سلام بچه ها...میخواستم بپرسم منم میتونم از این ب بعد بیام اینجا گزارش خوندنمو بدم؟؟هر چند ک هنوز درست حسابی شروع ب خوندن نکردم...
سلام روشنا جان خوش اومدی منم هنوز درست حسابی شروع نکردم انشالله از اول مهر به صورت قطعی شروع میکنیم!!!!!!:28:
سلام بچه ها...میخواستم بپرسم منم میتونم از این ب بعد بیام اینجا گزارش خوندنمو بدم؟؟هر چند ک هنوز درست حسابی شروع ب خوندن نکردم...
سلام دوستای عزیز خیلی ممنون که جواب سوالمو دادین توروخدا اینقدر خودتونوبه زحمت نندازین.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی هیچ کس اینجا نمیدونهhev چی هست وکارش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:13::13::13:
hev=high endothlial venule
وریدچه مویرگی بسایر بلند یا همان مجموعه عروق خونی کپسولی توی عده لنفاوی هست که لنفوسیت ها از اون وارد میشن
اگه اشتباه نکنم البته
بخدا دوس دارم برم اونطرف حتی ب قیمت گدایی فقط ازین همه بی قانونی نجات پیدا کنم:sad:
یک ماهه درس نخوندم بخاطر ی طرح ک خودشون اجبارش کردن زجر دنیا و اخرتو دادن
ازشون نمیگذرم
من میخام شروع کنم ج زوه خ لیلی بخونم واسه زیست!!!!مهدویم بخش مولکولیش ضعیفه انگار وسطای کتاب اونم بی انگیزه شده:smilies-azardl (12)
ج.....زوه زیست خوب نیست:thumbsdownsmileyani
اون خودش کپی پیست کتابهای دیگه و حتی همین مهدویه
سلام نگین جان منم واسه سلولی فقط میخوام خ بخونم ولی هنوز ک.لاسام شروع نشده وندارمش با ک. لاساش پیش میرم.من که خیلی تعریفشو شنیدم نمیدونم دیگهبخدا دوس دارم برم اونطرف حتی ب قیمت گدایی فقط ازین همه بی قانونی نجات پیدا کنم:sad:
یک ماهه درس نخوندم بخاطر ی طرح ک خودشون اجبارش کردن زجر دنیا و اخرتو دادن
ازشون نمیگذرم
من میخام شروع کنم ج زوه خ لیلی بخونم واسه زیست!!!!مهدویم بخش مولکولیش ضعیفه انگار وسطای کتاب اونم بی انگیزه شده:smilies-azardl (12)
جزوو مکاتبه ای چطوره؟زیساتش؟