؟؟
کتاب لزگی که بچه ها زیاد تعریفشو کردن..لغتاش با این سه تا فرق داره؟؟؟
یعنی من 1100 رو وارد لایتنرم کنم یا نه؟؟
ممنونم احسان جان که با حوصله جواب میدین..
عزيزم اين اواخر همه يه جورايى انگيزشون ته ميکشه ,ولى سعى کن با تموم انرژيت بخونى که اين چند ماه خيلى مهمه...سلام بچه ها
اینجا چقد شلوغ بوده....ماشالا
من ک از وقتی ثبت نام کردم کم خوندم
علتشم نمیدونمم....
ی دور ایمنی زدم تا الانم از ج خل یلی استفاده کردم کلا از ایمنی زده شدم با این جزوش.....:smiliess (5)::smilies: