▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamideh71

New member
سلام بچه ها...میخواستم بپرسم منم میتونم از این ب بعد بیام اینجا گزارش خوندنمو بدم؟؟هر چند ک هنوز درست حسابی شروع ب خوندن نکردم...

سلام روشنا جان خوش اومدی منم هنوز درست حسابی شروع نکردم انشالله از اول مهر به صورت قطعی شروع میکنیم!!!!!!:28:

bahar.zr93

New member
سلام و خسته نباشید... می بینم که حسابی سرتون شلوغه...
بچه ها من این چند وقته بخاطر شرایطی که پیش اومد و سفر و مهمون و...!!! به هیچ عنوان پیش نرفتم
:sadsmiley: و تنها کاری که کردم خوندن لغت های زبان بوده.. ایشاللا ازاین هفته با شروع کارورزی ها درسها رو هم دوباره شروع میکنم.

ضمنا فرصت نشد همه ی پستهای جدید رو بخونم. دوستان جدید به من پ.خ بدن که اسمهاشون رو به لیست اسامی دانشجوهای ارشد ایمونوی94 اضافه کنم
:ad54ad:

sa@@ra

New member
سلام دوستای عزیز خیلی ممنون که جواب سوالمو دادین توروخدا اینقدر خودتونوبه زحمت نندازین.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی هیچ کس اینجا نمیدونهhev چی هست وکارش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
:13::13::13:

hev=high endothlial venule
وریدچه مویرگی بسایر بلند یا همان مجموعه عروق خونی کپسولی توی عده لنفاوی هست که لنفوسیت ها از اون وارد میشن
اگه اشتباه نکنم البته

ccr7

New member

hev=high endothlial venule
وریدچه مویرگی بسایر بلند یا همان مجموعه عروق خونی کپسولی توی عده لنفاوی هست که لنفوسیت ها از اون وارد میشن
اگه اشتباه نکنم البته

آره درسته وریدچه های با اندوتلیوم بلند یا وریدچه های پس مویرگی که در غدد لنفاوی باعث ورود لنفوسیتها و در محلهای التهاب باعث خروج لنفوسیتها میشن البته در محلهای التهاب و عفونت به طور موقتی در اثر کموکاینها و سایتوکاینها وریدچه های معمولی با اندوتلیوم سنگفرشی و پهن به hev با وریدچه های با اندوتلیوم بلند تبدیل میشوند.

negin ka

New member
بخدا دوس دارم برم اونطرف حتی ب قیمت گدایی فقط ازین همه بی قانونی نجات پیدا کنم:sad:
یک ماهه درس نخوندم بخاطر ی طرح ک خودشون اجبارش کردن زجر دنیا و اخرتو دادن
ازشون نمیگذرم
من میخام شروع کنم ج زوه خ لیلی بخونم واسه زیست!!!!مهدویم بخش مولکولیش ضعیفه انگار وسطای کتاب اونم بی انگیزه شده:smilies-azardl (12)

sa@@ra

New member
بخدا دوس دارم برم اونطرف حتی ب قیمت گدایی فقط ازین همه بی قانونی نجات پیدا کنم:sad:
ازشون نمیگذرم
من میخام شروع کنم ج زوه خ لیلی بخونم واسه زیست!!!!مهدویم بخش مولکولیش ضعیفه انگار وسطای کتاب اونم بی انگیزه شده:smilies-azardl (12)

ج.....زوه زیست خوب نیست:thumbsdownsmileyani
اون خودش کپی پیست کتابهای دیگه و حتی همین مهدویه

ziba1371

New member
شانسوداری؟؟تواین هاگیرواگیری داداشم ازدواج کرد..نمیرسم بخونم تاشنببه.

emmy

Member
سلام به همه.زیبا جان مبارک باشه...خدایی برادرت یهو ازدواج کرد که گله میکنی!!!:smiliess (11):
حالام عیب نداره تو عروسی حسابی صفا کن بعد انرژیتو بزار برای درس خوندن...:thanks:
دوستان اینهمه ایراد از منابع نگیرین فقط بخونین و یاد بگیرین و دوره کنین...هی دنبال چیزهای مختلف نباشین...دل بدین به یک منبع و با انرژی و باانگیزه شروع کنین.
یه مقدار که پیشرفت کردید بهتر میتونین برای منابع تصمیم بگیرید الان فقط شروع کنین.:smilies-azardl (181

nastaran8

New member
من فصل13 لوديشو نصف کردم وزبان خوندم يه کم هم مولکولى مى خونم :)

ziba1371

New member
نسترن جون توکه دیروزپریروزفصل7لودیش بودی..جل الخالق.بسرعت نورداری پیش میریا.

ziba1371

New member
بنده هم ایمنی.زیست تاهمانندسازی ورونویسی برام جانیفته مطلب دیگه ای نمیخونم.بیوکربوهیدرات ها.زبان دوره تستای3تامهارت اول لزگی

hamideh71

New member
ازشون نمیگذرم
سلام نگین جان منم واسه سلولی فقط میخوام خ بخونم ولی هنوز ک.لاسام شروع نشده وندارمش با ک. لاساش پیش میرم.من که خیلی تعریفشو شنیدم نمیدونم دیگه

hamideh71

New member
منم امروز فصل 3ابوالعباسو تموم کردم سلولی که هیچ بیوشیمی هم ج.زوه خ اب والکترولیت ها رو خوندم باتستاش

eeeeeeehsan

New member
جزوو مکاتبه ای چطوره؟زیساتش؟

بستگی به خودت داره، برو از نزدیک ببین ببین چطوره.. چون بعضیا با جـزوه راحتترن بعضیا با کتاب.
من جـزوه ای رو پارسال از یکی از رتبه های برتر اینترنتی خریدم، بد نبود ولی وقتی خواستم شروع کنم دیدم با کتاب راحتترم. پس حتمن قبلش ببین جـزوه رو از نزدیک.

اکثریت کتاب میخونن، منم جات بودم میرفتم سمت کتاب به جای جـزوه.

سلام به همگی
این تجربه شخصی هست که سال قبل همراه با کارآموزی درس می خوند و قبول هم نشد
این پست را گذاشتم برای همه ی کسانی که کاراموزی دارند و برای ارشد هم میخونند. به تجربه ......
نمیدونم چه قدر کاراموزی رفتن تو دانشگاهتون جدی گرفته میشه و در واقع چقدر مدیرگروه نسبت به کاراموزی رفتن شما حساس هست. واقعیت این هست که کسب مهارت و تجربه در آزمایشگاه هیچ ربطی به کاراموزی نداره. منظورم این هست که اگه کسی اصلا کاراموزی نره، بعدا میتونه ظرف یک تا دوهفته کل قسمت های آزمایشگاه رو یاد بگیره:j58r36j3gcr4suxymup

مطلب دوم این هست که باور کنید اصلا اصلا اصلا ارش نداره کاراموزی رو فدای ارشد کنید. من این کار رو کردم. الان 2 ماه از آخرین جلسه کاراموزیم گذشته، مهارتم افت کرده و چون میخوام برای ارشد بخونم پس طبیعتا جایی هم نمیخوام کار کنم که مهارت احتیاج داشته باشم.
بودند دوستانی که حتی یک جلسه کاراموزی ترم آخر نیامدند. چون سیاست کلی دانشگاه ها این هست که کلا زودتر دانشگاه رو خالی کنه پس مرض نداره بیخودی شما رو نگه داره، هرطوری هست شما فارغ التحصیل میشید حتی اگه اصلا کاراموزی نرید. نهایتش این هست که شما رو تجدید دوره میکنن و کل تابستون بعد ارشد رو راحت برای خودتون میرید کاراموزی. یا اینکه درک میکنن شما رو و یه نمره قبولی بهتون میدن...
حواستون باشه ، گول نخورید. اگه تصمیم جدی ارشد دارید، کاراموزی ها رو یه طوری بپیچونید....
اصلا هم نگران مهارت نباشید. هرجا برید برا استخدام یه دوره کاراموزی داره که همه چیز رو یاد میگیرید.

- - - Updated - - -

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا