گوجه پر شده با سالاد خیار و ریحان

baran71

New member
مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

این پیش غذا در مدت 30 دقیقه آماده سرو می گردد و این میزان مواد برای 8 نفر مناسب است. اگر می خواهید یک سالاد جذاب و متفاوت درست کنید حتماً از این دستور استفاده کنید.

مواد لازم:

گوجه فرنگی درشت 8 عدد
خیار پوست کنده و ریز خرد شده 3 عدد
کنسرو ذرت ½ 1 پیمانه
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری
نمک ¼ 1 قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه خرد شده ¼ قاشق چایخوری
ریحان تازه ساتوری شده ½ پیمانه


طرز تهیه:

بالای گوجه فرنگیها ( قسمتی دم) را سوراخ میکنیم. سوراخ گوجه ها باید دایرهای به قطر تقریبا 3 سانتیمتر باشد. تخم ها و محتویات گوجه فرنگیها را با قاشق چایخوری یا اسکوپ بستنی سایز متوسط خارج میکنیم تا داخل گوجه ها خالی شود. آنچه از گوجه ها خارج کردهایم را خرد میکنیم و با خیار، ذرت، روغنزیتون، نمک، فلفل و آب لیموترش مخلوط میکنیم. 15 دقیقه کنار میگذاریم. پس از 15 دقیقه آن را میچشیم و اگر ترشی آن کم بود کمی آب لیمو ترش اضافه میکنیم. ریحان را میریزیم و نمک و فلفل را میچشیم تا طعمش مناسب باشد.
داخل پوسته گوجه فرنگی ها را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم. با مخلوط سالادی که درست کردهایم گوجه فرنگی ها را پر میکنیم و روی آن را با برگ های ریحان تازه تزیین میکنیم.
توجه کنید که این پیش غذا باید سریع سرو و مصرف شود.


tomatosalad.jpg
 
بالا