kolouche
New member
كدوم قبله؟!
ببينيمو تعريف كنيم:smiliess (7):
اگه قبول شم خودم حلق آويزت ميكنم:motat:
نه خيالت راحت..... همينم مونده يه هماتويي بياد منو حلق آويز كنه.... :j58r36j3gcr4suxymup
جذام بگيرم بهتره.... :14:
كدوم قبله؟!
ببينيمو تعريف كنيم:smiliess (7):
اگه قبول شم خودم حلق آويزت ميكنم:motat:
چكارم داري نامرد:sdasdasd:
ايشاله با هم همكلاسي شيم تا حالتو بگيرم:bunnyearsmiley:
البته نگران نباشيد من رقيب سر سختي نيستم چون در روز نهايتا بتونم 3 ساعت درس بخونم و تازه الان ايمني رو شروع كردم بخونم
دوستان کتاب های برای کنکور ، بقیه درساش هم خوبن؟ مثلا ایمونو و بیوشیمی و بقیه درسا؟
کاملن درستـه، بخصوص بیوشیمی و زبانش عالین.
من از مجموعه کتاب های برای کنکور؛ بیوشیمی - زبان و ایمونولوژی رو خواندم و واقعـاً راضی بودم.
نه خيالت راحت..... همينم مونده يه هماتويي بياد منو حلق آويز كنه.... :j58r36j3gcr4suxymup
جذام بگيرم بهتره.... :14:
فقط سوال 1 و 2 رو بچه ها چون بیشتر خوندن اگه نظری دارن بهت میگن.سلام دوستان ... » علیکم و رحمت الله
چند تا سوال داشتم... » خواهش می کنم بفرمایین
1-از بیست فصل ابوالعباس کدومش سوال خیزتر هست؟؟(یا اینکه از مباحثش کدومش سوال خیز تر هست) » اطلاعی ندارم، به نظر من همشون مهمن.
2-مباحث خ سختش کجاست؟ (که اگه نشد وقت بذارم اشکالی نداشته باشه) » نصف دوم کتاب سخت تره.
3-قبولی های این رشته معمولا بیوشیمی و زیست رو چن درصد میزنن؟ » بین 65 تا 90
4-میکروب رو چنددرصد میزنن؟ » حول و هوش 50
5-معمولا واسه میکروب چه کتابی میخونید؟؟ » دو کتاب بهـادر / پاکباز معـروف ترند.
ممنوووووووون.... » خواهش میشه
بچه ها هر کس جواب سوال دوستمون رو داد جواب این سوال منم بده لطفا
البته قبلا هم پرسیده بودم
مبحث ایمونوهماتولوژی کدوم فصل ابوالعباس رو شامل میشه؟ اگه توی ابوالعباس نمیشه تفکیک کرد ، نمیدونین جایی هست که بتونم این مبحث رو جداگانه از روش بخونم؟
بسیار متشکر
سلام دوستان ... سلام عزیزم
چند تا سوال داشتم...
1-از بیست فصل ابوالعباس کدومش سوال خیزتر هست؟؟(یا اینکه از مباحثش کدومش سوال خیز تر هست)مبحث Ag Ab B T Com MHC رو که بخونی خوب خوب حدود 70درصد سوالات رو میتونی جواب بدی چون بقیه بخشها خیلی به اینا وابستن
2-مباحث خ سختش کجاست؟ (که اگه نشد وقت بذارم اشکالی نداشته باشه)به سختی فکر نکن هر مبحثی حتی اگرم خیلی سخت باشه سختیش فقط واسه دور اول دومه بعدش تازه دوستشم داری
3-قبولی های این رشته معمولا بیوشیمی و زیست رو چن درصد میزنن؟ به طور کلی میانگین ضرایب تمام دروس باید حدود 70-80 باشه رتبه عالی میاری
4-میکروب رو چنددرصد میزنن؟ خوباشون 40
5-معمولا واسه میکروب چه کتابی میخونید؟؟ من که پاکباز میخونم بهادرو ندیدم
ممنوووووووون...خواهش میکنم قابلی نداشت.
سلام دوستان ...
چند تا سوال داشتم...
1-از بیست فصل ابوالعباس کدومش سوال خیزتر هست؟؟(یا اینکه از مباحثش کدومش سوال خیز تر هست)
2-مباحث خ سختش کجاست؟ (که اگه نشد وقت بذارم اشکالی نداشته باشه)
3-قبولی های این رشته معمولا بیوشیمی و زیست رو چن درصد میزنن؟
4-میکروب رو چنددرصد میزنن؟
5-معمولا واسه میکروب چه کتابی میخونید؟؟
ممنوووووووون....